Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau kluci octávaci,mám 1.9TDI 66kw r.1997 při startu neco zapíská,motor naskočí relativně dobřě ale drobek více začoudí

šedočerně,ale jen u studeného motoru

za tepla je to OK piskne asi tak .2-3sek a stichne,co může odejít.dík,nebo co udělat jako preventivku.)najeto 200000km

nejsem mechos ale neprokluzuje remen???obcas to slyyychavam na autech naftovyych kdyz nastartujou tak prvnich par vterin jim to piiska jak o zavod :D

Upraveno od burek

Já mám taky 66kw AGR,r.v. 11/2000 facelift a taky mi to pískne při studeném startu,u mně to je turbo,když žhavím,tak žhavím až sepne relátko a pak staruju a taky mi to píská asi 2 sek.

• Autor
nejsem mechos ale neprokluzuje remen???obcas to slyyychavam na autech naftovyych kdyz nastartujou tak prvnich par vterin jim to piiska jak o zavod :D

řemen to není kladky a řemeny vše nové ,ten kvik je někde nahoře

Upraveno od tonda vento

• Autor

Já mám taky 66kw AGR,r.v. 11/2000 facelift a taky mi to pískne při studeném startu,u mně to je turbo,když žhavím,tak žhavím až sepne relátko a pak staruju a taky mi to píská asi 2 sek.

[/quo

te]

no to tak bude ono ,ale proč turdo?a nemůže to být agr ventil? a hlavně když to dělá jen za studena?no a co ten čoud?

Upraveno od tonda vento

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.