Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Roberte: vůbec ne.Nevím o tom! V 16 hodin přesměrovávám služenbí mobil na soukromý... Jak je to dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Roberte: vůbec ne.Nevím o tom! V 16 hodin přesměrovávám služenbí mobil na soukromý...Jak je to dlouho? mrkni na náš intranet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jsou to pacholci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nesnasiiim BlackBerry v klidu to ignoruje jen vykrik do tmy zoufaleho ITika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 můj je tak akorát... (podpis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 můj je tak akorát... Souhlas, jednak ho máš pěkně vypracovanej a navíc to není žádnej extra dlouhán, takže nic nenatahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hlavně tam má Pavel důležitý odkazy jako Onano atd. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jsou to pacholci Jj, Čunek vám chce sebrat zisk, tak musíte někde šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 přesně, mám tam věci pro lidi... třeba kalendář, soutěž apod. hajzlové nevděčný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ale už jsi ho zmenšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo vyhodil jsem tu reklamu na nano, ta měla dva řádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Kluk šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ty woe...já bych chtěl být vojákem nebo podnikatelem v přištím životě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já zaměstnancem v ČEZ lamko Od osmi od rána do půl jedenáctý překládám, myslíš, že to jde nonstop 8 a půl hodiny denně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mišáku: to vyprávěj babičce...mě nemusiš! já jsem na to dost starej na pohádky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hele, víš jakej je rozdíl mezi dětským vláčkem a ženským prsem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mišáku: nemužu psát.Večer se podívám na odpověd ale podle mě nic zasadního.Zatim se tu všichni mějte a nezlobte.Čagos! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Žádnej, obojí bylo primárně určeno pro děti, ale hrajou si s tím tatínci. Tak co, jsi starý nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Od osmi od rána do půl jedenáctý překládám, myslíš, že to jde nonstop 8 a půl hodiny denně?? Tak to by ses mohl někdy stavit, potřebuju přeložit pár věcí ze dvorku na zahradu...nějaká ta hromada písku by se našla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Šikovnej kluk Studuješ/studoval jsi VŠ?? Diky, studoval jsem ted VS, ale trosku jsem se sekl v oboru, zjistil jsem, ze by to nebylo nic pro me a tak jsem ukoncil, udelal dalsi prijmacky a uz jsem prijat a v zari nastupuju jinam. Snad uz me to bude bavit . Nechci byt jako vecny student Robert David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a zjistit jestli na LUNY jsou jiny krytky sroubu nez na pegasusy. Olafe, co ja jsem zjistoval, tak skodovka ma jen jedny krytky, jedine v cem se lisi, je barva... a co se tyce sundani napisu Octavia, tak jsem to delal rybarskym silonem( v rukavich) a nahrival jsem to fenem, horkovzdusnou pistoli nemam... pak jsem to ocistil benzinovym cisticem a bylo. Akorat ted na tom jeste musi zapracovat slunicko, je pod tim ten lak tmavsi, takze z urciteho uhlu jde trosilinku precist napis octavia, je tam vypaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Michale, jednou je to Octavia, tak s tím nic neuděláš no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Komunikace s Vorlajzem: RomanAhoj.Nevím jestli to dopadne na sto procent.Kdy nejpozději to potřebuješ vědět? A kdo potvrdil účast? Vorlajz: hele... nemusíš se nutit! jestli se ti to nehodí, tak to řekni... jestli je to na sto procent potřebuju vědět HNED, proto se na to přeci ptám... Vorlajz: jinak tam pojede Cooco, Skaja, Wrrcko, Superfatty... Doli nepřijede, Mischicka asi taky ne... nechci nikoho nutit... Vorlajz: ale ta akce je přeci od 8. - 10. máš to na pozvánce... a ty mi po 14 dnech napíšeš, že máš 9.5. sosnovou, to si buď ze mě děláš prdel nebo si hloupej... Vorlajz: jsem hrozně hloupej a na tvoje narozeniny nepřijedu protože nehodlám poslouchát tvoje kecy.Stači ti to takhle? Editováno: 22. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Kluci nezlobte se na mě ale urážky s Vorlajzem rozhodně poslouchat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.