Červen 1, 200916 r A že ses neozval dádo...mohli sme zapařit...ikdyž já mám zejtra brandejsa, tak nevím, jestli by to bylo ideální Mi ani nerikej..
Červen 1, 200916 r Tak tak...když má dáda na telefonu kvalitního navigátora, tak tam trefí aji o půlnoci
Červen 1, 200916 r Tak tak...když má dáda na telefonu kvalitního navigátora, tak tam trefí aji o půlnoci To byla Praha zlato lol a mám dojem že bylo nějak něco před 4tou ranní
Červen 1, 200916 r a mám dojem že bylo nějak něco před 4tou ranní Je to možný...já spal, takže sem hodiny neměl pod kontrolou
Červen 1, 200916 r A kdo bude platit 3-5€ za každý ? to bude už lepší Jihlava kemo, co? a když se nám to podnapilím bude líbit z Jihlavy vede přímá linka na Víden
Červen 1, 200916 r Pravda,je to tam předražený a hnusný pivo. Jihlava by šla. V létě jedu o5 na Moravu tak dáme spicha.
Červen 1, 200916 r to jako bylo na mě?! Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!!
Červen 1, 200916 r Pravda,je to tam předražený a hnusný pivo. Jihlava by šla. V létě jedu o5 na Moravu tak dáme spicha. Beruuuuuuuuuuuuuuuuuu :palec2: kol5
Červen 1, 200916 r Máš recht. Tak se sejdem ve Vídni ne? To nie je zlý nápad... tiež to mám bližšie ako do prahy...
Červen 1, 200916 r Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!! kol5 tak to jo, už jsem se lekl, že začnu hledat to tlačko zrušit profil uživatele.. A kdybys viděl, jak řádí na ICQ
Červen 1, 200916 r To nie je zlý nápad... tiež to mám bližšie ako do prahy... Počkej počkej, je tu ted Jihlava, takže nám enměn laskasvě plány jo jinak zdravím tě toho nárazu se srnkou je mi líto
Červen 1, 200916 r tady je to saméé Vídeňák. taky jsem tam dělal 2003 - 2005. Zupááá Upraveno Červen 1, 200916 r od Rosťa19
Červen 1, 200916 r Dádo: to bylo na Skáju! Vždyt se podívej....řádi jak černá ruka!!!! Já ti dám, jen počkej
Červen 1, 200916 r Počkej počkej, je tu ted Jihlava, takže nám enměn laskasvě plány jo jinak zdravím tě toho nárazu se srnkou je mi líto čau dádo... tak to už by bolo lepšie to brno.... alebo zámeček... a s tou srnkou je to už v pohode, ak to zajtra v servise potvrdí tak v piatok už bude taxík aj opravený...
Červen 1, 200916 r A kdyby vám Lukyn řekl, jak řádím v posteli TAk to vím i já !! Proto mě Lukyn furt nechce a co pan gauč Zámeček Jirko, viz předminulý a minulý pátek, to niiiiiiiic? číst to on, asi si bude stěžovat
Červen 1, 200916 r čau dádo... tak to už by bolo lepšie to brno.... alebo zámeček... a s tou srnkou je to už v pohode, ak to zajtra v servise potvrdí tak v piatok už bude taxík aj opravený... To máte ěnjykýrychlo servisy an tom slovensku.. já mám na stejném místě jak ty prasklej lak.. nevím jestli to uhraju na záruku, nebo na kroupy co ted jsou.. Zámeček určo! Dojed někdy bud v ty pátky a nebo se domluvíme i na něčem v týdnu = zahrádka
Červen 1, 200916 r Skája je neškodnej a je v pohodě! A hlavně ví jak to myslim kluk jeden ušatej! P.T psal jsem k sobě do vlákna ohledně pádu toho letadla...co si o tom mysliš?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.