wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Čau Maroš. Přijď zítra na srazík v Hostivaři. zajtra idem zu Hause Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Keine zu Hause. Do Hostivaře doval aspoň na chvilku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Míšo já myslel že jedeš do Plzně. Snažil jsem se: 22 km údržba, 5 km kolona =>sjel jsem na 29. km a jel přes Čerčany a zpět na 21. km u Mirošovic = asi 20 km zajížďka po pěkných klikaticích, ale aspoň jsem jel. jižní spojka, Baranďák a začátek D5 problém=>sjel jsem na 11. km u Jesenice a jel přes Zbraslav, ale tam taky kolona 1,5 km. Ale vzal jsem si z toho vždy něco pozitivního - docela dlouho za mnou pak jela za paní ve VW cabrio, tak jsem při stání aspoň měl na co koukat v zrcátku a v Čerčanech šla hustá číča v letních šatičkách, takovou bych ve 150 km/h na D1 nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Dnes byl nějaký větší problém na hradecké dálnici pořád něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tak to je příjemný cestování Mišáku To si ani nestěžuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nestěžuju, ale do Pilsen jsem dojel za minutu sedm a to v sedm začínala technická porada kde jsem měl být...ale chyba byla i na druhé straně, paní kapitánka mi totiž minulý týden řekla, že je to až v půl osmé, tak jsem ani nespěchal Ale Plzeňská dálnice je naprosto Iné kaféé než Brněnská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Keine zu Hause. Do Hostivaře doval aspoň na chvilku ne? Home sweet home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 A podle mě to máš stejně blbě a má bých nach Hause, prt. zu Hause je doma, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 radšej budem používať anglinu nemali sme dobrú učiteľku, ale zas som mal 1ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Rusko vyrovnalo!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Co? Národní dluh?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 To taky...dali Čechum Tu154 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Vo Švjačiarsku je nová žltá ereska :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 to je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Když jsme včera hráli my, tak sem ju pořád hledal a ona nikde...byl tam jen Yeti a Supáč...tak okta se schovala asi na ten druhej stadec v tom případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nemám slov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 nazdar hokejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Kanada do toho, čau Robert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ahoj Maroš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Roberte pojd na skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Máro: kdo hraje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 SK 1:3 CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 To ještě otočíte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 určite lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.