Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Chlapci, ted me jen tak napadlo, nevite proc se octavky nedelaji 4x4 v automatu? Je k tomu nejaky technicky duvod nebo to zakazal velky bratr VW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Myslim že ani nyní VW nedělá tuhle kombinaci....teda aspoň dříve tomu tak u Passata bylo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 P.T. tak kdy mi přivezeš ukázat tu tvojí novou korejku??? mám pro tebe připravený věci na onanování! ... No pristi utery preci Uz se na to onanovani oba tesime :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Tak ta barva scoutikovi vazne neslusi, ale mel by sis z nej vzit priklad, jak moc mu slusi ta zatmavena okna . Ale ty kola, to je des no, to vypada hur jak u mojeho cerneho trakturku teraz som videl scouta modrá storm...tiež oničom... vorlajz má ten sunset + blbé fólie N1 nie? Editováno: 25. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Myslim že ani nyní VW nedělá tuhle kombinaci....teda aspoň dříve tomu tak u Passata bylo...... No VW prece dava DSGcko do tech dvou silnych benzinaku 3.2 a 3.6 a to jsou preci 4x4... podle me by to bylo docela lakadlo ta 4x4 s DSG. Preci jenom 4x4 je k nezaplaceni v nekterych situaci a taky lepsi prenos vykonu a trakce v zatackach atd. Ja osobne bych bral 4x4 s DSG. A navic jeste novy Tiguan ma tusim v tech naftacich DSGcko a je to 4x4. Editováno: 25. Březen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Presne, byt 1.8 DSG 4x4 tak by nebylo o cem premyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kuci: po kolika letech u OII jste museli měnit baterii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Doli asi po 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To je ale v záruce ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Treba ja mam v aute baterku z vyroby porad.. auto je 05/2005 ... ale budu muset koupit uz novou, v zime se mi jednou vybila... a jak jsem mel auto v servise, tak mi rekli, ze bych mel baterku uz vymenit, ze uz slouzi z poslednich sil a ze mi ji nabili a dali ji na test a pry jeste prosla.. takze asi tak, ale v lete se chystam koupit novou, at je na zimu auticko fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ja myslím, že na to sa nevzťahuje záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To je právě to...taky už mám strach že mi to přiští zimu nevydrží-musim změřit kapacitu té baterky a taky to nějak pořešit abych nezustal někde viset.Mám ji původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ... jdu od půl sedmé na HEAT dúfam, že ťa poriadne preženú hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 prezuť starý taxík na zimné? to znie záhadne Ešte stále mám aj Nubiru a kedže sa na nej nejazdilo čo som kúpil octávku tak ostala na letných elektrónoch... a tie boli už dlhooo v inzeráte na predaj a až teraz sa ozval kupec a aj si pre ne hneď došiel jak som mu zavolal, že sú prichystané... tak preto až dnes išla na zimné plecháče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 aha tak potom ok, a boli pekné tie disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Celé auto som s nimi odfotené nenašiel tak narýchlo, tak len detail... a sú to 14"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak na octávku by sa nehodili, ale na iné aj hej, nie je to nič extra no tie pegasusy máš krajšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Romčo, na baterku záruka dva roky asi není .... ani u mobilu nemáš na baterii 2 roky záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 "mazej" na HEAT alebo ťa pošlem do Acapulca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no jo porád! jdu si spalit věci... jinak tuto nádrž jezdím jenom město a zatím mám 10,5 l na sto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak na octávku by sa nehodili, ale na iné aj hej, nie je to nič extra no tie pegasusy máš krajšie že na octáávku... a najlepšie je že som na nich jazdil dva týždne a potom z jedného dňa na druhý kúpil octávku.... jo pegasusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jinak tuto nádrž jezdím jenom město a zatím mám 10,5 l na sto Peeknááá spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla... výrobná vada sa tiež niekedy objaví, myslím, že u Doliho to bolo spôsobené práve tým, fakt nie je možné aby po 2 rokoch bola KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Vorlajz:Četl si teď poslední číslo SM?...test tříleté OII-liftback 2.0FSI.........Pěkně ti tam ty ku.vy hanily motor....Já bych jim dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.