vinos Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 při jakékoliv rychlosti se mi totálně chvějě přední část auta.... vyměněny ložiska, silent bloky, poloosy, klouby v pořádku, čepy v pořádku, kola vyvážená, je jsem zjistil vůli na axiálním táhle v tom kloubku do je součástí táhla.... ale že by toto dělalo takový bordel? nestojí to moc jen mám strach co to ještě může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 při jakékoliv rychlosti se mi totálně chvějě přední část auta.... vyměněny ložiska, silent bloky, poloosy, klouby v pořádku, čepy v pořádku, kola vyvážená, je jsem zjistil vůli na axiálním táhle v tom kloubku do je součástí táhla.... ale že by toto dělalo takový bordel? nestojí to moc jen mám strach co to ještě může být tak se na to tahlo mrkni... urcite to bude v tom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak se na to tahlo mrkni... urcite to bude v tom.... tak jsem vyměnil tu tyčku řízení a dělá to to samé..pořád při přidání plynu klepe celé auto jako by mělo zimnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Setrvačník OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 a co takhle silenbloky motoru?Taky mi huci auto od motoru,a vim ze to jsou silenbloky!Ale odbornik nejsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.