Květen 14, 200916 r Jo nemusel. A víš to jistě? Můžu jí mít za solidní cenu, tak abych nekoupil něco co bude nahouby - pak bych Tě s ní akorát tak mohl honit po střeše parku v Hostivaři
Květen 14, 200916 r romčo když se ti jednou nepostaví, to neni důvod se věšet.. Si koupil nové ponožky, tak se podíval
Květen 14, 200916 r A víš to jistě? Můžu jí mít za solidní cenu, tak abych nekoupil něco co bude nahouby - pak bych Tě s ní akorát tak mohl honit po střeše parku v Hostivaři Tak pokud je to tak jak píšeš, na GPS,GSM a FM tak je to ona na 100%. Asi bys mě na střeše dohnal. Už to není co to bejvalo.
Květen 14, 200916 r Chlapci kto tu ma ETKU? Potrebujem zistit kolko stojí ramček okolo navigacie s climaticom v alu prevedení. Dikes
Květen 14, 200916 r Chlapci kto tu ma ETKU? Potrebujem zistit kolko stojí ramček okolo navigacie s climaticom v alu prevedení. Dikes Nemám Etku Martin. zkus písnout Dolimu.
Květen 14, 200916 r Chlapci kto tu ma ETKU? Potrebujem zistit kolko stojí ramček okolo navigacie s climaticom v alu prevedení. Dikes asi 700kč ale tady má Aleš nějaký rámečky.. i v carbonu.. Upraveno Květen 14, 200916 r od superfatty
Květen 14, 200916 r Chlapci kto tu ma ETKU? Potrebujem zistit kolko stojí ramček okolo navigacie s climaticom v alu prevedení. Dikes Me ETKA hlasi 538 kc
Květen 14, 200916 r Tak som sa vratil z dvoch servisov jeden z NL a druhy DE. V NL stoji ramcek pre climatic a navi v alu 64€. V DE stoji ten isty 44€. Cierny je este drahsi nechapem preco. Alu popolnik stoji 43€ a ramcek okolo radicky je za 15€. Takze to vychadza tak ze si kupim sprej a prestriekam to.
Květen 14, 200916 r Autor ahoj, vede se mi dobře... jak se vede vám??? dneska jedu po práci na chalupu!!! už se těším...
Květen 14, 200916 r ahoj, vede se mi dobře... jak se vede vám??? dneska jedu po práci na chalupu!!! už se těším... Jak to že už dneska. Kdy budeš na ŠH ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.