superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tvrdý nepiju, je mi po něm vždy zle , hele lidi pomožtě jak už jsem psal v jiným vlákně o srazu SH co mám sebou přivívézt v životě jsem tam nebyl, tak abych nebyl za blba, jídlo, pití nevím nic řekněte dovezu tak nevim jak to bude ale určitě si vezmi nějakou židli, těžko říct, zda nám projde zase ukradnout tu dřevěnou lavici.. pak si vezmi nějaký maso co pujde grilovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to lancik: to je z přezpívané písničky od Falca, po úpravě od Pokondrů se to jmenuje Džíny.. a tam zpívaj: Když mi ten hajzl rakouskej sebral ty moje bla bla bla... džíííny.. jestli tu písničku znáš, pochopíš.. Neznám, tudíž nechápu ale nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj kluci, jak se vede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 vede se, jak jinak než dobře, přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 .....ffuuuuuuuůůůůůů ok ok Jar DO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hoj všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 bré ráno všici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dobré ránko pánové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dobré ráno kucí jsem nějakej zvadlej...asi umřu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Romane když už tak si to nech až po 3H jo???? ale vážně, co se děje chlape? koukej se dát do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Musim už kvůli SH.Včera večer zimnice a pocit jako kdyby mě někdo mlátil klackama...ted ráno je to podstatně lepší ale neni to uplně na stoprocent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to je určitě obdoba cestovní horečky, takže před ŠH horečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Cestovní horečky nemívám člověče.Zrovna předevčírem jsme se bavili kam letos pofrčíme a vůbec nevím.Kam se chystáte na dovolenou? Budetev Čechách nebo letíte někam k moři? Stormik mi nasadil trochu brouka s tim Egyptem ale je fakt že to je dovolená za hodně rozumny prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 My jedeme na Moravu, zase chlastat a jezdit na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ja asi tento rok nikde, chcel by som najskôr vlastný byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak to je jasny Lubo.Bydlení je základ. Rosto: na Moravu taky mám naplánovano na týden zrovna do těch míst kde se včera stal ten průser a matka zavraždila dvě malé děti.Hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Včera jsem byl trochu mimo, takže nevím so se stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Taky jsem byl včera mimo, měli jsme vyhodnocení IDETu plus jednu oslavu narozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hele bando, tahle anténa je FM+GSM+GPS když to má 3 konektory?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Cestovní horečky nemívám člověče.Zrovna předevčírem jsme se bavili kam letos pofrčíme a vůbec nevím.Kam se chystáte na dovolenou? Budetev Čechách nebo letíte někam k moři? Stormik mi nasadil trochu brouka s tim Egyptem ale je fakt že to je dovolená za hodně rozumny prachy. jedeme s mladou koncem léta do Holandska na koloběžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hele bando, tahle anténa je FM+GSM+GPS když to má 3 konektory?? Tak tak Míšo. To je ona. Na dvoutuner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jako že bych nemusel přidávat další anténu která mi tam teď chybí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 hele antény si běžte řešit do elektriky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jako že bych nemusel přidávat další anténu která mi tam teď chybí? Jo nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dobré ráno kucí jsem nějakej zvadlej...asi umřu. romčo když se ti jednou nepostaví, to neni důvod se věšet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.