Červen 4, 200916 r Taky jsem na to dnes myslel že bys mohl mít dneska svátek a je to tak! Vše nejlepší Dádo Myslet jenom někdy nestačí ale v poho díky, jsi 5tý v pořadí, to je myslím pěkné číslo ne?
Červen 4, 200916 r Taky sem poznal rozdíly jak v O tak F .. akorátně bych někdy mohl vyměnit ty filtry jenže u Okty jsem ho jaksi nenašel u Fáby je jasnej a snadnej.. U Okty je u spolujezdce zespoda. Sundáš dekl a uvidíš ho.
Červen 4, 200916 r U Okty je u spolujezdce zespoda. Sundáš dekl a uvidíš ho. NO já vím.. našel jsem si to v DP právě a tak jsem chvilku před školou na parkovištu hledal sundal jsem ten boční deklík a viděl jsem co? prd.. akorát, že mi nekecali s výrobou auta páč tam je nálepka 06 06 06 mám hezké datum výroby, že? ještě by ju mohli udělat v 6 ráno a bylo by to suprák Prostě po sundání toho bočního plastu jsem nikde nic neviděl
Červen 4, 200916 r Taky bych se za někým rád stavil na kafčo ale budrek v Olmypii a zbytek někde rozkouskovanej, já sedím doma a dělám prd
Červen 4, 200916 r NO já vím.. našel jsem si to v DP právě a tak jsem chvilku před školou na parkovištu hledal sundal jsem ten boční deklík a viděl jsem co? prd.. akorát, že mi nekecali s výrobou auta páč tam je nálepka 06 06 06 mám hezké datum výroby, že? ještě by ju mohli udělat v 6 ráno a bylo by to suprák Prostě po sundání toho bočního plastu jsem nikde nic neviděl Tak jestli to bylo to datum výroby tak ti ho tam nedali. Jako jubileum :smich:
Červen 4, 200916 r OK, jen to chvíli ještě nebudět, není čas, příští tejden snad... Jo. Kdyžtak se ozvi na konzultace. Na nic sahat nebudu..... :smich:
Červen 4, 200916 r šmejdiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Ale hezké datum ne? já tomu nechcel z etky věřit, ale už mi to pár věcí potvrdilo
Červen 4, 200916 r OK beru, ale ve středu odjíždím na moravu a tam si budu na dvorku hrát, snad to dám, příručku už vytištěnou tak snad to zmáknu....
Červen 4, 200916 r OK beru, ale ve středu odjíždím na moravu a tam si budu na dvorku hrát, snad to dám, příručku už vytištěnou tak snad to zmáknu.... Kampak na moravu?
Červen 4, 200916 r A co mám jako dělat Romčo..? Nic jiného mi nezbývá a v rámci nouze asi pojedu za kamoškou se jí mrknout na kompl - net no a nějakou tu slivku jak mi furt dává..
Červen 4, 200916 r Povinná četba pro majitele OII : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4050 Rozluštění stavu pana Vorlandéze
Červen 4, 200916 r Romčo není zač čumím tam každej den, nic mi neunikne jen to na co nám prachy jako RS sedačky a multivolant
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.