Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no fakt nevím kde jsou všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jardo všetko najlepšie :palec2: no asi sú v knajpe :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Všichni koukaji na zprávy...a já zjištuju jestli se dá počeštit navigace Columbus do OII...DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 AHA ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dá se to nebo ne? Ptám se na počeštění navigace Columbus DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To fkt nevím Romčo. Nemám Columbusa. Doli by mohl vědět ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Baztak dá v ČR se to prodává s češtinou ne? pouze domněnka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdar Dado. Tak jak škola ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky je ticho jako v lese na pěšině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdar Milo. Zajdem o víkendu na pivko ne ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdar Dado. Tak jak škola ? špatně, všechno špatně.. teda skoro všechno mám chut na a nikde nikdo, kdo by šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 V pátek to asi pujdu brutalne vypít nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 špatně, všechno špatně.. teda skoro všechno mám chut na a nikde nikdo, kdo by šel S tebou nikdo nechce na pivko? Já bych šel ale jsi daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Ahoj Rosťo o víkendu jsem v práci-ty blbý volby do EP a 10tého zkouška z angliny a pak konečně veget a můžem zajít na to pivko Editováno: 1. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrý večer škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrý není Romčo.. No nijak jsem nikoho nesehnal na pivko, ani sem nesháněl Rosti příště Praha je trochu z ruky no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj Rosťo o víkendu jsem v práci-ty blbý volby do EP a 10tého zkouška z angliny a pak konečně veget a můžem zajít na to pivko Jasně. Čas si uděláme. Tak držím palce. Dobrý večer škodováci Zdar marode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Rosto: včera jsem si myslel že ses odhlásil z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Na volbách vydělám prachy a pak je Rosťo propijem a u toho vytuníme facelifta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A že ses neozval dádo...mohli sme zapařit...ikdyž já mám zejtra brandejsa, tak nevím, jestli by to bylo ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Praha je trochu z ruky no.. Jak se to vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Rosto: včera jsem si myslel že ses odhlásil z fora Já byl u rodičů a bez netu. :smich: Ses lek co ? Na volbách vydělám prachy a pak je Rosťo propijem a u toho vytuníme facelifta Jasně bude prdel. Abychom tu kůži nedali do kufru čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Když vyjde metráží proč ne, bude to tůzing jako sviň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 :smich: Koženej kufr nikdo nemá ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 NO když jsem byl na nějakým tuning srazu měl tam takovou tu bílou chlupatici tu tam chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.