lukynodc Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Vorlajz, zkuz VL1 player. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) Co na to říkáte? http://www.novinky.cz/ekonomika/170957-dal...i-poslanci.html Editováno: 10. Červen 2009, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak já proti tomu nic nemám, naopak to vidím jako výhodu - když někdo jezdí více autama, aspoň nemusí kupovat pořád nový známky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 No já doufám, že někoho pak nenapadne, že by to taky mohlo měřit (průměrnou) rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak k tomu ani nepotřebuješ viněty, na to by stačilo hodit na brány kamerku - z technickýho hlediska naprosto banální záležitost ...ale Kapsch jako takovej měřit stejně nemůže, takže vklidu. Navíc ta viněta nebude svázaná ani s vozidlem, ani s konkrétní osobou, takže to je zas jen zbytečná panika, kterou šíří odpůrci čehokoliv novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Brej večír, tak se na chvili dostanu k netu a tady prázdno, asik všichni koukaj na Ordinaci... Tak to nehrozí.. já raděj sosal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A pro krabičky místo známek jsem jednoznačně jenom to mohlo bejt už od 2010 jak slibovali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak k tomu ani nepotřebuješ viněty, na to by stačilo hodit na brány kamerku - z technickýho hlediska naprosto banální záležitost ...ale Kapsch jako takovej měřit stejně nemůže, takže vklidu. Navíc ta viněta nebude svázaná ani s vozidlem, ani s konkrétní osobou, takže to je zas jen zbytečná panika, kterou šíří odpůrci čehokoliv novýho Bavili se taky o tom že budou přenosný i na jiné vozidlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 měly by bejt, takže výhoda pro lidi s více autama, ale stejně z toho nemám dobrej pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Taky už aby ty přenosný známky byly, mě by to vyhovovalo, pač jezdim pracovně DC-PHA a z5, tak ja ji vyuziju a kdyby ji chtěl někdo pučit, tak proc ne, třebas i za pivko cha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 To pujcovani neni spatny napad Pro nas je to plus uz jenom z toho duvodu, ze mame 2 auta.. Neznam situaci, kdy by obe byly soucasne na dalnici (teda krom velkych rodinnych navstev). Ono sice ta tisícovka navíc se dá, ale jde o princip a dálnice nevypadají tak, jako bych jim dával tu tisícovku "navíc". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Žijeme v moderní době, tak proč nemít moderní řešení, žejo ...ono teoreticky by to mohl bejt obrovskej přínos i z hlediska kontroly zaplacení toho poplatku - zatímco u známky to musí někdo kontrolovat fyzicky, u viněty si umím představit, že jakmile projede pod bránou auto, který se neohlásí vinětkou, pošle to signál "Passatistům" a za pár minut už ho staví na odpočívadle. Sice z toho asi nebudu mít žádnej přínos, ale jakožto technicky zaměřenýho člověka mě to i tak těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Taky už aby ty přenosný známky byly, mě by to vyhovovalo, pač jezdim pracovně DC-PHA a z5, tak ja ji vyuziju a kdyby ji chtěl někdo pučit, tak proc ne, třebas i za pivko cha.. kterej ty seš? ukaž autoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 kterej ty seš? ukaž autoooo ještě nemam foto, o velikonocích jsem přešel z O1 na OII. Ale polepším se a něco už s tim kurňa musím udělat. Nechápu, jak můžete stíhat práci, školu, manželky, milenky, autíčka, pivečko a ještě k tomu si sednout k tomu netu a být tu skoro každý den. jste hold borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ještě nemam foto, o velikonocích jsem přešel z O1 na OII. Ale polepším se a něco už s tim kurňa musím udělat. Nechápu, jak můžete stíhat práci, školu, manželky, milenky, autíčka, pivečko a ještě k tomu si sednout k tomu netu a být tu skoro každý den. jste hold borci To asi preto že polovicu z toho nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 To pujcovani neni spatny napad Pro nas je to plus uz jenom z toho duvodu, ze mame 2 auta.. Neznam situaci, kdy by obe byly soucasne na dalnici (teda krom velkych rodinnych navstev). Ono sice ta tisícovka navíc se dá, ale jde o princip a dálnice nevypadají tak, jako bych jim dával tu tisícovku "navíc". Mně třeba jezdí obě auta současně po placené rychlostce, jinak to ani nejde. Takže nějaké viněty jsou mi na nic. Navíc je to další krok k velkému bráškovi, a toho se bojím. Všichni kdo znáte Orvelův 1984, tak víte k čemu to tady všechno pomalu směřuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Lancelot: já bych se toho zase tolik nebál Ano sice to může monitorovat tvůj pohyb, ale ve výsledku je to tak trochu k ničemu.. Začal jsem být po pár předmětech u nás na FI sice taky trochu víc paranoidní, ale víte jak.. Moderní doba si žádá moderní věci.. Až rok provozu ukáže nakolik to bylo efektivní/finančně přínosné či nepřínosné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak finančně přínosný to bude možná tak pro Kapsch a pár vlivných lidí, kteří se podíleli na prosazení...ostatně jako vždycky, žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A jak víš, že v tom něco nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Však já nepsal, že tam nic nemáš...nauč se číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no já si hlavně myslím, že to je začátek mýtného pro osobáky podle km, nejdřív paušálně krabička a pak to jednoduše předělat na odčítání kreditu podle ujetých km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jo, tak taky bych to tak viděl.. určo si spočtou, že jim to ve výsledku přinese víc jak 1tis/rok Jinak zdravím JArdo. Ale i tak, moc po dálnici nejezdíme.. takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Však já nepsal, že tam nic nemáš...nauč se číst To je těžký, když máš lidi, co čtou za tebe a ty jen přredstíráš a umíš se podepsat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no já si hlavně myslím, že to je začátek mýtného pro osobáky podle km, nejdřív paušálně krabička a pak to jednoduše předělat na odčítání kreditu podle ujetých km Tak svým způsobem proč ne?? ...bylo by to spravedlivý - každej by si zaplatil to svoje a šmitec. Možná lepší než platit paušálně podle doby platnosti, nemyslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já si myslím, že zavéct tohle, tak a politici co s tím něco společného a nebo postavit novou D1.. V Rakousku a Německu to jde.. u nás ne.. Chyba bude asi někde po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.