Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 klasika jako každý rok,jeden z prvních tuningů letos. 11.4.09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 vypadá to, že se tam letos poprvé podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 snad také dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dakie-Taky jedem odjezd z MB nechceš se přidat?Jinak jsme z Bakova nad Jizerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dakie-Taky jedem odjezd z MB nechceš se přidat?Jinak jsme z Bakova nad Jizerou Jedeme v pátek asi kolem 5 možna idřív jestli se vyhrabu z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 my jedem v sobotu ráno s Matesem a s Bobíkem tak se potkáme až tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Příbram rušim,nemam čím tam dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jelikož to mám skoro za barárek,tak se určo dostavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nejede někdo z Lysé nad labem,Milovic nebo z Mladé Boleslavy?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jo, Bobík a spol.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 My jedem z Bakova nad Jizerou a mame jednoho po cestě na dalnici za boleslavi na benzince.jede nas asi 10+- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 My jedem z Bakova nad Jizerou a mame jednoho po cestě na dalnici za boleslavi na benzince.jede nas asi 10+- A jedete v sobotu?a v kolik?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 také se tam budu belhat a nebo na vozíku..................jo a Bobík mě bude vozit po areálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Balrog--No my jedem už zítra v sobotu se to nevyplati tam prijedes juknes a pojedeš my jedem zitra kolem 4 z Bakova kdo se chce přidat tak ať piše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Balrog--No my jedem už zítra v sobotu se to nevyplati tam prijedes juknes a pojedeš my jedem zitra kolem 4 z Bakova kdo se chce přidat tak ať piše Rád bych jel,ale nemůžu,musím kámošovy na svatbu,ale v sobotu jeedu určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 také se tam budu belhat a nebo na vozíku..................jo a Bobík mě bude vozit po areálu Mile rád ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 my jedem v sobotu ráno s Matesem a s Bobíkem tak se potkáme až tam V kolik vyjjizdis z turnova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak jak se vá tam líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Potkal jsem tam hodně pěkných octávek a nechal jsem se i inspirovat. Editováno: 11. Duben 2009, autor: Balrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Mno tak mě osobně moc ne ani nevim proč. Jeli jsme jen 3 auta ve 4 lidech a nejvíc toho přijíždělo až když jsem odjížděl po obědě dneska(nechtěl bych stát tu frontu až od tý křižovat ) Balroh: Já též např 1 místo za podsvícení To jsem si řikal: Proč mám jen 1.6 Editováno: 11. Duben 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Ze zacatku hruza, praha jizni spojka katastrofa hodinu pres prahu, se prazaci asi posr.ali kuli velikonocim bo nevim, pak silena organizace 40min cekani na prijezdu k letisti... a to uz sem byl nasra.nej na letiste sem dojel az v 12.20hod a ani reg. do sprintu nestlihl.... navic na volny jizdy zbylo vzdy tak 30min misto 1,5hod ... takze tak na jednu jizdu s extremne dlouhym cekanim.... ale zase sem si pokecal se znamejma, svezl se ve zlatce... pokoukal na kaskadery takze nakonec ok... ale organizacne zlaty Milovice, Blatna, nebo Mimon ... Navic kdo necekal na "erotickou mycku" dobre udelal.. Zatim jen jedno foto- Pohary za sprinty Diesel do 2500: 1. a 2. misto Dieselpower.cz Editováno: 12. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) No organize opravdu teda nic moc.Přijeli jsme v pátek asi po 5 a i když čekalo u vstupu pár auta tak to trvalo skroro půl hodiny. Samolepku,plánek nic jsme nedostali museli jsem se pro to pak stavit pěšo. Možná tak striptýz v noci šel a na myčku jsem nebyl. Pár startů jsem večer viděl, ale šlo to všechno tak strašně pomalu a posouval jse program asi o hodinu co vim teda aspon večer. Editováno: 11. Duben 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Mě se tam docela líbilo,jel jsem v sobotu ráno,Praha byla v pohodě cesta taky,potkal jsem pár tunerů cestou a 2 pěkný octavie RS tak jsem jel za nima,jen mě také nepotěšila ta organizace,čekal jsem ve frontě asi 3/4 hodiny v tom pařáku,čekal jsem už od té křižovatky jo a ty samolepky mě také štvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No já když dneska po tý 12 odjížděl tak jsem si řikal že bylo lepší když jsme vyrazili včera a ne dneska...já chudinka bez klimy bych se tam upek...a když jsem jel k tý křižovatce no stát tu frontu tak se na to asi v těch 12 vyprdnu když to snad končilo v 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 neco malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.