Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Dobré ránko.Tady je hned po ránku nějaká velká účast Editováno: 9. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 zdar draci Romco ta nedela je asi v pekle, ne jen ze asi nebudu mit prezuto ale mam clena rodiny v nemocnici a nevim vubec jak to bude dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ježiš...nestraš.Něco vázného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 nevim vubec nic, rano o pul seste mi tam odvezla rychla tatu, nebylo mu od nedele nejlip porad se mu tocita trochu hlava, asi o peti se probral ze mu je zle a ze do auta nedojde a nedojede do Brna. Ted mi to volala mati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré ránko pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ach jo! Tak se drž chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré ráánko všetkým.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj Lubo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 bré ranko lamki! btw. samí lami tadi!!! jo, včera večer jsem se byl s Otesánkem projet ... viz foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ale nějAK BLBĚ si přistál ne? žes jezdil po dvou kolech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vorlajzi to si si skôr zalietal, nie???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ... lamky... dobrý ne? montáž dělal Michal K... takže jestli se vám na tom něco nelíbí, tak se obracejte na něj hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Co říkáš Pájo na Barcu a Chelsea ? Dobrej fotbálek co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 no hlavně jsem spokojenej s výsledkama jako Barca si to nehorázně povodila... btw. taky jsem koukal, jak dostal Bayern o víkendu 5:1 od Wolfsburgu... halvně ten Grafiteho 5. gól byl brutální!!! jestli jste to neviděli, tak si to zkuste někde najít... mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vorlandéz: ty woe.To nechápu...u mě doma na stolním PC se tvoje avatar objevuje v podobě zimní pneu a v kancu na noutasu je měsíc nebo luna nebo co to je...chápeš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 fotbálek je pro holky, chlapi sledujou hokej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já obojí Roberte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Romčo, doma se Ti načítá z cache, zatímco v práci si natáhl novej z netu...když dáš doma F5, budeš mít taky lunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj Jirko.Tak to schválně zkusim až budu doma.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jen aby Vorlando schválně až budeš doma nezměnil avatar zase zpátky za tu gumu, to bys mohl mačkat celej večer a nic by se nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Skajo, dobrej nápad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Bejci jedny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ... lamky... dobrý ne? montáž dělal Michal K... takže jestli se vám na tom něco nelíbí, tak se obracejte na něj hihi Ty voe, delal jsem co jsem mohl, taky uz byl vecer zejo . Ted se mi to znova delat nechce, uz jsou sloucene vrstvy a nejde s otesankem hejbat, takze Jinak dobre ranko vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 bré ranko lamki! btw. samí lami tadi!!! jo, včera večer jsem se byl s Otesánkem projet ... viz foto... To je ta černá díra o které se pořád mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Bejci jedny! ¨ ty vole, ty si taky čecha ty teda nejsi čecha, ale řekl bych, že ti bejci jedni... ne jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.