Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No nic du spát. Náročnej víkend. Čau zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Dobrou noc Rostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Sere mě že Michal zustal na té dálnici a nedojel domu keď mi to napísal Jarda-rolbar, tak som ostal v šoku chudák Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak co naděláš. Měl to načatý ale škoda že mu to nevydrželo domu. A co s tím měl, respektive má? Celkem tedy pešek, že nedojel ani domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Něco s turbem. Už cestou na sraz mu to spadlo do nouzáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj klucíí, to čumim jakou měl Michal smůlu, doufám ale že to nebude nic velkýho a auto bude brzo jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Miloši. Njn. Je to v prd... Ale Garny to zmákne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Miloši.Pěkná fotečka a já zase u jidla večer byla dietka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak já prej pořád u piva a to jsem pil jedno celý dopoledne ty woe. A ty bohužel pořád u jídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Proč bohužel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Protože ti pivko nejelo. Ale jídlo bylo špicový. Sníža bodoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Chlapci mohli by ste tu dat jednu spolocnu fotku a popisat aspon pre mna, ze kto je kto. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Martin společná foto je u Romana ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Čaute pánové... tak Michal mal včera smolu, najskôr mu to kúsok za Prahou zase spadlo do nouzáku a potom mu to už nedymilo a až toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To je na prd. Fakt smůla. Nepřeju mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Protože ti pivko nejelo. Ale jídlo bylo špicový. Sníža bodoval. no neboj ty taky .. protebe grilovat to je jak varit pro regiment Ol@fu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snížku: díky za podporu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 no neboj ty taky .. protebe grilovat to je jak varit pro regiment Ol@fu Sice si ho podpořil Snížo ale fakt něco tak dobrýho už jsem dlouho nejedl.SUPER grilka a lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snížku: díky za podporu! To je snad jasne......Ted jsme tu delali dalsi minisrazekk z aposlednich 10 hodin uz druhej .. jeden byl v LOKTE a ted na zamecku....ale drzi to uz jen zaklad a jadro BRNENSKE... slabsi clanky... (mozno rici i monoclanky) odpadli.... napriklad KROZO je podezrelej ze se stale nehlasi ... asi mi chce stopit gril a dat si ho do zakladni vybavicky k tomu jeho karbonu co ma na kapote... a o dalsich jedincich ani nemluvim.... ale SKAJA, Ol@f a ac nera MICHAL se zucastnuji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rosto: ani u mě jo? Ach jo...jdu se vybrečet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romčo nebreč. U všech co jsem byl to bylo Suprový a jsem rád za ty zážitky s váma. Mám vás rád kamarádi. 100% nevynechám nic kde bych se s váma mohl sejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ted jsem mluvil s MichalemK a ted sedi ve vlaku a jede domu Brno-Ostrava.Je otrávenej a já se mu ani nedivím.Jestli to bude nové turbo tak to je 12-15 tisic.S tim odtahem to prej taky byla story ale nakonec to dopadlo.Prostě když se to sere tak se to sere na plné čáře.Smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak chlapi musím na brigádu. V pátek nám přivelzli hlínu tak jdeme makat. Tak večer čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a já myslel že ses tý brigádě úspěšně vyhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Chlapci mohli by ste tu dat jednu spolocnu fotku a popisat aspon pre mna, ze kto je kto. Dikes snáď som každého dobre pomenoval, ak nie napíšte na fotke chýba Robert, ten neviem kde bol a Frigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.