Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Snížku: :smich: díky za podporu! :smich::p

To je snad jasne......Ted jsme tu delali dalsi minisrazekk z aposlednich 10 hodin uz druhej .. jeden byl v LOKTE a ted na zamecku....ale drzi to uz jen zaklad a jadro BRNENSKE... slabsi clanky... (mozno rici i monoclanky) odpadli.... napriklad KROZO je podezrelej ze se stale nehlasi ... asi mi chce stopit gril a dat si ho do zakladni vybavicky k tomu jeho karbonu co ma na kapote... a o dalsich jedincich ani nemluvim.... ale SKAJA, Ol@f a ac nera MICHAL se zucastnuji ....

Vloženo

Ted jsem mluvil s MichalemK a ted sedi ve vlaku a jede domu Brno-Ostrava.Je otrávenej a já se mu ani nedivím.Jestli to bude nové turbo tak to je 12-15 tisic.S tim odtahem to prej taky byla story ale nakonec to dopadlo.Prostě když se to sere tak se to sere na plné čáře.Smůla.

Vloženo
Chlapci mohli by ste tu dat jednu spolocnu fotku a popisat aspon pre mna, ze kto je kto. Dikes

snáď som každého dobre pomenoval, ak nie napíšte ;)

na fotke chýba Robert, ten neviem kde bol a Frigo :feve:

post-13615-1242564540_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...