dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 kazdej to dado nebere tak povrchne jako ty...nekdo ma svoje auto opravdu rad a souciitii sniim me by srala i mala tecka na laku...a pocit ze me to ted nekdo naborii..rad by jsem nebyl Nic proti tobě (víš jak) ale tohle je pro mě divná záležitost.. Auto mám sice taky jako srdcovku, ale.. je to kus plastu, železa, barvy.. je to spotřební materiál !! ne nedělám si prdel, mám dojem, že podle zákonů je auto spotřební věc.. Akdyž to hodně přeženu.. se mám jít zabít proto, že mi někdo něco udělal na autě.. snad ne.. (přirovnání k sordcové záležitosti, v jiné oblasti takoví lidi jsou, že.. ale to je už mega extrém). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 zkracene dado ams auto jako spotrebak na jezdeni a na vse kolem seres.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dádo:asi vím jak to myslíš jen to tu blbě podáváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ale ze by se nekdo sel zabiijet o tom mluviis jenom ty.... to moc prehanis...spis to cloveka rozhodi takova vec...vis jak...a jesi ne me je to v celku sumak..kazdej je nejakej ze jo,..taky sem tukl,taky sem se mlatil do hlavy a auto me tejden stalo v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hele, Romco, naraznik mame vymeneny tak max za 3hodky. Udelam ti to, mam prece praxi takze zadny servis netreba, proste jezdi dokud ti servis neda nalakovany naraznik . Horsi bude udelat novy vyrez na ty laufy. teda pokud dostanes novy naraznik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Luky já ho nemám jako spotřebák.. já ho jako jiní neodepisuju, neamortizuju, nedám si to do daní.. Kdyby tomu tak bylo, nechcu to auto vidět jediné co si musím nechat a budu si za tím stát je, že ho šetřím ! a je to pro mě prvek pro přepravu z bodu A do B, ale kdo mě zná to jistě moc dobře ví.. Každopádně nevím co mi tam dělá teda ten vejfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dádo:asi vím jak to myslíš jen to tu blbě podáváš To já od té nehody už jaksi dlouhodobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak co, nasral jsem aspon někoho a zkazil mu den.. PS: Burku dyt víš jaks mi najel do Fáby, dělal jsem z toho nějakou tragedii ? Pohaslo to v dějinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ja vim ale ono se nic totiz nestalo,kdyby jsem ti to nejak odrel nebo neco..vis jak asi by jsi to resil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Stalo, "promáčkl" jsi to a to je dosti dostatečná změna oproti výrobě není to prostě už netknutý.. a ani jeden nevíme co uvnitř, mrda to byla krutá čekal sem proražený dvěře každopádně su zvědavej esli si toho všimli v servise esli ne, dostanou mega sprda :D Editováno: 8. Duben 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak ty to uhrajes na pojistku snad nee ted?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Však jo nebo na ně jako servis, že si toho nevšimli mě nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 :smich: :smich: presne tak..reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Mě by fakt zajimalo jak by to dopadlo kdybych měl tažné? Sice je už pozdě ale jen tak pro úvahu.Myslíte že bych si ten zadek poškodil ještě vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslím že ne Romane. Většinou to odsere ten druhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to máš opravdu smůlu, stejně jako já. Týpek mi celkem kuriózně zbořil Fabii. Ale pořád je to jen auto a když se nikomu nic nestane tak jde o prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslíte že bych si ten zadek poškodil ještě vic? Asi ne ale bylo by to proti predpisum, a nevim jestli by se z toho nevyklubala pokuta, body pripadne nejake zkracene plneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak to máš opravdu smůlu, stejně jako já.Týpek mi celkem kuriózně zbořil Fabii. Ale pořád je to jen auto a když se nikomu nic nestane tak jde o prd. Tak to fakt Lance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Asi ne ale bylo by to proti predpisum, a nevim jestli by se z toho nevyklubala pokuta, body pripadne nejake zkracene plneni. Máš pravdu Ol@fe. Pokud je závěsný demontovatelný a nemáš připojenej vozík,nesmíš jí používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hele co jsem ted ulovil, takova kola bude mit P.T.ho Vivi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hele co jsem ted ulovil, takova kola bude mit P.T.ho Vivi ne? JJ jsou jako základ v L&K výbavě. Dneska jsem je shodou okolností viděl a žádná sláva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Olfuku: uvědom si že to neřešila Policie protože škoda na ani na jednom autě nepřesáhla 100 tisic takže asi takhle. Na to tažny se ptám hypoteticky.Netahejte sem policii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 hele hypoteticky, by k tomu mohla byt prizvana policie i pozdeji, nejakej likvidator se nasere, ze by to auto co vlitlo do tebe dopadlo lip kdybys nemel tazny, ktery tam nemelo co delat a uz se vezes. Nikdy nevis kam az se to dostane. Jinak hypoteticky by to mohlo ohnout treba to tazny nebo neco vyrvat neco na spodku, ty novy odpojovaci tazny jsou celkem dlouhy takze solidni paka, ale neznam mechanisnus uchyceni takze taky mozna kecam blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 JJ jsou jako základ v L&K výbavě. Dneska jsem je shodou okolností viděl a žádná sláva... jo jo mně se taky moc nelíbí... moc hliníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hele co jsem ted ulovil, takova kola bude mit P.T.ho Vivi ne? To je nic moc Míšo. Zlatý Zenithy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.