Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Milo: tak tak...nechápu jak to někdo muže sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Já bych se na to nemohl koukat...taková vymývárna mozků...já už telku vůbec nesleduju, jen Kobru a VKVčka, jinak je to o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zajtra ti idú VKVčka musím si to pozrieť, aj keď ešte neviem čo budem robiť aby som videl, či je to také super a čo tak Ordinácia v ružovej záhrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Co to je VKVčka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Veľmi krehké vzťahy na Prime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Gyndu nesleduju, to je pro děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ja nesledujem nijaký resp. iba aj Múdry schybí ale to nie je seriál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Sledoval jsem Hause, ale ted ho opakujou, takže only formule a ty stojej taky za starou belu, jinak TV nepotřebuju, stačí mi počítače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Já seriály moc nemusím, ale nejlepší je stejně Malý pitaval z velkého města Ty novodobé jsou slaboty Občas maximálně kouknu na house. Editováno: 20. Duben 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jsem byl o víkendu taky na "tuning sraze" jen na tom letadlovým. Dvoumístný ultralight, ručně vyráběný v JČ. Cena 1,9 mil. Kč. Cesta k moři z ČB za 2:15 Na co si kupovat Mercedes-Benz S, kdyz si muze clovek koupit letadlo za stejnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Kam dáš bágly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Doli: to je parádní záležitost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Vzadu za sedackami je ulozny prostor, myslim ze se tam vejde dost veci. (Asi jako ve fabii?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Kam dáš bágly?? k moru ti treba plavky a opaľovací krém nie? a ešte okuliare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Cos to vyfotil za máničku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tomu řikám pracoviště řidiče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (Asi jako ve fabii?). No tak to vypadá fakt leda tak na ty plavky a opalovací krém...zbytek zaberou paštiky a šnicle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To mas pravdu, ale pak uz ti nic nechybi!! Michal: Ty zmetku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ten zmetek je na Michala KKKKKKKKKKK??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Bych si nedovolil. Kdo mate zajem o exkurzi do BMW, mrknete do Srazu...dneska jsem tam byl a super!! Nas termin 15.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Chlapi musi sa prerobenie origo svetiel na xenony s automat. regulaciou zapisovat do TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Je tu nekdo chytrej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Chlapi musi sa prerobenie origo svetiel na xenony s automat. regulaciou zapisovat do TP? Ano, musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Davone: máš u mě velký minus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Povidej? /vis kolik ja mam kde minusu?/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.