Červen 1, 200916 r Všichni koukaji na zprávy...a já zjištuju jestli se dá počeštit navigace Columbus do OII...DVD
Červen 1, 200916 r Zdar Dado. Tak jak škola ? špatně, všechno špatně.. teda skoro všechno mám chut na a nikde nikdo, kdo by šel
Červen 1, 200916 r špatně, všechno špatně.. teda skoro všechno mám chut na a nikde nikdo, kdo by šel S tebou nikdo nechce na pivko? Já bych šel ale jsi daleko.
Červen 1, 200916 r Ahoj Rosťo o víkendu jsem v práci-ty blbý volby do EP a 10tého zkouška z angliny a pak konečně veget a můžem zajít na to pivko Upraveno Červen 1, 200916 r od Miles
Červen 1, 200916 r Dobrý není Romčo.. No nijak jsem nikoho nesehnal na pivko, ani sem nesháněl Rosti příště Praha je trochu z ruky no..
Červen 1, 200916 r Ahoj Rosťo o víkendu jsem v práci-ty blbý volby do EP a 10tého zkouška z angliny a pak konečně veget a můžem zajít na to pivko Jasně. Čas si uděláme. Tak držím palce. Dobrý večer škodováci Zdar marode.
Červen 1, 200916 r A že ses neozval dádo...mohli sme zapařit...ikdyž já mám zejtra brandejsa, tak nevím, jestli by to bylo ideální
Červen 1, 200916 r Rosto: včera jsem si myslel že ses odhlásil z fora Já byl u rodičů a bez netu. :smich: Ses lek co ? Na volbách vydělám prachy a pak je Rosťo propijem a u toho vytuníme facelifta Jasně bude prdel. Abychom tu kůži nedali do kufru čeče.
Červen 1, 200916 r NO když jsem byl na nějakým tuning srazu měl tam takovou tu bílou chlupatici tu tam chci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.