Duben 28, 200916 r Roberte: tak kde jseš??? Pojd na skype nebo Ti usnu... nechoď lásko nechoď spát, budeme si spolu hrát..
Duben 28, 200916 r Vo Švjačiarsku je nová žltá ereska :palec2: :palec2: A vsimli ste si, ze jeste na Zenithech?
Duben 28, 200916 r A vsimli ste si, ze jeste na Zenithech? nie nevšimli preto: Hliníková kola „ NEPTUNE“ 7,5Jx18“ Nová mimořádná výbava pro Octavia RS, Octavia Combi RS
Duben 29, 200916 r Ja jen, ze bys mi mohl zprostredkovat maly obchod se Spederem vis? Mozna ti uz o tom psal. Rosto: fotky jdou,ale neni na to tolik casu, jako jsem cekal. Uprimne, je to dupacka, ale do patku to bude, neboj
Duben 29, 200916 r No to se zas teda jednou švýcaři ukázali ...ještě, že tam nemusím víc než jednou do roka.
Duben 29, 200916 r Ja jen, ze bys mi mohl zprostredkovat maly obchod se Spederem vis? Mozna ti uz o tom psal. viem o tom ale čierne obchody nepodporujem Mišo dávaj si pozor na prasatá
Duben 29, 200916 r Ja jen, ze bys mi mohl zprostredkovat maly obchod se Spederem vis? Mozna ti uz o tom psal.Rosto: fotky jdou,ale neni na to tolik casu, jako jsem cekal. Uprimne, je to dupacka, ale do patku to bude, neboj ÖÖÖ Děkuji pane..... :worthy
Duben 29, 200916 r Že já do té Plzně vůbec jezdil Radši jsem měl do Alp :-D Jo Mišáku ty Alpy by byly asi lepší.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.