wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nech tu nesedíme naprázdno vorle na nové výfuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No teda Maroši...nosit si do podniku vlastní alkohol, za to by tě mohli aji vyloučit ze strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ak pripijat, tak jedine s Tokajom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Porňásky z lesa a kapradí??? btw. Otesánek se nezapřel a na poslední nádrž ujel jenom 480 km ... kurwa jedna!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No teda Maroši...nosit si do podniku vlastní alkohol, za to by tě mohli aji vyloučit ze strany to je fakt? musím sa s ním dohodnúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dal bych něco....ale už jsem tak dlouho nechlastal že by mi fakt stačilo málo a padnul bych na budku.. ....ted o víkendu jsem si dal po dobrym obídku dvě pivka a prochrápal jsem půlku dne ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdravím Tak to já ujedu, o polovinu víc Ale zase jakým tempem, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ak pripijat, tak jedine s Tokajom nezaprieš sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tady to tak furt vypadá....!!! nie len vypadá ale aj je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To jsou DVD označeny písmenkem "P" Hneď som si myslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) btw. Otesánek se nezapřel a na poslední nádrž ujel jenom 480 km ... kurwa jedna!!!! vravel som ti, že mu dávaj iba knekebroty alebo pánko má ťažkú nohu? Editováno: 26. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 480km??...to je nějak málo ne......to 1.9TDI po natank.plné ukazuje dojezd 1160km.. ..akorát ten výkon .....což je u tebe asi přesně naopak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dal bych něco....ale už jsem tak dlouho nechlastal že by mi fakt stačilo málo a padnul bych na budku.. ....ted o víkendu jsem si dal po dobrym obídku dvě pivka a prochrápal jsem půlku dne ...... preto som tu musel niečo virtuálne dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Karlosi ja som na tom s alkoholom tak isto... keď tak si dám pred spaním jedno pivko alebo pohárik vínka a sním jak mimino... ;-)))) Vorlajzi to si kade jazdil keď len tak málo??? (s TDI radšej nebudem rýpať... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Koukám že všichni řidiči z povolání jsou na tom stejně co se chlastu týče.......hold nemůžeme tolik trénovat jako ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 NO som tu. Bol kamos na pokec, tak sme dali po jednom Heinekenovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já jsem měl nejvice dojezdovou vzdálenost 1200 km.Nekecám!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 až som si to pozrel, Nikita mal včera 1340km !!! B) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja som mal 1120 dojazd ale už po najazdení 150km od natankovania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jj,věřim....těch 1200km dojezd neni nic nereálnýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no jezdil jsem jenom po městě... do kopce, z kopce... a tak no... tam ten dvoulitr prostě žere... ale i tak je těch 10,5 ještě slušnejch..... nejhorší je, když jedu ráno do práce, tak vyjedu na hlavní a mám tam 35 - 45 l na sto... když dojedu po rovince pod první kopec, tak mám tak 10 - 12 l no a pak ten kopec ... takže do práce dojedu tak za 15 - 17 l na sto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já mám dojezd na plnou něco pod 600km...asi mi to soudruzi v boleslavi nastavili na FSIčkovej režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nalejte to! Pro Vás!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nejake fota z grilovačiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 1340km dojezd??? Nevěřim!!! Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.