superfatty Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ahoj ahoj ahoj chlapácí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ahoj Bobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ahoj Tome, vítej v našem telekrámu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 co budes dneska predvadet Bobe ? V-LEDs do parkovacek OII ve sleve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 kurwa, na slovo "sleva" jem už alergickej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Víš jak, nechci slevu zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Vorliku: a proč jsi na slovo sleva alergickej? Každej nemužu mít mega na učtu jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 kurwa, na slovo "sleva" jem už alergickej... hele nerikej mi, ze ty kdyz neco nekdo kupujes, tak si nereknes o slevu. Tim nemyslim, ze kdyz si jdes koupit treba rifle nebo rohliky atd, ale treba neco na auto, nejaky doplnky nebo tak. myslim si, ze na tom nic neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 slev se v zasade boji ty co stim slovem neumeji zachazet, chapu ze v dnesni dobe se slevy domaha i kazdej bezdak, ale pak se zvedne a sedne do te Audi S5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ... ale zase opatrne na ty slevy chce to s rozumem. Chtit slevu koncovku za 800 Kc mi prijde taky blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Přesně tak! Nechápu co je špatnyho na slově "sleva"? Ty woe...mám dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ... ale zase opatrne na ty slevy chce to s rozumem. Chtit slevu koncovku za 800 Kc mi prijde taky blbost. hele koncovka se da za 800 sehnat i bez slevy kdo umi ten umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak jasně...nebudu chtít slevu na obkládačkach za 200,-Kč ale když vidim jak někteři podnikatele "obchoduji" tak bych byl sám proti sobě.Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 vidim ze je to zase hazeni perel svinim :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ale neee, ale tak vsichni vime, jake na tom maji prodejci rabaty atd... tak proc se nezeptat...huba mi z toho neupadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 kurwa, na slovo "sleva" jem už alergickej... daj si zyrtec :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 wrccko ROFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 co budes dneska predvadet Bobe ? V-LEDs do parkovacek OII ve sleve ? ne ne Tome, dnes a do konce dubna, mám ve slevě všechno ledovatý zboží.. ad slevy: mně slevy nevadí, dělám ledky pro zábavu, takže mě slevy netrápí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 nie je zľava ako zľava... ani 5 minút nemôžem byť doma, zachvíľu ako si sadnem k pc začne zvoniť telefón... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Pěkně jsme rozpoutali debatu o slevách ale Vorlajz se nějak schovává...asi se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) takže mě slevy netrápí.. sleva nesleva, bude kseft. Potrebujeme neco do RZtky, asi dame ty parkovacky, a videl jsem Zitnak ma v kufru nejaky novy slunka jsem videl. Btw uz ti posta poslala tech 1300 za ten muj balicek odkud prameni ta sleva 650 ? Editováno: 14. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Málokdy prodejce na slevě prodělá, jinak by to totiž nedělal. Ale nevidím důvod se na slevu nezeptat, většinou se dá jít vždy pod ceníkovou cenu. Neznám nikoho kdo by něco koupil a neptal se na možnost slevy, ale určitě takový lidé existují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Vy mu dáváte...chudák Vorlajz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak dělám si prdel protože Vorlajz psal že je alergickej na slovo "sleva" a já jsem mu odepsal že když budu mit na učtu milion tak se na slevu ptát nebudu...a pak se rozpoutala diskuze o slevách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.