dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jak se to vezme bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pár kiláků Dado ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A že ses neozval dádo...mohli sme zapařit...ikdyž já mám zejtra brandejsa, tak nevím, jestli by to bylo ideální Mi ani nerikej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pár kiláků Dado ne? Viden je blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak tak...když má dáda na telefonu kvalitního navigátora, tak tam trefí aji o půlnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak tak...když má dáda na telefonu kvalitního navigátora, tak tam trefí aji o půlnoci To byla Praha zlato lol a mám dojem že bylo nějak něco před 4tou ranní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty woe...tak ten spamer už řádí i tady jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty woe...tak ten spamer už řádí i tady jo? Jo jo, Dadaček už je zase všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a mám dojem že bylo nějak něco před 4tou ranní Je to možný...já spal, takže sem hodiny neměl pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Viden je blíž Máš recht. Tak se sejdem ve Vídni ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A kdo bude platit 3-5€ za každý ? to bude už lepší Jihlava kemo, co? a když se nám to podnapilím bude líbit z Jihlavy vede přímá linka na Víden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty woe...tak ten spamer už řádí i tady jo? to jako bylo na mě?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pravda,je to tam předražený a hnusný pivo. Jihlava by šla. V létě jedu o5 na Moravu tak dáme spicha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to jako bylo na mě?! Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pravda,je to tam předražený a hnusný pivo. Jihlava by šla. V létě jedu o5 na Moravu tak dáme spicha. Beruuuuuuuuuuuuuuuuuu :palec2: kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Máš recht. Tak se sejdem ve Vídni ne? To nie je zlý nápad... tiež to mám bližšie ako do prahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!! kol5 tak to jo, už jsem se lekl, že začnu hledat to tlačko zrušit profil uživatele.. A kdybys viděl, jak řádí na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To nie je zlý nápad... tiež to mám bližšie ako do prahy... Počkej počkej, je tu ted Jihlava, takže nám enměn laskasvě plány jo jinak zdravím tě toho nárazu se srnkou je mi líto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) tady je to saméé Vídeňák. taky jsem tam dělal 2003 - 2005. Zupááá Editováno: 1. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!! Já ti dám, jen počkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A kdybys viděl, jak řádí na ICQ A kdyby vám Lukyn řekl, jak řádím v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Počkej počkej, je tu ted Jihlava, takže nám enměn laskasvě plány jo jinak zdravím tě toho nárazu se srnkou je mi líto čau dádo... tak to už by bolo lepšie to brno.... alebo zámeček... a s tou srnkou je to už v pohode, ak to zajtra v servise potvrdí tak v piatok už bude taxík aj opravený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A kdyby vám Lukyn řekl, jak řádím v posteli TAk to vím i já !! Proto mě Lukyn furt nechce a co pan gauč Zámeček Jirko, viz předminulý a minulý pátek, to niiiiiiiic? číst to on, asi si bude stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čau dádo... tak to už by bolo lepšie to brno.... alebo zámeček... a s tou srnkou je to už v pohode, ak to zajtra v servise potvrdí tak v piatok už bude taxík aj opravený... To máte ěnjykýrychlo servisy an tom slovensku.. já mám na stejném místě jak ty prasklej lak.. nevím jestli to uhraju na záruku, nebo na kroupy co ted jsou.. Zámeček určo! Dojed někdy bud v ty pátky a nebo se domluvíme i na něčem v týdnu = zahrádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Skája je neškodnej a je v pohodě! A hlavně ví jak to myslim kluk jeden ušatej! P.T psal jsem k sobě do vlákna ohledně pádu toho letadla...co si o tom mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.