Březen 25, 200916 r Chlapci, ted me jen tak napadlo, nevite proc se octavky nedelaji 4x4 v automatu? Je k tomu nejaky technicky duvod nebo to zakazal velky bratr VW ?
Březen 25, 200916 r Myslim že ani nyní VW nedělá tuhle kombinaci....teda aspoň dříve tomu tak u Passata bylo......
Březen 25, 200916 r P.T. tak kdy mi přivezeš ukázat tu tvojí novou korejku??? mám pro tebe připravený věci na onanování! ... No pristi utery preci Uz se na to onanovani oba tesime :smich:
Březen 25, 200916 r Tak ta barva scoutikovi vazne neslusi, ale mel by sis z nej vzit priklad, jak moc mu slusi ta zatmavena okna . Ale ty kola, to je des no, to vypada hur jak u mojeho cerneho trakturku teraz som videl scouta modrá storm...tiež oničom... vorlajz má ten sunset + blbé fólie N1 nie? Upraveno Březen 25, 200916 r od wrccko
Březen 25, 200916 r Myslim že ani nyní VW nedělá tuhle kombinaci....teda aspoň dříve tomu tak u Passata bylo...... No VW prece dava DSGcko do tech dvou silnych benzinaku 3.2 a 3.6 a to jsou preci 4x4... podle me by to bylo docela lakadlo ta 4x4 s DSG. Preci jenom 4x4 je k nezaplaceni v nekterych situaci a taky lepsi prenos vykonu a trakce v zatackach atd. Ja osobne bych bral 4x4 s DSG. A navic jeste novy Tiguan ma tusim v tech naftacich DSGcko a je to 4x4. Upraveno Březen 25, 200916 r od Michal K.
Březen 25, 200916 r Treba ja mam v aute baterku z vyroby porad.. auto je 05/2005 ... ale budu muset koupit uz novou, v zime se mi jednou vybila... a jak jsem mel auto v servise, tak mi rekli, ze bych mel baterku uz vymenit, ze uz slouzi z poslednich sil a ze mi ji nabili a dali ji na test a pry jeste prosla.. takze asi tak, ale v lete se chystam koupit novou, at je na zimu auticko fit
Březen 25, 200916 r To je právě to...taky už mám strach že mi to přiští zimu nevydrží-musim změřit kapacitu té baterky a taky to nějak pořešit abych nezustal někde viset.Mám ji původní.
Březen 25, 200916 r prezuť starý taxík na zimné? to znie záhadne Ešte stále mám aj Nubiru a kedže sa na nej nejazdilo čo som kúpil octávku tak ostala na letných elektrónoch... a tie boli už dlhooo v inzeráte na predaj a až teraz sa ozval kupec a aj si pre ne hneď došiel jak som mu zavolal, že sú prichystané... tak preto až dnes išla na zimné plecháče...
Březen 25, 200916 r Celé auto som s nimi odfotené nenašiel tak narýchlo, tak len detail... a sú to 14"...
Březen 25, 200916 r tak na octávku by sa nehodili, ale na iné aj hej, nie je to nič extra no tie pegasusy máš krajšie
Březen 25, 200916 r Autor Romčo, na baterku záruka dva roky asi není .... ani u mobilu nemáš na baterii 2 roky záruku...
Březen 25, 200916 r Autor no jo porád! jdu si spalit věci... jinak tuto nádrž jezdím jenom město a zatím mám 10,5 l na sto
Březen 25, 200916 r To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla...
Březen 25, 200916 r tak na octávku by sa nehodili, ale na iné aj hej, nie je to nič extra no tie pegasusy máš krajšie že na octáávku... a najlepšie je že som na nich jazdil dva týždne a potom z jedného dňa na druhý kúpil octávku.... jo pegasusy...
Březen 25, 200916 r To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla... výrobná vada sa tiež niekedy objaví, myslím, že u Doliho to bolo spôsobené práve tým, fakt nie je možné aby po 2 rokoch bola KO
Březen 25, 200916 r Vorlajz:Četl si teď poslední číslo SM?...test tříleté OII-liftback 2.0FSI.........Pěkně ti tam ty ku.vy hanily motor....Já bych jim dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.