Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Míšo já myslel že jedeš do Plzně. lol

Snažil jsem se:

22 km údržba, 5 km kolona =>sjel jsem na 29. km a jel přes Čerčany a zpět na 21. km u Mirošovic = asi 20 km zajížďka po pěkných klikaticích, ale aspoň jsem jel.

jižní spojka, Baranďák a začátek D5 problém=>sjel jsem na 11. km u Jesenice a jel přes Zbraslav, ale tam taky kolona 1,5 km.

Ale vzal jsem si z toho vždy něco pozitivního - docela dlouho za mnou pak jela za paní ve VW cabrio, tak jsem při stání aspoň měl na co koukat v zrcátku a v Čerčanech šla hustá číča v letních šatičkách, takovou bych ve 150 km/h na D1 nepotkal :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestěžuju, ale do Pilsen jsem dojel za minutu sedm a to v sedm začínala technická porada kde jsem měl být...ale chyba byla i na druhé straně, paní kapitánka mi totiž minulý týden řekla, že je to až v půl osmé, tak jsem ani nespěchal :smich:

Ale Plzeňská dálnice je naprosto Iné kaféé než Brněnská...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...