mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mišáku: rád bych v pátek.Mám předběžně i kde spát...budu spinkat asi s MichálkemK s tim našim ostravakem co máji krátké zobáky Ale všechno závisi na Zdence(má paní) a na hlidání mých školáku.Tak asi takhle. Vem je věechny s sebou, alepsoň nebudeš zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mišo kedy budeš na houmless zraze? mohol by si spraviť niekde na prvú stránku zoznam kto príde - je to v sekcii Ostatné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nazdar ahoj kucí. Dnes je venku fajnově, za chvíli asi vypadnu ven na kolo. Protože sedět pořád u počítače (fóra) není zdravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jj. Lance jen se protáhni na kole. Já jezdím teď na kole do roboty a je to pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nazdar ahoj kucí.Dnes je venku fajnově, za chvíli asi vypadnu ven na kolo. Protože sedět pořád u počítače (fóra) není zdravé. "hajzle" jeden rakouskej .. nechceš to zavolat a vysvětlit mému šéfovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hello tak psychologie za 2 a pak že jsem blbej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No vidíš ,dej na moje slova Milane. super a gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dikes, to víš byla to brnkačka, a hned jsem se odměnil 25.5.2009 facelift nástup na tonování oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mišo kedy budeš na houmless zraze? mohol by si spraviť niekde na prvú stránku zoznam kto príde - je to v sekcii Ostatné ? Se v tom sám neorientuju, ale nebylo by to špatnéééé, pokusím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Milane!!!! Joooooo!!! V sobotu si dáme pivko na Tvou psychologii A tos nemohl napsat sms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No s tím pivem nevím , přijedu faceliftem, jedině by pro mne přítelkyně přijela MHD a pak si nás oba odvezla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak to je správný řešení Milane. Sockou a pak bude řídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Edit : Za se 2x. No to mě pose.... i Editováno: 13. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No s tím pivem nevím , přijedu faceliftem, jedině by pro mne přítelkyně přijela MHD a pak si nás oba odvezla nebude spolehlivější poslat psa? Ten nebude remcat až Tě najde pod stolem ožratého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To ne Roberte. Ten chlastá víc než Milan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No ještě jsem to neoznámil doma, ale určitě to projde, udělá si takového modrého anděla, pessalino nepije, drží dietu jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Milo: hlavně někdy dojed a neřeš pivo.Dáme si panáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tvrdý nepiju, je mi po něm vždy zle , hele lidi pomožtě jak už jsem psal v jiným vlákně o srazu SH co mám sebou přivívézt v životě jsem tam nebyl, tak abych nebyl za blba, jídlo, pití nevím nic řekněte dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 "hajzle" jeden rakouskej .. nechceš to zavolat a vysvětlit mému šéfovi? To mu musíš vysvětlit sám Ale proč zrovna rakouský? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to lancik: to je z přezpívané písničky od Falca, po úpravě od Pokondrů se to jmenuje Džíny.. a tam zpívaj: Když mi ten hajzl rakouskej sebral ty moje bla bla bla... džíííny.. jestli tu písničku znáš, pochopíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 zdarec,přišel jsem zkouknout hospodu pánů s pořádnejma autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No dnes je tu nějak mrtvo, asi to bude mít souvislost s tou středou, středa je ho tam třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 asi jo,ale přítelkyně je v práci,tak si musím počkat na zítra.A za kamarádkou se mi už nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 moje je po noční a zároveň měla denní pohotovost, takže je totálně KO, a já mužu bejt tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.