Červen 3, 200916 r No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví Ano,Skájo.To neni nic nového...ale viš jak?...aspon klidně spiš že Tě nenapadne zezadu nějaká cizi země
Červen 3, 200916 r No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví Jj, to sedí: - např. na finančních úřadech teď přidávali = vzali peníze z osobního a dali je do tarifu, takže výplata naprosto stejná, ale tarif se zvýšil - a v našem resortu nebyly platy valorizovány již 3 roky, bez ohledu na inflaci a cokoliv dalšího Stačí Ti ty dva příklady ?
Červen 3, 200916 r Mišáku: my Tě máme rádi.Kdybys potřeboval překladatele z ruštiny tak mi to řekni-rád se toho ujmu.
Červen 3, 200916 r To neříkám, ale přemýšlej co píšeš... Ruština teď letí, kdybys měl tu zmiňovanou vejšku, měl bych pro tebe místo, takhle max. můžeš učit mě a vezmu to já
Červen 3, 200916 r Jo,jo...to neni nic nového že ruština má budoucnost a třeba segra co dělá vysokou tak zrovna včera řikala že maji plnou třidu a že zájem je velký.
Červen 3, 200916 r Ano,Skájo.To neni nic nového...ale viš jak?...aspon klidně spiš že Tě nenapadne zezadu nějaká cizi země No jasný...pokud nás teda v případě konfliktu naši velcí bratři neodevzdají jako obětního beránka...nebylo by to poprvé, co bychom měli špičkovou obranu a vzdali se bez boje...ono my lezem každýmu do zadku, ale otázk je, jestli by se nám to vůbe vrátilo
Červen 3, 200916 r - např. na finančních úřadech teď přidávali = vzali peníze z osobního a dali je do tarifu, takže výplata naprosto stejná, ale tarif se zvýšil Njn, to beru, ale zase na druhou stranu tak jako na tom úřadě by se u žádnýho soukromníka nikdy neměli. A to nemyslím špatně
Červen 3, 200916 r Jo,jo...to neni nic nového že ruština má budoucnost a třeba segra co dělá vysokou tak zrovna včera řikala že maji plnou třidu a že zájem je velký. To se říká už spoustu let, zatím ten boom nějak nepřišel, ale třeba přijde s krizí
Červen 3, 200916 r Njn, to beru, ale zase na druhou stranu tak jako na tom úřadě by se u žádnýho soukromníka nikdy neměli. A to nemyslím špatně Zkusils to ? Je to člověk, který už má 30 let po škole a vyzkoušel i bývalé státní podniky, soukromé firmy a nakonec státní správu, takže bych to tak nebagatelizoval.
Červen 3, 200916 r Je to člověk, který už má 30 let po škole a vyzkoušel i bývalé státní podniky, soukromé firmy a nakonec státní správu, takže bych to tak nebagatelizoval. No tak kdyby to bylo tak špatný, tak by v té státní správě nezkončil, nebo ne
Červen 3, 200916 r - a v našem resortu nebyly platy valorizovány již 3 roky, bez ohledu na inflaci a cokoliv dalšíhoStačí Ti ty dva příklady ? A v zdravotníctve u nás sa tiež nevalorizovali a čo?
Červen 3, 200916 r Dneska jsem byl na kontrole u doktora a při odjezdu domů na velké křižovatce koukám a nevěřim svym očim..snad 20 dopravních policistu se učilo zacházet s tim černo bílym klackem...ty woe!!! A já to vůbec neovládám takže jako naschval jsem měl před sebou prázdnou silnici a řitil se naproti tomu regulirovčiku...Ty krávo!!! Potil jsem se i na zadku...ale zvladl jsem to i když jsem měl měl bobky že pojedu v moment když mám stát...chtěl jsem otevřit okynko a udělat milej ksicht na jednu ženu aby mě s tim pomohla ale ustál jsem!!!
Červen 3, 200916 r No ale fakt...jak jsou na tom ostatní? Prostě se to strašně málo použivá a já to fakt umim jenom podle toho mavání ale z druhé ruky kde neni ten černo bilý klacek...
Červen 3, 200916 r Když to ten dopravák opravdu umí, tak nepotřebujete vědět a poznáte kdy máte jed. On vám ukáže, ale nesmí to být kopyto, které dělá nevýrazné pohyby. Jinak je jasné, že to mnoho lidí neovládá, když se s tím setkají jednou dvakrát za život.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.