Květen 16, 200916 r Sere mě že Michal zustal na té dálnici a nedojel domu keď mi to napísal Jarda-rolbar, tak som ostal v šoku chudák Michal
Květen 16, 200916 r Tak co naděláš. Měl to načatý ale škoda že mu to nevydrželo domu. A co s tím měl, respektive má? Celkem tedy pešek, že nedojel ani domů.
Květen 17, 200916 r Ahoj klucíí, to čumim jakou měl Michal smůlu, doufám ale že to nebude nic velkýho a auto bude brzo jezdit.
Květen 17, 200916 r Tak já prej pořád u piva a to jsem pil jedno celý dopoledne ty woe. A ty bohužel pořád u jídla
Květen 17, 200916 r Chlapci mohli by ste tu dat jednu spolocnu fotku a popisat aspon pre mna, ze kto je kto. Dikes
Květen 17, 200916 r Čaute pánové... tak Michal mal včera smolu, najskôr mu to kúsok za Prahou zase spadlo do nouzáku a potom mu to už nedymilo a až toto...
Květen 17, 200916 r Protože ti pivko nejelo. Ale jídlo bylo špicový. Sníža bodoval. no neboj ty taky .. protebe grilovat to je jak varit pro regiment Ol@fu
Květen 17, 200916 r no neboj ty taky .. protebe grilovat to je jak varit pro regiment Ol@fu Sice si ho podpořil Snížo ale fakt něco tak dobrýho už jsem dlouho nejedl.SUPER grilka a lidi.
Květen 17, 200916 r Snížku: díky za podporu! To je snad jasne......Ted jsme tu delali dalsi minisrazekk z aposlednich 10 hodin uz druhej .. jeden byl v LOKTE a ted na zamecku....ale drzi to uz jen zaklad a jadro BRNENSKE... slabsi clanky... (mozno rici i monoclanky) odpadli.... napriklad KROZO je podezrelej ze se stale nehlasi ... asi mi chce stopit gril a dat si ho do zakladni vybavicky k tomu jeho karbonu co ma na kapote... a o dalsich jedincich ani nemluvim.... ale SKAJA, Ol@f a ac nera MICHAL se zucastnuji ....
Květen 17, 200916 r Romčo nebreč. U všech co jsem byl to bylo Suprový a jsem rád za ty zážitky s váma. Mám vás rád kamarádi. 100% nevynechám nic kde bych se s váma mohl sejít.
Květen 17, 200916 r Ted jsem mluvil s MichalemK a ted sedi ve vlaku a jede domu Brno-Ostrava.Je otrávenej a já se mu ani nedivím.Jestli to bude nové turbo tak to je 12-15 tisic.S tim odtahem to prej taky byla story ale nakonec to dopadlo.Prostě když se to sere tak se to sere na plné čáře.Smůla.
Květen 17, 200916 r Tak chlapi musím na brigádu. V pátek nám přivelzli hlínu tak jdeme makat. Tak večer čau.
Květen 17, 200916 r Chlapci mohli by ste tu dat jednu spolocnu fotku a popisat aspon pre mna, ze kto je kto. Dikes snáď som každého dobre pomenoval, ak nie napíšte na fotke chýba Robert, ten neviem kde bol a Frigo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.