Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No tak zavolej Zdenkovi do Menčíka a on ti ho sežene za dobrý peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 NO asi jo ale prvně ty zadní repro tu už sním mám lehce naťuklý, ale nevím jak moc lehce:-), a pak to lízátečko, musím pomalu aby si toho doma nevšimla spolumajitelka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Milo ty nemáš vzadu repráky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mš na něj tel? Je třeba ho pořád otravovat jinak zapomene. Já tam jedu asi v pondělí na tu brzdovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 repro vzadu nemám, zatím, no my jsme se o těch repro bavily a on žeje objedná, ale jestli je objednal, nebo objedná až mu zavolám to nevím, byl jsem tak vykulenej že mi nejde corner, že už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak zober od Romana a sprav z toho hificar....to polovička určite nespozná :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Volej,volej,volej. Já ho znám. Má toho moc a jinak zapomene. Máme přece VIP přednost ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Rosťo počkám, až se vrátím z moravy pak na něj naběhnu, to už bude po chudé vejplatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jasně a já mu to příští tejden ještě 2x připomenu aby klučina nevystydnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co... To si myslím že na stanfartní repro je vytlumení zbytečný. Teda pokud není Subík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 něco by to mohlo pomoci a hlavně mi rezonuje přední pravej tapec, tak bych to tím napatlal a byl by klid, nic proffi klasickou patlanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no mi trošku jo když dám nějakou dance music u metalu mi to taky nic nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak to je jasný. Metal je ta správná Music. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 bezbasá takže nic nerezonuje, dovezu ti jedno cédo a uvidíš jak se šroubečky v octě rozezvučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. neverím že ti dvere nerezonujú :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jdu chrnět hezký sny všem o octávkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky tak. Dobrou chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Rosťovi pivo do ruky a nech sa pozerá lol Mároš: to snad nééé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mároš: to snad nééé!!! čo veď klasika....fotky neklamú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale Rostu to muže bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nečítal si, že sa s tým zmieril a potom to nebudem bolieť Milana ani Korejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted... a taká pekná bola .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.