Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Protože ty noumové z autoriz.servisu maji na všechno moc času...jsou prostě nepružny a jsem na to nasranej...oni nemužou zároven lakovat nárazník a paralelně dělat servis na 60 tisicich.Chápeš to? Proč?Na jeden dojebanej náraznik potřebuji snad týden... :aggressive:

Romco jak uz jsem ti rano rekl do telefonu, nepochopim jejich styl prace, borci maji na papire z pojistovny ze maji naraznik sundat a prohlidnout na poskozeni stejne tak uchyty apod. A oni proste cekaji nez mi na dilne na aute udelaji brzdy, WTF :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec::wallbash:

Kdyby radeji sundali naraznik, a zacli lakovat stejne se jim to lip lakuje kdyz to neni na aute. Jestli zase nepojede naklapeni svetel tak se z nich asi poseru, pozitivni je ze mi udelaji i ten zadek jak jsi me na nej upozornil tenrat na benzince. Listy na dvere jsou objednany a udelaji to stim, akorat to asi prej nestihnou tak is je odvezu domu a necham je tam dat az bude garancka. Chtel jsem jim rict at mi sundaji napis Octavia, ze v tom maji praxi a i nejake cistidlo a auto mi uvnitr umyjou ale to uz by asi rekli v patek takze nasrat.

Tak ted telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL

Upraveno od Ol@f

Přesně stejny pocity mám z toho taky.Řekl jsem že chci auto ve čtvrtek ráno a doufám že to tak i dopadne...po obědě jim budu volat.

Tak te telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL

ty listy jsou fakt kurefski drahééééé... jinak k tomu nápisu, sundej si to sám.. a vyčistíš to benzínem Olafioso.. oni by za to chtěli určitě balík

nevíte kolik stojej brzdové destičky? asi je budu muset vyměnit než mi chytnou kotouče..

Ol@f tak to bude ešte sranda :( hádam ti pri tom nezničia senzory :feve:

nevíte kolik stojej brzdové destičky? asi je budu muset vyměnit než mi chytnou kotouče..

v servise od 1500-2000

• Autor

RS lišty stojí tuším 1800,- přes dva tácy teda nestály, to jsem si téměř na 100% jistej...

Roberto zadni desky cca 1600, predni budou drazsi jedna ma v sobe signalizaci. Kotouce neni nijak chycenej jen je proste uz obrzdenej potvrdilo se ze v zadku jsou prvni desky a uz ma ten kotouc halt neco za sebou.

Ol@f tak to bude ešte sranda :( hádam ti pri tom nezničia senzory :feve:

Rikal ze budou muset vymenit drzaky na senzory, skoro jsem si rikal ze by bylo lepsi rychle nekde splasit RS naraznik jenze bych mel pak hybrida.

Olaf: tak náraznik budou jen lakovat a měl by být v cajku.Co se týče servisu tak jsem je ukecal a udělaji to zároven s tím ale byli to nervy...

Roberto zadni desky cca 1600, predni budou drazsi jedna ma v sobe signalizaci. Kotouce neni nijak chycenej jen je proste uz obrzdenej potvrdilo se ze v zadku jsou prvni desky a uz ma ten kotouc halt neco za sebou.

Alesio aleš Pražák je má tady za lepčí cenu..

Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 312 * 25 -

Cena: 1.450,-Kč

Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 280 * 22

Cena: 1.400,-Kč

RS lišty stojí tuším 1800,- přes dva tácy teda nestály, to jsem si téměř na 100% jistej...

1675 s dani pro chorcheho, rikal mi ze to ma skladem a ze sada po 4 kusech jeden kus stoji 500, tak mozna koukal na tu delsi a treba to bude celkove za tech 1675 ale to bych nele svoji tradicni slevu, tak to jsem zvedav jak tohle dopadne. Potrebuju nekde poplasit original ceny a zkontrolovat si to

Treba ETKA chce za jednu RS listu s pripravou pro lak cca 650 kc. Nejvyhodnejsi, kdyz to chcete pres skodovku, je koupit tu jejich sadu z origo prislusenstvi, ta je nejak kolem 1600kc tusim...

no prave a kde vzal ty dva litry, ta sada z prislusenstvi stoji tech 1675 penez.

Tak mala kontrola cen

Podle vseho doprucene ceny skoda MUZE NEKDO MRKNOU DO ETKY NA CENY ? nekdo kdo ma aktualni ceny prosim at se pripadne nerozciluju zbytecne.

1K0615601L - Kotouc zadni á 1636 celkem - 3272

1K0698451D -Zadni desky á 1761 celkem - 3522

--------------------------------------------------------

celem teda 6794 - ten techni rikal 7tycek no

cc-autodily.cz - original dily zadny smecko

Kotouc zadni á 995 celkem - 1990

Zadni desky á 1007 celkem - 2014

------------------------------------------------------

celkem 4000

Rozdil 3000 to mi mohlo zaplatit ty listy, kuwa fix to je je fakt moc.

Upraveno od Ol@f

Tak ja nevim jak mam aktualni ceny v ETCE, ale instaloval jsem to nekdy v unoru...

1K0615601L - Kotouc zadni cenu tam mam... 1849,38kc

1K0698451D -Zadni desky cena ... 1951,08kc

tak vazne nevim :feve:

no jeste lip, tohle bylo z jednoho shopu jako porovnani original cena a jejjich. parada

Zdarec chlapi, tak opět na fóru. :palec2:

Já taky, ale teď zmizím a budu až později večer :-)

• Autor

dneska je tu nějak mrtvo což???

Nejenom dnes, předevčírem tady bylo úplně mrtvo lol

• Autor

tak to tady zavřem...ju???

lol

ok :palec2: :palec2: a prečo je mrtvo? lebo ide Ošklivka Katka :smich: :smich: :smich:

tak to tady zavřem...ju???

lol

Né, ono se to tady zase rozjede... až bude pršet lol

Tak na Ošklivku Chatku se fakt dívám, ne? lol

Dnes jsem četl v idnes, že se dnes larma promění v krásného motýla, a tento super seriál konečně skončí, amen...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.