Březen 26, 200916 r No teda Maroši...nosit si do podniku vlastní alkohol, za to by tě mohli aji vyloučit ze strany
Březen 26, 200916 r Autor Porňásky z lesa a kapradí??? btw. Otesánek se nezapřel a na poslední nádrž ujel jenom 480 km ... kurwa jedna!!!!
Březen 26, 200916 r No teda Maroši...nosit si do podniku vlastní alkohol, za to by tě mohli aji vyloučit ze strany to je fakt? musím sa s ním dohodnúť
Březen 26, 200916 r Dal bych něco....ale už jsem tak dlouho nechlastal že by mi fakt stačilo málo a padnul bych na budku.. ....ted o víkendu jsem si dal po dobrym obídku dvě pivka a prochrápal jsem půlku dne ......
Březen 26, 200916 r btw. Otesánek se nezapřel a na poslední nádrž ujel jenom 480 km ... kurwa jedna!!!! vravel som ti, že mu dávaj iba knekebroty alebo pánko má ťažkú nohu? Upraveno Březen 26, 200916 r od wrccko
Březen 26, 200916 r 480km??...to je nějak málo ne......to 1.9TDI po natank.plné ukazuje dojezd 1160km.. ..akorát ten výkon .....což je u tebe asi přesně naopak..
Březen 26, 200916 r Dal bych něco....ale už jsem tak dlouho nechlastal že by mi fakt stačilo málo a padnul bych na budku.. ....ted o víkendu jsem si dal po dobrym obídku dvě pivka a prochrápal jsem půlku dne ...... preto som tu musel niečo virtuálne dať
Březen 26, 200916 r Karlosi ja som na tom s alkoholom tak isto... keď tak si dám pred spaním jedno pivko alebo pohárik vínka a sním jak mimino... ;-)))) Vorlajzi to si kade jazdil keď len tak málo??? (s TDI radšej nebudem rýpať... )
Březen 26, 200916 r Koukám že všichni řidiči z povolání jsou na tom stejně co se chlastu týče.......hold nemůžeme tolik trénovat jako ostatní...
Březen 26, 200916 r Autor no jezdil jsem jenom po městě... do kopce, z kopce... a tak no... tam ten dvoulitr prostě žere... ale i tak je těch 10,5 ještě slušnejch..... nejhorší je, když jedu ráno do práce, tak vyjedu na hlavní a mám tam 35 - 45 l na sto... když dojedu po rovince pod první kopec, tak mám tak 10 - 12 l no a pak ten kopec ... takže do práce dojedu tak za 15 - 17 l na sto
Březen 26, 200916 r Já mám dojezd na plnou něco pod 600km...asi mi to soudruzi v boleslavi nastavili na FSIčkovej režim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.