Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

skopirujem ti to :)

zdravim, tak ja prevadzkujem aj soferujem ten slavny taxik :D ak sa bavime o bezpecnosti tak pravdupovediac si musime priznat ze bezpecnost tam velka nie je ..ale slogan pomaly dalej zajdes hovori za vsetko.. :) rozhodol som sa zalozit taku taxisluzbu nech si starsi zaspominaju na stare casy a aj mladsi co nemali sancu sa povozit v danom auticku :D a kedze som mlady a student vysokej skoly tak sa chcem aj cim blizsie priblizit k mladsim ludom co sa tyka ceny za taxik, kedze viem ako je to byt studentom.. a vobec cela taxisluzba je urcitou recesiou :D nechcem robit priamu reklamu mojim cislom tak tu najdete vsetky mozne taxisluzby http://www.najditaxi.sk/taxi-presov nejake otazky staznosti piste tu :D:smich: :smich: :smich:

len prosim NEVYUZI SROTOVNE!!! !!! ! to by bola sakra skoda skoda. :palec2: :palec2:

Škoda že tam nemá foto, alebo odkaz na vlastný web... :)

Inak pozerám, že aj u vás je Taxi Andy a my máme presne ten istý názov... :smich:

tak to je náhoda a tým Andy :D neviem či ho stretnem v budúcnosti, prípadne by som ti ho sfotil :):palec2:

No keby sa ti podarilo... ale nemusíš...

ešte si na ňu pamätám, z 1000ky sme kedysi spravili kariolet... lol

Ale idem už off... brúúú noc... :kol-55:

Dobrou ;)

dobrú ;) hlavne musím byť doma aby som ho sfotil :Dandílek

Jirko už ideš aj ty?

Já idem do sprchy, kvůli chatu a knajpě se tam nikdy nedostanu před půlnocí :ph34r:

to je fakt... :smich::)

ideš cez weekend na tú Valašku? :kuk::feve:

Jj, na Valašku sme domluvení s krozem :)

tak musíš mi spraviť nejaké photo :) ja asi o 5 minút idem spať andílek:kol-56:kol8

O foto se budu snažit, tak snad se něco zadaří. Každopádně taky jdu spát, dneska to půjde samo ;) ...tak brou noc :)

• Autor

dobré ranko lamky! lol

Dobré ránko Chlapi.

Zdarec Vorliku. :D

Doobré ráánko páni... ;)

Zdarec Lubi. Jak je ? :palec2:

Ahoj Rosťo, už som v teple v práci tak sa to dá, ale vonku sneží jak na vianoce, ešteže to nezamrzá...

S počasím je to nějak na levačku co ? Jaro nikde. ;)

Upraveno od Rosťa19

• Autor

hele panáčci, dával jste někdo někdy do benzínu nějaký aditiva??? tuhle jsem něco viděl na pumpě... jako, že to zvyšuje oktanové číslo apod :) co vy na to?

Týýýý voole zase to daždivé ráno. Nazdár.

Vorlíku já jsem dával aditiva když jsem měl Vectru, ale nevzpomenu za boha jak se to jmenovalo čeče.

• Autor

Rosťo, tak to jsi mi pomohl! :smich::kol-48:

Vorlajzi ani ja ti asi nepomôžem, viem že sme pridávali niečo do benzínu na zvýšenie oktánového čísla ešte keď sme jazdili rallycross, ale to mal všetko kamarát na starosti, mal kontakty a vždy to zohnal lacnejšie a vedel čo chce... Tak sa mi zdá, že to bolo väčšinou od Castrol-u ale presný názov ti nepoviem...

Ahojky... :)

Určitě i do benzínu se dává......aditiva do benzínu dělá i dobře známý VIF....VIF-Benzin-aditiv

• Autor

no konečně někdo "povolanej" ... hele Karlosi, ty máš zkušenosti... k čemu jsou tyhle aditiva určený? mají nějaké čistící schopnosti? a má cenu tyhle aditiva dávat nebo je lepší třeba kupovat Carreru 100, která by ty aditiva měla již obashovat??? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.