peterkocur Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak teraz sa mi mota hlava z toho,kolko to ma byt presne aby sa tie pneu nedo... ja davam podla tabulik ako ma kazda benzinka v skotsku ,cize na 17-205/50 davam 30 -bar cize 2,1 psi na vsetky 4 a teraz sa tu docitam ze vsetci to fukate nad tak ako presne ?? Jo a este sice mam 1.6 7kw ale vickonadrze je viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ak mate seriove obutie, treba fukat v medziach udanych vyrobcom. Ak nemate seriove obutie, treba fukat podla zatazoveho indexu pneumatiky. Napr. stara skodovka sa fukala s rozdielom 0,4 atmos. medzi prednou a zadnou napravou. Napr. predok 1,9 a zadok 2,3. Ma to vplyv na stabilitu. Nakolko prefuknuta guma ma vacsiu tendenciu sa smykat a podhustena tiez. Kazdopadne hodnoty tlaku su neni len tak hala bala vymyslene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Taky si říkám, že to výrobce asi má nějakým způsobem stanovené jako optimum. Proto moc nechápu, proč dáváte třeba o 0,5 atm. více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mno asi kvůli pocitu z jízdy. Já když na svých 195/65/15 dám doporučených 2,0/2,2, tak mám předek při motoru 1,9 jak bláto. Tak jsem dával 2,2/2,3 to bylo lepší a nakonec jsem nafouk 2,3/2,3 a vidím to jako optimum. 2,4/2,4 je už jak když jedu po polenech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nazdárek, na kolik foukate 225/45 R17 u diesla combi, nějak nemůžu trefit správný tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tez mi prijde ze nafoukle letnaky na 2,1/2,1 je malo. Proto davam na letni R17 215/45 >> 2,4/2,4. Snat timto prehustovanim nic "neposeru"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.