Přejít na obsah

skoda fabia 1,9 SDI

tony.claude

Doporučené příspěvky

zdravim mam prozbicku muzete mi nekdo poradit na co si mam davat pozor pri koupi skoda fabia 1,9 sdi 2001 rv??? je to kombi a ma to servisku s original servisu skoda. najeto 228 tisic,ale co sem si tady cetl o motoru tak to asi nebude zadnej problem. spis by me zajimalo jak je na tom s predni napravou a s in vesticemi do ni. predem dekuju za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tony: jestli ti jde o přední nápravu, tak bych se projel přez nějaké nerovnosti (retarder) jestli to neboucha neplave (diesely jsou těžší a dost náchylný právě na tu přední nápravu: čepy, silenbloky ramen ale hlavně "kosti" a uložení stabilizátorů bývá často ta tam) taky skouknout tlumiče a brzdy v jaky jsou stavu by neuškodilo.....jináč se nemusíš bát, díly na fabku nejsou moc drahý ;) PS: mrkni se do sekce podvozek, tam toho najdeš ažaž

Odkaz ke komentáři

tak mam uz odtocenych 30t km na svojom SDi-cku a nejak nemam problem. Chybycky sa najdu ako u kazdeho jazdeneho auta. Ja som kupil bez servisky zo zahranicia a na tachaci polo 103t km ale neverim ze to bol skutocny stav. Sice klinovy remen nepol opotrebovany ani pedale a volant neboli zosuchae atd. ale chalani co maju mladsie a menej opotrebovane SDicka maju trosicku iny zvuk motora. Inak ja som menil len sylentbloky ramien (audinacke) a servo ale to je zub casu na kazdej fabke. spotreba ma samozrejme tesi ale priprav sa na velky hluk pri jazde a vybracie vo vnutri. Predsa len je to diesel. Kamarat si kupil pred par dnami F2 1,4 benzin a nechal sa mi previes... chcelo sa mi plakat. To ticho! ale neviem ze by si si mal davat na nieco extra pozor. Asi tak ko pri kupe akehokolvek auta.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...