Radek Cerny Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobry den, zdravim Vas vsechny. Minuly tyden jsem zakoupil Octavii 2, 2.0/103KW, najeto 90 tis., vyroba 2/2006. Hvizda v ni turbo, coz mne trochu znepokojuje. Vzdy predtim jsem jezdil v benzinu a nemam s tim zkusenosti. Nicmene auto se mi velice libi a hned jsem si jej zamiloval. Ale kdyz jsem zacal prochazet web, zda je to hvizdani u turba normalni, tak je vsude psana sama spina, ze se jedna o nepovedeny motor, v servisu je to auto casteji nez na silnicich, nikdy vice atd... Je zde alespon nekdo kdo je s timto motorem spokojen? Nebo jsem se napalil? Dekuju za odpoved. Radek Cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ale pořád se nejvice kradou Škodovky...bohužel! jednoduché odomykanie na celom koncerne rovnaké...čo by si čakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobry den,zdravim Vas vsechny. Minuly tyden jsem zakoupil Octavii 2, 2.0/103KW, najeto 90 tis., vyroba 2/2006. Hvizda v ni turbo, coz mne trochu znepokojuje. Vzdy predtim jsem jezdil v benzinu a nemam s tim zkusenosti. Nicmene auto se mi velice libi a hned jsem si jej zamiloval. Ale kdyz jsem zacal prochazet web, zda je to hvizdani u turba normalni, tak je vsude psana sama spina, ze se jedna o nepovedeny motor, v servisu je to auto casteji nez na silnicich, nikdy vice atd... Je zde alespon nekdo kdo je s timto motorem spokojen? Nebo jsem se napalil? Dekuju za odpoved. Radek Cerny Ahoj Radek, tak Ondo - Ol@f ho má...nabehané 130tis. a je spokojný, aj keď sa strachuje o turbo. Tie straršie ročníky boli problémové..dúfaj, že sa ti to vyhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 jednoduché odomykanie na celom koncerne rovnaké...čo by si čakal Timto Mároš rozhodně nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 zdarec, proč nejste v knajpě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Asi veľa popili :smich:to sou pomluvy ztratili se klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 zdarec, proč nejste v knajpě? čau...lebo je LOCK :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 zdarec, proč nejste v knajpě? Ja to take nechapu....pros nejste v knajpe.... aha... skaja je jeste na plech .. no ja mu pujcil notes... ale nedal jsem mu heslo .... hi hi hi a skaja je na zamecku a ja jsem mimo zamecek .. tak to je v hajzlu a krozo je tu semnou.. tak to as jen tak nepujde.. no heslo mu davat nebudu on by tam sledoval nejake ty rodinenne cunarny.. to proste nejde.. asi bdete muset pockat nez dojedu .. jel jsem knasim.. neco tu podelam .. pojedu do makra... a potm jeste nakoupit do tesca ale myslim si ze kolem 19 hodiny bych mel byt na zamku....jen doufam ze me to nebude chtit na hekovat... hi hi hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Snižek to je v pohode zachatujeme si tu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Kluci: to už Marošovi nedělejte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brvno Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobry den,zdravim Vas vsechny. Minuly tyden jsem zakoupil Octavii 2, 2.0/103KW, najeto 90 tis., vyroba 2/2006. Hvizda v ni turbo, coz mne trochu znepokojuje. Vzdy predtim jsem jezdil v benzinu a nemam s tim zkusenosti. Nicmene auto se mi velice libi a hned jsem si jej zamiloval. Ale kdyz jsem zacal prochazet web, zda je to hvizdani u turba normalni, tak je vsude psana sama spina, ze se jedna o nepovedeny motor, v servisu je to auto casteji nez na silnicich, nikdy vice atd... Je zde alespon nekdo kdo je s timto motorem spokojen? Nebo jsem se napalil? Dekuju za odpoved. Radek Cerny prispevok o hlucnych turbach na TDI motoroch... http://www.cimbu.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tady je dnes nějak mrtvo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 takpočkej, já si zapnu noťas a vlezu si do postele.... no a pak usnu takže zase nic nenapíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Miloši: ta řadička se Ti neprokrucuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 nene, nepřekrucuje, po vnitřním obvodu řadičky jsou jemné drážky a na vnějším obvodu tyče na kterou jí nasazuješ jsou také jemné drážky a je to stažene k sobě převlečným kroužkem přes tu čás řadičky přes kterou je to nasazené, ještě sem někde četl že ten kroužek je na jedno použití a že se má pokaždé mněnit. Ale pokud budeš mněnit pouze tu hlavici tak i tak budeš muset vytáhnout tu ten rámeček s manžetou ze středového sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 nene, nepřekrucuje, po vnitřním obvodu řadičky jsou jemné drážky a na vnějším obvodu tyče na kterou jí nasazuješ jsou také jemné drážky a je to stažene k sobě převlečným kroužkem přes tu čás řadičky přes kterou je to nasazené, ještě sem někde četl že ten kroužek je na jedno použití a že se má pokaždé mněnit.Ale pokud budeš mněnit pouze tu hlavici tak i tak budeš muset vytáhnout tu ten rámeček s manžetou ze středového sloupku. Tak to je blbé protože mám zalepenou tu díru okolo Construktu jak je ten zámek.To bude ještě sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 lepidlem? Já myslel že je tam nějaký lemový kroužek který vlastně drží lemy té manžety a je přichycený k tělesu zamykání zpátečky, bez lepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 lepidlem? Já myslel že je tam nějaký lemový kroužek který vlastně drží lemy té manžety a je přichycený k tělesu zamykání zpátečky, bez lepení. To máš sice pravdu ale mě to vždy stejně vylezlo a tak se to muselo zalepit.No uvidíme...těším se na ni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čaute...tak to už každý má radiacu páku zo Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čaute...tak to už každý má radiacu páku zo Superbu? Mároš: řekni tatinkovi a on Ti ji určitě koupi taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mároš: řekni tatinkovi a on Ti ji určitě koupi taky! to je choroba asi tu na fore :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 to je choroba asi tu na fore :smich: Neee...ale je fakt že je suprová.Ta moje se mi už nelíbi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Neee...ale je fakt že je suprová.Ta moje se mi už nelíbi! ako by povedal vorlajz - "komu se to nelíbi ať mi prdel políbí " ....je fakt super no kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 V ponděli bych ji mohl mít na poště...jsem na to zvědavej jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 to je choroba asi tu na fore :smich: teď se směješ, ale sem zvědavej za jak dlouho si jí taky pořidíš, prostě v interiéru vypadá o třídu lépe než O2 řadička V ponděli bych ji mohl mít na poště...jsem na to zvědavej jako blázen. buď v klidu, určitě Tě nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.