Duben 3, 200916 r Dakie-Taky jedem odjezd z MB nechceš se přidat?Jinak jsme z Bakova nad Jizerou Jedeme v pátek asi kolem 5 možna idřív jestli se vyhrabu z prace
Duben 9, 200916 r My jedem z Bakova nad Jizerou a mame jednoho po cestě na dalnici za boleslavi na benzince.jede nas asi 10+-
Duben 9, 200916 r My jedem z Bakova nad Jizerou a mame jednoho po cestě na dalnici za boleslavi na benzince.jede nas asi 10+- A jedete v sobotu?a v kolik?díky
Duben 9, 200916 r Autor také se tam budu belhat a nebo na vozíku..................jo a Bobík mě bude vozit po areálu
Duben 9, 200916 r Balrog--No my jedem už zítra v sobotu se to nevyplati tam prijedes juknes a pojedeš my jedem zitra kolem 4 z Bakova kdo se chce přidat tak ať piše
Duben 9, 200916 r Balrog--No my jedem už zítra v sobotu se to nevyplati tam prijedes juknes a pojedeš my jedem zitra kolem 4 z Bakova kdo se chce přidat tak ať piše Rád bych jel,ale nemůžu,musím kámošovy na svatbu,ale v sobotu jeedu určitě.
Duben 9, 200916 r také se tam budu belhat a nebo na vozíku..................jo a Bobík mě bude vozit po areálu Mile rád )))))
Duben 9, 200916 r my jedem v sobotu ráno s Matesem a s Bobíkem tak se potkáme až tam V kolik vyjjizdis z turnova ?
Duben 11, 200916 r Potkal jsem tam hodně pěkných octávek a nechal jsem se i inspirovat. Upraveno Duben 11, 200916 r od Balrog
Duben 11, 200916 r Mno tak mě osobně moc ne ani nevim proč. Jeli jsme jen 3 auta ve 4 lidech a nejvíc toho přijíždělo až když jsem odjížděl po obědě dneska(nechtěl bych stát tu frontu až od tý křižovat ) Balroh: Já též např 1 místo za podsvícení To jsem si řikal: Proč mám jen 1.6 Upraveno Duben 11, 200916 r od Sentinel1988
Duben 11, 200916 r Ze zacatku hruza, praha jizni spojka katastrofa hodinu pres prahu, se prazaci asi posr.ali kuli velikonocim bo nevim, pak silena organizace 40min cekani na prijezdu k letisti... a to uz sem byl nasra.nej na letiste sem dojel az v 12.20hod a ani reg. do sprintu nestlihl.... navic na volny jizdy zbylo vzdy tak 30min misto 1,5hod ... takze tak na jednu jizdu s extremne dlouhym cekanim.... ale zase sem si pokecal se znamejma, svezl se ve zlatce... pokoukal na kaskadery takze nakonec ok... ale organizacne zlaty Milovice, Blatna, nebo Mimon ... Navic kdo necekal na "erotickou mycku" dobre udelal.. Zatim jen jedno foto- Pohary za sprinty Diesel do 2500: 1. a 2. misto Dieselpower.cz Upraveno Duben 12, 200916 r od JasteR
Duben 11, 200916 r No organize opravdu teda nic moc.Přijeli jsme v pátek asi po 5 a i když čekalo u vstupu pár auta tak to trvalo skroro půl hodiny. Samolepku,plánek nic jsme nedostali museli jsem se pro to pak stavit pěšo. Možná tak striptýz v noci šel a na myčku jsem nebyl. Pár startů jsem večer viděl, ale šlo to všechno tak strašně pomalu a posouval jse program asi o hodinu co vim teda aspon večer. Upraveno Duben 11, 200916 r od Sentinel1988
Duben 11, 200916 r Mě se tam docela líbilo,jel jsem v sobotu ráno,Praha byla v pohodě cesta taky,potkal jsem pár tunerů cestou a 2 pěkný octavie RS tak jsem jel za nima,jen mě také nepotěšila ta organizace,čekal jsem ve frontě asi 3/4 hodiny v tom pařáku,čekal jsem už od té křižovatky jo a ty samolepky mě také štvou
Duben 11, 200916 r No já když dneska po tý 12 odjížděl tak jsem si řikal že bylo lepší když jsme vyrazili včera a ne dneska...já chudinka bez klimy bych se tam upek...a když jsem jel k tý křižovatce no stát tu frontu tak se na to asi v těch 12 vyprdnu když to snad končilo v 5?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.