Březen 24, 200916 r Já bych dal o půl noci zavíračku, a téma bych zamknul, jako že je opravdu zavřeno. A otevřel bych zítra ve 14h. Nebo možná dřív, kvůli štamgastům
Březen 24, 200916 r Autor tak já jdu s Hugem ven, však na chvíli jen! je tam strašná kosa, a můj pes chodí bosa!
Březen 24, 200916 r Já jdu taky kuci.Dobrou noc a držte mi palce.Zitra pokládáme tu plovoučku...konečně!!!
Březen 24, 200916 r To aj ja tu budem asi už ráno, večer neviem kto zavolá na taxík, dnes som sa od štvrtej do ôsmej nezastavil... Teda zastavil, ale ďalekoo od domova...
Březen 24, 200916 r Romča jede jako ďas,příspěvků má nejvíc zas! :smich: Lanci ty woe, a kdo je jako štamgast??? ja
Březen 24, 200916 r Lanci ty woe, a kdo je jako štamgast??? No zatím asi všichni Pravda, nemá cenu zavírat, stejně by už tu ráno bušili nedočkavci.
Březen 24, 200916 r Já jdu taky kuci.Dobrou noc a držte mi palce.Zitra pokládáme tu plovoučku...konečně!!! dobru, samozrejme nech sa to vydarí
Březen 24, 200916 r Maroš: díky.Už zbývá cca týden a stěhuju se zpátky!!! Tak nech ti ten týždeň čo najrýchlejšie utečie...
Březen 24, 200916 r Ale je fakt že mám skoro celej byt novej...tak přijedte! Pohostím! Máme velký dvůr.
Březen 24, 200916 r Měl by jsi to radši udělat na tom dvoře, když máš ten byt komplet zrenovovaný, aby jsi pak nedělal další renovaci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.