Sentinel1988 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Taky přidám.Zatim jen z mobilu.Karta z fotáku mě nemá ráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak jaka byla Pribram??ja jsem slysel ze nic moc jako co se tyce showcaru no tak mate uz nekde nejake foto rad bych se na neco podival nez taky vyrazim na CR silnice ale jak to tak vypada tak mozna ani na ty srazy tady jezdit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 jinak co se tyce Octavie CUZINA ma neco noveho od minule sezony nebo je to auto porad stejne??me prijde ze je to porad stejny takze o nicem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Sraz celkem ušel, cestu tam radši pominu, utrpení, pak to šlo. Povedl se mi dokonce i start při druhé jízdě, tak jsem zvědav na výsledky. Nemáte někdo foto výsledků??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) V Příbramy sem byl dneska poprví a docela to šlo.. Je fakt, že ta organizace nebyla nic moc, ale stane se.. Co se týče tý cuziny , tak mě to příde spíš jak tuzina.. Jinak show car, žádná sláva už sou tam desne okoukaný auta, ale i přes to se mi tam líbila jenda červená fábka.. (ne Olinovo) fotky dodam až rozchodim PC Editováno: 11. Duben 2009, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) No já jsem tam byl už v 8.30 takže bez fronty-pohoda,jel jsem přes Beroun a taky pohoda a nálepku jsem taky nedostal. Pár fotek u mě: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=100 Editováno: 11. Duben 2009, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 V Příbramy sem byl dneska poprví a docela to šlo..Je fakt, že ta organizace nebyla nic moc, ale stane se.. Co se týče tý cuziny , tak mě to příde spíš jak tuzina.. Jinak show car, žádná sláva už sou tam desne okoukaný auta, ale i přes to se mi tam líbila jenda červená fábka.. (ne Olinovo) fotky dodam až rozchodim PC Ahoj Adame no tak super,no tesim se az se uvidime jinak posli me SZ poslu ti ten mail jak jsi to po me chtel ja nemel u sebe net tak nejak jsem nestihal jinak Cuzina urcite jako Tuzina souhlasim jojo lidi zapominaj upravovat svoje mazlicky a obohacovat je a ne 3 roky jezdit porad ve stejnem aute(ja treba zmenil cele auto) a pak se divjej no tohodle cloveka fakt nechapu no jako taky styl uprav ale kazdy ma neco tak dej vedet T... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 s menším zpožděním kvůli mé účasti na německém srazu přinášíme report z Tuning Extreme Show: http://www.tuningy.com/index.php?a=180 galerie: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=183 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nejvetsi pecka byla ta RS6 a ty 19" mega brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 JasteR: souhlas, ta neměla chybu! úžasný autíčko už v sérii! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ze zacatku hruza, praha jizni spojka katastrofa hodinu pres prahu, se prazaci asi posr.ali kuli velikonocim bo nevim, pak silena organizace 40min cekani na prijezdu k letisti... a to uz sem byl nasra.nej na letiste sem dojel az v 12.20hod a ani reg. do sprintu nestlihl.... navic na volny jizdy zbylo vzdy tak 30min misto 1,5hod ... takze tak na jednu jizdu s extremne dlouhym cekanim.... ale zase sem si pokecal se znamejma, svezl se ve zlatce... pokoukal na kaskadery takze nakonec ok... ale organizacne zlaty Milovice, Blatna, nebo Mimon ...Navic kdo necekal na "erotickou mycku" dobre udelal.. Zatim jen jedno foto- Pohary za sprinty Diesel do 2500: 1. a 2. misto Dieselpower.cz Video z akce bude snad v pondeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ta RS6 byla naprosto parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nejvetsi pecka byla ta RS6 a ty 19" mega brzdy njn, hold keramika, prodej Octu a můžeš si to koupit (myslím ty brzdy) Tady na ochutnávku, akorát kola r20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 njn, hold keramika, prodej Octu a můžeš si to koupit (myslím ty brzdy) Tady na ochutnávku, akorát kola r20 Nebo prodat barak a koupit si celou RS6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) Kdopak to asi je Dalsi foto zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25#entry1112230 video snad bude za par dni.. Editováno: 13. Duben 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak výsledky sprintů dieslů do 2500 + speciálů diesel: 1 DP zlatka 2 DP polo 3 Chf pjin 4 Ozzy kuba leon 5 Chf mvole 6 Chf kornout 7 Chf toby 8 Šmehlík mirosla Golf 9 Dlouhý david Ibiza 10 Chf Fafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Nebo prodat barak a koupit si celou RS6 nebo, ale při objednávání si nezapoměň nakonfigurovat kufr, aby se v tom dalo spát Jedna fotka, bylo to o prsa Editováno: 13. Duben 2009, autor: kornout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam46 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Nzadarek, nemate nekdo fotky nebo priupadne videa z volnych sprintu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Máte někdo výsledky nemyslim ze spritnu ale z leštěnek? .... I letos tam stálo zase pár aut to tam neměly co dělat. To by si měli pořadatele lépe pohlídat. Editováno: 13. Duben 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 nebo, ale při objednávání si nezapoměň nakonfigurovat kufr, aby se v tom dalo spát Jedna fotka, bylo to o prsa Ted uz neni prepazka potreba tak by to nak slo vymyslet Na videoststrihu se pracuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Fotky už také zde http://gallery.skodahome.cz/8-tuning-extreme-show-g68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Extreme Tuning Show Příbram 4 / 2009 http://www.stream.cz/video/11/284838-extre...-pribram-4-2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Sakra nekdo mi odmazal muj komentař Video dobrý. Stroje na saze úsměvné. Ale příště toč a foť víc holky a míň chlapy sice 4% menšina jistě uvítá změnu. Ale nás 96% to moc nezajímá Editováno: 17. Duben 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.