Červen 22, 200916 r Čo to je za kravina to nove forum octaviaclub? vie mi to niekto vysvetliť? V prvom rade ten design je otrasný
Červen 22, 200916 r Všichni kdo něco znamenají tam jsou, nebo minimálně jdou Je to forum co založil Vitouš a spol. pro Octavie a další, které to tu už se*e... Technologicky je to totožné s tímto fórem, takže jde jen o to si změnit skin a a myšlenkově to není určeno jen pro členy OC, ale všechny co chtějí alternativu k olinovu diktování tady...
Červen 22, 200916 r Koukal jsem kolik se tam objevilo jen během dneška lidí...ale třeba to kolik nás odejde změní toršku olinův pohled na věc a těm co zůstanou se bude žít lépe...
Červen 22, 200916 r kucí hele stěhujete se taky na forum.octaviaclub.cz nebo budeme tady i tam? :o ja iděm a tu ostanem iba kvoli businesu.. Upraveno Červen 22, 200916 r od superfatty
Červen 22, 200916 r Dobré rozhodnutí Roberte...už jsem zamykal ty 3 topicy, mazal corradovi, chtěl i nikita, ale pozdě, už jsem bez funkce...
Červen 22, 200916 r Dobré rozhodnutí Roberte...už jsem zamykal ty 3 topicy, mazal corradovi, chtěl i nikita, ale pozdě, už jsem bez funkce... keby si to nerozkrikoval že kedy končíš na fore ešte si mohol byť moderátor :rolleyes:
Červen 22, 200916 r Co už, max. bych pomohl pár klukům zavřít jejich topicy, ale sry, bohužel nejsem z těch co se hodlají přetvařovat a svůj názor prostě řeknu.
Červen 23, 200916 r Ahoj To jsem nějak nezachytil, že dochází k rozpadu tohoto fóra. Není to škoda, začínat zase znovu?
Červen 23, 200916 r AhojTo jsem nějak nezachytil, že dochází k rozpadu tohoto fóra. Není to škoda, začínat zase znovu? Moja rec. Zaregistroval som sa na novom fore, ale podla mna je to to iste ako tu. Len treba vsetko robit od zaciatku. Aj niektore prispevky su take iste. A znovu sa tvarit ze nikoho nepoznas a je to iba staronovy clen odtial, je blbost. No cas ukaze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.