Červen 3, 200916 r NO asi jo ale prvně ty zadní repro tu už sním mám lehce naťuklý, ale nevím jak moc lehce:-), a pak to lízátečko, musím pomalu aby si toho doma nevšimla spolumajitelka:-)
Červen 3, 200916 r Mš na něj tel? Je třeba ho pořád otravovat jinak zapomene. Já tam jedu asi v pondělí na tu brzdovku.
Červen 3, 200916 r repro vzadu nemám, zatím, no my jsme se o těch repro bavily a on žeje objedná, ale jestli je objednal, nebo objedná až mu zavolám to nevím, byl jsem tak vykulenej že mi nejde corner, že už nevím
Červen 3, 200916 r tak zober od Romana a sprav z toho hificar....to polovička určite nespozná :smich:
Červen 3, 200916 r Volej,volej,volej. Já ho znám. Má toho moc a jinak zapomene. Máme přece VIP přednost ne ?
Červen 3, 200916 r No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co...
Červen 3, 200916 r Rosťo počkám, až se vrátím z moravy pak na něj naběhnu, to už bude po chudé vejplatě
Červen 3, 200916 r No jsem sice magor do muziky, ale každej den nosit domu to zadní plato, bo parkuju na pražským sídlišti, to raděju only 4x repro, ne chci ty zadní 4 plus vytlumit celou káru - časem těma plátama dynamat či co... To si myslím že na stanfartní repro je vytlumení zbytečný. Teda pokud není Subík.
Červen 3, 200916 r něco by to mohlo pomoci a hlavně mi rezonuje přední pravej tapec, tak bych to tím napatlal a byl by klid, nic proffi klasickou patlanou
Červen 3, 200916 r Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude.
Červen 3, 200916 r bezbasá takže nic nerezonuje, dovezu ti jedno cédo a uvidíš jak se šroubečky v octě rozezvučí
Červen 3, 200916 r Tak to jo. Něco levnýho tam stačí. Mě tedy nic nerezonuje ale to neznamená že nebude. neverím že ti dvere nerezonujú :smich:
Červen 3, 200916 r Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted... a taká pekná bola ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.