Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Romco jak uz jsem ti rano rekl do telefonu, nepochopim jejich styl prace, borci maji na papire z pojistovny ze maji naraznik sundat a prohlidnout na poskozeni stejne tak uchyty apod. A oni proste cekaji nez mi na dilne na aute udelaji brzdy, WTF :blbec: :blbec: :blbec: :blbec: :blbec::wallbash:

Kdyby radeji sundali naraznik, a zacli lakovat stejne se jim to lip lakuje kdyz to neni na aute. Jestli zase nepojede naklapeni svetel tak se z nich asi poseru, pozitivni je ze mi udelaji i ten zadek jak jsi me na nej upozornil tenrat na benzince. Listy na dvere jsou objednany a udelaji to stim, akorat to asi prej nestihnou tak is je odvezu domu a necham je tam dat az bude garancka. Chtel jsem jim rict at mi sundaji napis Octavia, ze v tom maji praxi a i nejake cistidlo a auto mi uvnitr umyjou ale to uz by asi rekli v patek takze nasrat.

Tak ted telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak te telefon, RSlisty stoji na dvere prej 2000 kde to vzal ? Zadni naraznik tam ma prej deformaci, takze to budou prej nahrivat a sundavat senzory PANE BOZEEEE CO JSEM KOMU UDELAL

ty listy jsou fakt kurefski drahééééé... jinak k tomu nápisu, sundej si to sám.. a vyčistíš to benzínem Olafioso.. oni by za to chtěli určitě balík

Odkaz ke komentáři

Roberto zadni desky cca 1600, predni budou drazsi jedna ma v sobe signalizaci. Kotouce neni nijak chycenej jen je proste uz obrzdenej potvrdilo se ze v zadku jsou prvni desky a uz ma ten kotouc halt neco za sebou.

Alesio aleš Pražák je má tady za lepčí cenu..

Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 312 * 25 -

Cena: 1.450,-Kč

Originální brzdové destičky - Sada brzdových destiček se signalizací opotřebení, na kotoučové brzdy 280 * 22

Cena: 1.400,-Kč

Odkaz ke komentáři

RS lišty stojí tuším 1800,- přes dva tácy teda nestály, to jsem si téměř na 100% jistej...

1675 s dani pro chorcheho, rikal mi ze to ma skladem a ze sada po 4 kusech jeden kus stoji 500, tak mozna koukal na tu delsi a treba to bude celkove za tech 1675 ale to bych nele svoji tradicni slevu, tak to jsem zvedav jak tohle dopadne. Potrebuju nekde poplasit original ceny a zkontrolovat si to

Odkaz ke komentáři

no prave a kde vzal ty dva litry, ta sada z prislusenstvi stoji tech 1675 penez.

Tak mala kontrola cen

Podle vseho doprucene ceny skoda MUZE NEKDO MRKNOU DO ETKY NA CENY ? nekdo kdo ma aktualni ceny prosim at se pripadne nerozciluju zbytecne.

1K0615601L - Kotouc zadni á 1636 celkem - 3272

1K0698451D -Zadni desky á 1761 celkem - 3522

--------------------------------------------------------

celem teda 6794 - ten techni rikal 7tycek no

cc-autodily.cz - original dily zadny smecko

Kotouc zadni á 995 celkem - 1990

Zadni desky á 1007 celkem - 2014

------------------------------------------------------

celkem 4000

Rozdil 3000 to mi mohlo zaplatit ty listy, kuwa fix to je je fakt moc.

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...