Beda Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Namontoval jsem si alar od Jablotronu. Všechno OK jen na jednu věc nemůžu přijít. Chci si propojit alarm s oknama tak aby při zamčení se vytáhli nahoru. Pro info jedná se o F1 combi rok výroby 2007. Tak a teď k problému. V manulálu k alarmu radí, že mám připojit zamykací impuls na zelono/žlutý vodič. Tohle je v tištěný podobě manuálu a v pdf u nich na stránkách se mluví o modro/zeleným. První jsem ve dveřích nenašel a ten druhej tam by byl. Jenže bych si to chtěl připojit někde pod volantem abych nemusel tahat kabel až do dveří. Takže jsem začal zkoumat dílenskou příručku a schémata a zjistil jsem že tam není ani jeden kabel jak ve schématu tak i popisu konetoru. Příručku mám z roku 2002 takže přepokládám se po faceliftu něco změnilo. Může mi někdo poradit kam ten modro/zelený kabel vede a jestli je to vůbec správnej kabel. Přidávám ještě foto konektoru ve dveřích spolujezdce na motoru stahování a konektor k tlačítku ovládání okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mal by viesť na servomotor zamykania - v zamknutej polohe by mal byť ukostrený. Nikde inde sa nepripojíš, len v dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Hm vypadá to, že by to mohl být on podle popisu v manuálu : ".. je-li požadováno dovírání oken u vozu, je třeba přivést signál pro uzamčení (60 sec.) na modro-zelený vodič přímo ve dveřích řidiče mezi servomotorem a řídící jednotkou na motoru stahování okna. ..." Popis konektoru na jednotce stahování oken co kterej kabel zmamená - případně kam vede by mi určitě pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.