Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Tak ta barva scoutikovi vazne neslusi, ale mel by sis z nej vzit priklad, jak moc mu slusi ta zatmavena okna lol . Ale ty kola, to je des no, to vypada hur jak u mojeho cerneho trakturku ;)

teraz som videl scouta modrá storm...tiež oničom... vorlajz má ten sunset + blbé fólie N1 nie? :p

Editováno: , autor: wrccko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim že ani nyní VW nedělá tuhle kombinaci....teda aspoň dříve tomu tak u Passata bylo......

No VW prece dava DSGcko do tech dvou silnych benzinaku 3.2 a 3.6 a to jsou preci 4x4... podle me by to bylo docela lakadlo ta 4x4 s DSG. Preci jenom 4x4 je k nezaplaceni v nekterych situaci a taky lepsi prenos vykonu a trakce v zatackach atd. Ja osobne bych bral 4x4 s DSG.

A navic jeste novy Tiguan ma tusim v tech naftacich DSGcko a je to 4x4.

Editováno: , autor: Michal K.
Odkaz ke komentáři

Treba ja mam v aute baterku z vyroby porad.. auto je 05/2005 ... ale budu muset koupit uz novou, v zime se mi jednou vybila... a jak jsem mel auto v servise, tak mi rekli, ze bych mel baterku uz vymenit, ze uz slouzi z poslednich sil a ze mi ji nabili a dali ji na test a pry jeste prosla.. takze asi tak, ale v lete se chystam koupit novou, at je na zimu auticko fit

Odkaz ke komentáři

prezuť starý taxík na zimné? to znie záhadne :D

Ešte stále mám aj Nubiru a kedže sa na nej nejazdilo čo som kúpil octávku tak ostala na letných elektrónoch... a tie boli už dlhooo v inzeráte na predaj a až teraz sa ozval kupec a aj si pre ne hneď došiel jak som mu zavolal, že sú prichystané... tak preto až dnes išla na zimné plecháče... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...