dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky jsem na to dnes myslel že bys mohl mít dneska svátek a je to tak! Vše nejlepší Dádo Myslet jenom někdy nestačí ale v poho díky, jsi 5tý v pořadí, to je myslím pěkné číslo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky sem poznal rozdíly jak v O tak F .. akorátně bych někdy mohl vyměnit ty filtry jenže u Okty jsem ho jaksi nenašel u Fáby je jasnej a snadnej.. U Okty je u spolujezdce zespoda. Sundáš dekl a uvidíš ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 500,-kč plus pošta 100,-kč, ty máš jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mám pocit že mluvil celkově o pětikilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 U Okty je u spolujezdce zespoda. Sundáš dekl a uvidíš ho. NO já vím.. našel jsem si to v DP právě a tak jsem chvilku před školou na parkovištu hledal sundal jsem ten boční deklík a viděl jsem co? prd.. akorát, že mi nekecali s výrobou auta páč tam je nálepka 06 06 06 mám hezké datum výroby, že? ještě by ju mohli udělat v 6 ráno a bylo by to suprák Prostě po sundání toho bočního plastu jsem nikde nic neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Milo pak se astav na kafčo a já to okouknu. Tu řadičku. Taky jsem uvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky bych se za někým rád stavil na kafčo ale budrek v Olmypii a zbytek někde rozkouskovanej, já sedím doma a dělám prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 OK, jen to chvíli ještě nebudět, není čas, příští tejden snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 NO já vím.. našel jsem si to v DP právě a tak jsem chvilku před školou na parkovištu hledal sundal jsem ten boční deklík a viděl jsem co? prd.. akorát, že mi nekecali s výrobou auta páč tam je nálepka 06 06 06 mám hezké datum výroby, že? ještě by ju mohli udělat v 6 ráno a bylo by to suprák Prostě po sundání toho bočního plastu jsem nikde nic neviděl Tak jestli to bylo to datum výroby tak ti ho tam nedali. Jako jubileum :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 OK, jen to chvíli ještě nebudět, není čas, příští tejden snad... Jo. Kdyžtak se ozvi na konzultace. Na nic sahat nebudu..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 šmejdiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Ale hezké datum ne? já tomu nechcel z etky věřit, ale už mi to pár věcí potvrdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Date moc pěkný. Já mám 04.05.05. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 OK beru, ale ve středu odjíždím na moravu a tam si budu na dvorku hrát, snad to dám, příručku už vytištěnou tak snad to zmáknu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No nic. Mažu pro Inku na masáže. Možná večer čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Date moc pěkný. Já mám 04.05.05. O den se urychlili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 OK beru, ale ve středu odjíždím na moravu a tam si budu na dvorku hrát, snad to dám, příručku už vytištěnou tak snad to zmáknu.... Kampak na moravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dádo: Ty máš svátek a tvrdneš na netu jo? Neni to škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A co mám jako dělat Romčo..? Nic jiného mi nezbývá a v rámci nouze asi pojedu za kamoškou se jí mrknout na kompl - net no a nějakou tu slivku jak mi furt dává.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 malebná vesnička mezi městečky Přerov a Olomóc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 daleko, daleko teda na pivko moc daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a pak malej přesun na northmoravia Rychvald Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Milane: tak mám objednáno.Díky za tip chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Povinná četba pro majitele OII : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4050 Rozluštění stavu pana Vorlandéze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Romčo není zač čumím tam každej den, nic mi neunikne jen to na co nám prachy jako RS sedačky a multivolant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty z toho uděláš dělo Milo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.