Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak k vám už to taky došlo jo ?? To je bída... všude kosa jak sviňa.. :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Lukynooo, tak sis zadriftoval? jedu pro tu snídani omg... nebo padnu na hubu! mám hlad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tu tiež bolo ráno trochu snehu a niečo pod nulou, musel som aj škrabku použiť čo sa mi stalo tretí krát túto zimu... viackrát to nestihlo zamrznúť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Lukynooo, tak sis zadriftoval? jedu pro tu snídani omg... nebo padnu na hubu! mám hlad! Tak si nech chutnat Vorliku. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jak tak ale poslouchám lidi(cizince) z firmy,tak jsme u nás v ČR celkem poctivci s tim přezouváním na zimáky,protože na západě na to docela pěkně serou....je tam dost holaňdanů a ty na zimáky úplně serou...a to nemaj žádný plechovky(to jsou auta typu Allroad,MB-ML apod.) a už vůbec né finanční zábrany s jejich statisíc.platy....prostě na to dlabaj....Když jsem se jednoho z nich ptal jestli to je i u nich doma normální,tak řekl že ano,že když tam prostě napadne,tak trochu zpomalej a tím končí veškeré trápení se zimou.......To samé angláni...tam šel dělat jeden čecháček a vzal si tam pro manželku svého Passata a pak mi tady vyprávěl jak na něj na firmě koukal kolega jak na debila když se ho před zimním období ptal kde by mu doporučil přezutí auta na zimáky.....tam prý když napadne,tak se všechno zavře (školy,firmy apod.) a prostě maj celonárodní volno...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A to celonárodné voľno sa vzťahuje aj na taxíky??? Dobrou chuť Vorlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jak tak ale poslouchám lidi(cizince) z firmy,tak jsme u nás v ČR celkem poctivci s tim přezouváním na zimáky,protože na západě na to docela pěkně serou....je tam dost holaňdanů a ty na zimáky úplně serou...a to nemaj žádný plechovky(to jsou auta typu Allroad,MB-ML apod.) a už vůbec né finanční zábrany s jejich statisíc.platy....prostě na to dlabaj....Když jsem se jednoho z nich ptal jestli to je i u nich doma normální,tak řekl že ano,že když tam prostě napadne,tak trochu zpomalej a tím končí veškeré trápení se zimou.......To samé angláni...tam šel dělat jeden čecháček a vzal si tam pro manželku svého Passata a pak mi tady vyprávěl jak na něj na firmě koukal kolega jak na debila když se ho před zimním období ptal kde by mu doporučil přezutí auta na zimáky.....tam prý když napadne,tak se všechno zavře (školy,firmy apod.) a prostě maj celonárodní volno...... No jo Karlosi, ale tady se to bohužel ještě nenaučili. A jezdit opatrně už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak to nevim jestli nejezděj i taxíky,ale takhle jsem to slyšel nezávisle na sobě od pěti lidí že to tam tak opravdu funguje..... Je to tak měsíc a něco kdy jim tam o víkendu napadl sníh a v pondělí mělo mít pár lidí od nás s anglánama videokonferenci a ta byla zrušena z důvodu že nikdo nedorazil do práce a až do středy měli volno.....Prostě pohoda....žádnej stres..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dobré dopoludnie hoši. Tak u Holandanov je to pravda. Napadne 2 mm snehu a uz jazdia ako posratí. Normal mi trva cesta do roboty 12 km cca 10- 12 min. Na snehu 30 min - 1 hod kvoli debilom. Tu leje ale kaslem na to, aspon ze nemrne lebo som uz prezul. Minuly rok som prezul pred velkou nocou lebo uz bolo dost horuco. Na velku noc sme isli do Pariža a počas celej cesty, cely pobyt a cesta späť snežilo. Po velkej noci znovu horučava. Tu v NL sa vraví: If you don´t like dutch weather? Wait 5 minutes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdar pilote... Tak jak v pohodě v NL ???? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj, vsetko ok. Uz sa mi to kráti. Len vodiči v NL su ako debili. Ale je tu aj kopa radarov tak asi aj kvoli tomu takto jazdia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jedeš teď domu jo? A na jak douho co ??? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Tu v NL sa vraví: If you don´t like dutch weather? Wait 5 minutes. zdravím a teraz holandským jazykom ? Editováno: 25. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak koukám, že mi toho včera zase tolik neuteklo...jak jsem odešel, pomalu to začlo upadat, až se to celý pozvolna roztrousilo...hoši hoši, to si říkáte družstevníci?? keď vorlík nenúkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 karlos3 už máš konečne tie Audinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Wrccko tu maš preklad. Als je niet van nederlandse weer? Wacht 5 minuten. Trosku neskor, bol som v sprche. Domov idem cca na tyzden a pol. a v maji uz na dobro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 to je nemčina so slovenčinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Woe, to je po holandsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To můžu potrvdit že v holandsku se jezdí sakra pomalu.....byl jsem tam pracovně nespočetněkrát a i kolikrát na dovolený.....taky jsem tam i několikrát platil pokutu,ale to bylo ještě za doby guldenů....co maj euro jsem tam ještě díky bohu neplatil.. Wrccko:Jj,audinky už jsem vyzvedl min.pátek...ale tu svojí jsem jen převezl do garáží na Žižkov a zatim pořád jezdim v SII.....mám ted hromadu práce,neni na nic vůbec čas+čekám na svojí konfiguraci RZ,což už by mělo být do konce tohoto týdne,tak snad už o víkendu si tam vše přehážu,vše si v klidu pořádně prolezu,vyzkoušim a od pondělka počítám že už v ní vyrazim na cesty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Aké budeš mať tie nove RZky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak ten začátek neovlivnim,to bude nejspíš 1AB nebo už 1AC,ale zbytek mám kombinaci čísel 1 a 3...zrcadlově proti sobě.......Tuto konfiguraci používám už více jak 12.let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Aspon si to dobře pamatuje když ujiždíš policajtům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Woe, to je po holandsky si robím prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ty woe... já přijdu na úřad dostanu cedulku a kombinaci čísel si teda vybírat nemůžu... kruciš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 karlos, aspoň ta budeme vediet spoznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.