Březen 24, 200916 r slabí ste máte sa čo učiť z brnenskej knajpy je to dobré školenie Hlasuj, toto je kvalitní názor.
Březen 24, 200916 r Vorlazj díky to Romarioo: se čtením problém nemám, ale spíše s psaním Upraveno Březen 24, 200916 r od Lancelot
Březen 24, 200916 r Autor jsem dal refresh a koukám, poslední můj příspěvek... si říkám to není možný... a pak jsem si všiml, že už je tu další stránka mazec hoši, děláte mi radost!
Březen 24, 200916 r slabí ste máte sa čo učiť z brnenskej knajpy je to dobré školenie tak to máš pravdu... tam to lieta ešte viac... ale keď mne to doma ani net nestííha....
Březen 24, 200916 r No já poslední dobou čím dál víc děkuju střední škole za to, že nás v prváku donutili naučit se datlit všema deseti...asi to bude to nejlepší, co mi škola kdy dala
Březen 24, 200916 r Autor Skajo, nechtěl jsi jít spát? néééé, že bych tě chtěl vyhazo vat.... ale nějak tě to tu strhlo....
Březen 24, 200916 r No já poslední dobou čím dál víc děkuju střední škole za to, že nás v prváku donutili naučit se datlit všema deseti...asi to bude to nejlepší, co mi škola kdy dala rofl asi fakt no ...
Březen 24, 200916 r Má fórum nějakou příspěvkovou mez? Abychom ji třeba nepřekročili. Upraveno Březen 24, 200916 r od Lancelot
Březen 24, 200916 r Má fórum nějakou příspěvkovou mez? Abychom ji třeba nepřekročili. nie, iba ked si dáš hore moj asistent a Roman je stále prvý
Březen 24, 200916 r No nic kluci, pan vrchní mě tu nechce, tak já se s vámi rozloučím a půjdu ...brou všem
Březen 24, 200916 r Jedným prstom síce nepíšem, ale asi sa budem musieť ešte doučiť písať rýchlejšie...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.