Shaarky Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nevíte někdo, zda-li existuje nějaká jednoduchá vychytávka, která by odstranila klepání pásů na straně spolujezdce? Pokud jedu sám, tak pás klepe do B sloupku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nevíte někdo, zda-li existuje nějaká jednoduchá vychytávka, která by odstranila klepání pásů na straně spolujezdce? Pokud jedu sám, tak pás klepe do B sloupku... zdar mám ten samý problém a řeším to tak že tu část co zacvakáváš zvedneš výš na sloupku do místa kde je otvor kde sloupkem prochází ta koncovka mám to vyzkoušešné a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ...a funguje to. Potvrzuji, diky za tip ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jen mě udivuje, že při vývoji a testech auta na tohle nepřišli a/nebo to neřešili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak mne napada, zda-li by se na to nemela vztahovat reklamace... Tohleto opravdu behem testovacich jizd meli odhalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Asi těžko, rozbitého nic není, takže nevidím důvod ani smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No já bych důvod i smysl určitě viděl, ale to je věc názoru. Třeba ten pás půjde trochu "napnout" ... uvidíme, za zkoušku nic nedám. Rozhodně jsem zvědav, jak ten B-sloupek bude oklepán za pár let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbomouse Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak mne napada, zda-li by se na to nemela vztahovat reklamace... Tohleto opravdu behem testovacich jizd meli odhalit. Reklamace na tohle? Ftipna poznamka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří2 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Reklamace na tohle? Ftipna poznamka.... Auto jezdí během většiny testů plné tj..80%hmotnosti....popř.obsazeno dvěma pasažery................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.