Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Jsem zvědavej kdy a jestli vůbec taky budeme mít takovou kvalitu PHM jako třeba v D.....před pár týdny jsem v Německu natankoval plnou do OII 1.9TDI u Aralu--ten jejich diesel-ultimate a to je prostě bomba....Škoda Aralu že ho tu zastínil Shell a ten byl skoro nucen odejít z naše trhu....Opravdu velká škoda!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si právě nedovedu nějak představit, že u benzínky vyndám z kufru plechovku s aditivem a leju ho do víčka, který pak otočím do nádrže... natečet to tam vůbec? to nemá žádnou záklopku ta nádrž???

Tak tam naleješ napřed aditivum a pak to spláchneš teprve benálem ;)

Odkaz ke komentáři

To znamena, ze bud nepracujes, alebo pracujes z domu :) Ja som sice v praci, ale namiesto obeda som si bol zahrat tenis, no teraz uz asi musim forum nechat tak a treba mi aj cosi spravit este...ja dnes zarezavam tak do 18h30 a po praci ma caka druhe tankovanie na novej oktavke :)

BTW, ked mi pise palubny pocitac dojazd 50km, do akej miery je to spolahlive? Da sa jazdit este par km aj po dojazde 0km? V predoslom aute som mohol spravit este dobrych 60-80km (aj ked uz pisal pocitac dojazd 0 km). Ako to je s OII? Skusal to niekto?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...