Březen 24, 200916 r Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví...
Březen 24, 200916 r Tak to je doobré miesto... Všetci tu hovoria ako idú spať, ale tuším nikto nechce odísť prvý...
Březen 24, 200916 r Ano ano...takže jste vitání a ne jako Vorlik...přijede z dálky a ani na čaj nezajde
Březen 24, 200916 r Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví... Myslím, že to vieme viacerí čo sme tu každý deň....
Březen 24, 200916 r Ano ano...takže jste vitání a ne jako Vorlik...přijede z dálky a ani na čaj nezajde keď si mu neponúkol meistra
Březen 24, 200916 r Autor Romčo, v pátek nepřijedu... to školení nám zrušili.... takže bude nový termín! škoda... jsem se na tebe těšil!
Březen 24, 200916 r Ach jo.Já teda zatím mám na leštění tu originál leštěnku přímo ze salonu ale nevadi.Rosta to chtěl vyzkoušet!
Březen 24, 200916 r Já jsem dělal nucenou rekonstrukci prtože jsem byl vytopenej od souseda nahoře.Vorlajz a Maroš to ví... Taky jsem to někde postřehl, myslím že v Hospodě. Opravdu smůla.
Březen 24, 200916 r Ach jo.Já teda zatím mám na leštění tu originál leštěnku přímo ze salonu ale nevadi.Rosta to chtěl vyzkoušet! ja som to používal zatiaľ iba na kľučky ale je to vcelku dobré
Březen 24, 200916 r Bohužel...sousedy si člověk nevybere...hlavně aby se to neopakovalo...nepřijemný...ve dvě ráno
Březen 24, 200916 r Autor Romčo, žes vytopenj byl to už víme, taky s tebou soucítíme, ale už to všichní víme, a nic nového k tomu nepovíme!
Březen 24, 200916 r Romčo, v pátek nepřijedu... to školení nám zrušili.... takže bude nový termín! škoda... jsem se na tebe těšil! keď si sa tak tešil tak sadni do otesánka a ide sa... šak to nemusíš len popri školení sa zastaviť...
Březen 24, 200916 r ale Otesánek žere jako prase,a tolik Romču vidět nechi zase! :smich: chudák Romčo
Březen 24, 200916 r Aj ja už končím, o štvrť na šesť mám objednávku tak nech nezaspím ako v pondelok... Brúúú noc...
Březen 24, 200916 r spíš nespiš toho Romana nedobehnem, stále má o 20 viac Upraveno Březen 24, 200916 r od wrccko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.