Duben 30, 200916 r kua to je těžký....srdce je vlastenecký a jasně říká Češi, ale rozum je jinýho názoru.....ale co, dám na srdce
Duben 30, 200916 r uz se romco daavno stalooo..jako ja si pamatuju vzdy s kanadou ze to byla mela...se pomlatili..jsem na ne zvedavej teda jak dopadnou nasi
Duben 30, 200916 r naši prohrajou ve třetí minutě prodloužení fakt...mluvil sem s Růžou Upraveno Duben 30, 200916 r od krozo
Duben 30, 200916 r No pěkně se nám moje anketka rozjela a jsem zvědavej kdo bude mit pravdu... Krozo: ty woe...ty jsi jasnovidec?
Duben 30, 200916 r Hokej se hraje Jinak myslím, že naši dnes prohrají, i když doufám, že ne. Ale po včerejším zápase budou určitě unavení. No ale budu doufat, že nám bude přát štěstí.
Duben 30, 200916 r ty woe 3:0 tak nevím kde jsou ty super výkony našich skvělých milionových hokejek?
Duben 30, 200916 r No tak nevím, nechci být strýček sýček, ale z první třetiny to zatím dobře nevypadá. Nejsem vůbec spokojen s posuzováním rozhodčí.
Duben 30, 200916 r Lancelot: proč se Ti nezdaji rozhodči? Já myslim že se na rozhodči v tomto připadě vymlouvat nelze.Bohužel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.