Květen 22, 200916 r Tak veru ...pekny slnecny vikend je tu, netreba uz cumiet do PC, ale pekne zoberte vsetci svoje "oktule" na pekny vylet Ja to uz v praci tiez prave balim... Bon week-end a tous!
Květen 22, 200916 r Dnes jsem si dal menší samolepky na boční zadní dveře a vypadá to dobře! Bez fotek to ani nepiš, Koukej mazat do garáže.
Květen 22, 200916 r Nazdar Maroš. Co zejtra jedeš? čau Rosťo, zatiaľ to vyzerá, že hej. Ráno mi napíše Krozo (snáď nezabudne mne a Ol@fovi )
Květen 22, 200916 r čau Rosťo, zatiaľ to vyzerá, že hej. Ráno mi napíše Krozo (snáď nezabudne mne a Ol@fovi ) Jestli chceš ráno tě na Čerňáku naberu.
Květen 22, 200916 r Původně jsem si řikal že to tam dávat nebudu ale jak píšeš...je to ta nejmenší samolepka co jde a na té črné pěkně vynikne.
Květen 22, 200916 r ty si to fakt išiel pre nás sfotiť kol5 Rosťo: Knajpa by mala ísť z Brna o 9:oo a v Prahe Snížkovým tempom o 10:oo :D ty ideš kedy?
Květen 22, 200916 r ty si to fakt išiel pre nás sfotiť kol5 Rosťo: Knajpa by mala ísť z Brna o 9:oo a v Prahe Snížkovým tempom o 10:oo :D ty ideš kedy? V 8:45 z Čerňáku. Tak jak chceš. Chci tam bejt dřív a naveer domu.
Květen 22, 200916 r měl jsem podobnou a měl jsem jí dole na prahu, někde najdu fotku ale líbí se mi to
Květen 22, 200916 r Romane za mne ta samolepka neee...líbý se mi decentně nad předním světlem, ale takhle na boku moc né
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.