Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tohle je přímo příspěvková přestřelka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 'lubinob': musiš rychleji číst! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty vole Vorliku ja brečím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty kráwo...4 stránky během 5 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 slabí ste máte sa čo učiť z brnenskej knajpy je to dobré školenie Hlasuj, toto je kvalitní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Vorlazj díky to Romarioo: se čtením problém nemám, ale spíše s psaním Editováno: 24. Březen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Máš pravdu předsedo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jsem dal refresh a koukám, poslední můj příspěvek... si říkám to není možný... a pak jsem si všiml, že už je tu další stránka mazec hoši, děláte mi radost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 slabí ste máte sa čo učiť z brnenskej knajpy je to dobré školenie tak to máš pravdu... tam to lieta ešte viac... ale keď mne to doma ani net nestííha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No já poslední dobou čím dál víc děkuju střední škole za to, že nás v prváku donutili naučit se datlit všema deseti...asi to bude to nejlepší, co mi škola kdy dala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty nám taky básniku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Skajo, nechtěl jsi jít spát? néééé, že bych tě chtěl vyhazo vat.... ale nějak tě to tu strhlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No já poslední dobou čím dál víc děkuju střední škole za to, že nás v prváku donutili naučit se datlit všema deseti...asi to bude to nejlepší, co mi škola kdy dala rofl asi fakt no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja tiez dakujem strojopisu. Inac som v prdeli slusne povedane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ty jo...jdem spát.Už je 23:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Má fórum nějakou příspěvkovou mez? Abychom ji třeba nepřekročili. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Navrhujem ukoncenie debaty a davam zraz na zajtra na 20,00 hod . Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Lubi a Martin píšou další posty.... to je fofr ty koxo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Má fórum nějakou příspěvkovou mez? Abychom ji třeba nepřekročili. nie, iba ked si dáš hore moj asistent a Roman je stále prvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No nic kluci, pan vrchní mě tu nechce, tak já se s vámi rozloučím a půjdu ...brou všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Martine... já tu budu zítra... v osm.. ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jedným prstom síce nepíšem, ale asi sa budem musieť ešte doučiť písať rýchlejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zlý vrchní dobrú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romča jede jako ďas, příspěvků má nejvíc zas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Je to šílená rychlost...už mě boleji prsty...ze psani samozřejmě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.