TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rozkaz. Udelam maximum. Kdyztak mi pujdete napovidat Ne vazne, kdyby to vypadalo hodne blbe, tak ti to dam vedet dostatecne dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak chlapci!!! Kdo dalši přijede k Romariovým??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak chlapci!!! Kdo dalši přijede k Romariovým??? ja nie dobru Pájo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Mároš: no to je mi jasny.Ty nemáš hotovy ukoly.Co další škodováci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 nie, budem doma oblievať :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Já bych rád dorazil, ale už mám na víkend naplánovanou grilovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 nie, budem doma oblievať :smich: Beztak trávu, aby byla zdravá a silná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dobrou noc Dobrou Pavle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak chlapci!!! Kdo dalši přijede k Romariovým??? kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Roberte: v neděli.Vem Majdu a sviště s pejskem a doražte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Lancelot: a nechceš to přehodnotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Bohužel, už to mám domluvené se známými. Ale snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Kluci jdu spat, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Dobrou Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak se s vámi přátele pro dnešek loučím. Dobrou noc všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ty voe kluci, dneska nejak brzo vsichni jdete spat ne?? Ja bych Romanku prijel rad, moc rad, ale musim to promyslet... mam to trosku z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Mne už tiež dnes stačilo... Dobrúú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ráno chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ránko všem.Rosto: a co Lukyn? Nechce přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tý jo pro Vás je dobré ránko v 8h..to vstáváte? Já jsem na nohou už od 4:45 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 M*A*G*O*R V 4:45 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ránko všem.Rosto: a co Lukyn? Nechce přijet? Nevím, neptal jsem se ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rosto: tak se s nim prosím tě spoj a dej řeč.Jinak jsem před chvilkou domluvil s Robertem ale ten bohužel nemuže.Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jak magor, já když chci tak vstávám na 4:15 abych byl na pátou v kanclu.. když chci.. to grilovačka u Romči: pomalu Tě začínám podezřívat že jsi srazil někde nějakou srnku a potřebuješ se toho masa zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.