Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No tak zavolej Zdenkovi do Menčíka a on ti ho sežene za dobrý peníz. :palec2:

NO asi jo ale prvně ty zadní repro tu už sním mám lehce naťuklý, ale nevím jak moc lehce:-), a pak to lízátečko, musím pomalu aby si toho doma nevšimla spolumajitelka:-)

Milo ty nemáš vzadu repráky? :help:

Mš na něj tel? Je třeba ho pořád otravovat jinak zapomene. Já tam jedu asi v pondělí na tu brzdovku.

repro vzadu nemám, zatím, no my jsme se o těch repro bavily a on žeje objedná, ale jestli je objednal, nebo objedná až mu zavolám to nevím, byl jsem tak vykulenej že mi nejde corner, že už nevím :blbec:

tak zober od Romana a sprav z toho hificar....to polovička určite nespozná :smich: :smich: :smich:

Volej,volej,volej. Já ho znám. Má toho moc a jinak zapomene. Máme přece VIP přednost ne ? ;)

No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co...

Rosťo počkám, až se vrátím z moravy pak na něj naběhnu, to už bude po chudé vejplatě :feve:

Jasně a já mu to příští tejden ještě 2x připomenu aby klučina nevystydnul. :smich:

No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co...

To si myslím že na stanfartní repro je vytlumení zbytečný. Teda pokud není Subík.

něco by to mohlo pomoci a hlavně mi rezonuje přední pravej tapec, tak bych to tím napatlal a byl by klid, nic proffi klasickou patlanou :p

Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. :smich:

no mi trošku jo když dám nějakou dance music u metalu mi to taky nic nedělá -_-

Tak to je jasný. Metal je ta správná Music. :rock:

bezbasá takže nic nerezonuje, dovezu ti jedno cédo a uvidíš jak se šroubečky v octě rozezvučí -_-

Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. :smich:

neverím že ti dvere nerezonujú :smich: :smich: :smich:

Jdu chrnět hezký sny všem o octávkách :skoda:

Taky tak. Dobrou chlapi. -_-

Rosťovi pivo do ruky a nech sa pozerá lol lol

Mároš: to snad nééé!!! :smich:

Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted...

Mároš: to snad nééé!!! :smich:

čo veď klasika....fotky neklamú lol

Ale Rostu to muže bolet ;)

nečítal si, že sa s tým zmieril a potom to nebudem bolieť Milana ani Korejku :):palec2:

Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted...

a taká pekná bola :( .... :rip:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.