Publikováno Březen 28, 200916 r Nevíte někdo, zda-li existuje nějaká jednoduchá vychytávka, která by odstranila klepání pásů na straně spolujezdce? Pokud jedu sám, tak pás klepe do B sloupku...
Březen 28, 200916 r Nevíte někdo, zda-li existuje nějaká jednoduchá vychytávka, která by odstranila klepání pásů na straně spolujezdce? Pokud jedu sám, tak pás klepe do B sloupku... zdar mám ten samý problém a řeším to tak že tu část co zacvakáváš zvedneš výš na sloupku do místa kde je otvor kde sloupkem prochází ta koncovka mám to vyzkoušešné a funguje to.
Březen 31, 200916 r Jen mě udivuje, že při vývoji a testech auta na tohle nepřišli a/nebo to neřešili...
Březen 31, 200916 r Autor Tak mne napada, zda-li by se na to nemela vztahovat reklamace... Tohleto opravdu behem testovacich jizd meli odhalit.
Duben 2, 200916 r Autor No já bych důvod i smysl určitě viděl, ale to je věc názoru. Třeba ten pás půjde trochu "napnout" ... uvidíme, za zkoušku nic nedám. Rozhodně jsem zvědav, jak ten B-sloupek bude oklepán za pár let...
Duben 16, 200916 r Tak mne napada, zda-li by se na to nemela vztahovat reklamace... Tohleto opravdu behem testovacich jizd meli odhalit. Reklamace na tohle? Ftipna poznamka....
Duben 18, 200916 r Reklamace na tohle? Ftipna poznamka.... Auto jezdí během většiny testů plné tj..80%hmotnosti....popř.obsazeno dvěma pasažery.................
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.