Fitcentrum a vše okolo něj - Stránka 4 - Sport - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj

Romariooo

Doporučené příspěvky

Michal K. napsal:
Jaa silu maam, to bych nerek, ze ne, ale proste jak rika Roman, nemuzu se obalit. Spaluje mi to dost rychle no. Merim asi 176cm a vazim 75kg. Chtel bych tech 80. Je pravda, ze nohy jsem vzdal, ty mam proste hubene od narozeni a nechcou pribrat, cvicil jsem je dva roky a zadny vysledek skoro :( . asi zacnu zase, ale desne me nebavi, ikdyz vim, ze kdo necvici hohy=neroste. Ale sam se k tomu nedokopu :smich:

Hele,sila muze byt vzdycky jeste vetsi... ;):) tak zkus nejaky sacharidaky,abys pribral..Ale chce to hodne bilkovin,ale to urcite vis...

taky se zkus hecnout k tem noham,to myslim hodne zabere..Ale vim,co myslis tim,ze Te nebavi.. Me zase nebavi bricho.. :( ac vim,ze je hodne dulezite....

Ja jsem vysokej cca jak ty,mozna mam 2cm k dobru :) pred nakejma necelejma ctyrma rokama sem vazil to samy..A konkretne dneska,kdyz jsem se vazil na me bliklo 89,1.. :) Z cehoz mam radost... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romariooo napsal:
Tvaroh na noc??? Ty jsi blázen :smich:

Proc?Ten je na noc idelani...Jak pise Miles,mas zaplacly zaludek,coz je rano prijemny,ze nemam hlad,to nesnasim..

Ale hlavne...Jako jenda z mala prirodnich bilkovin obsahuje kasein..Navic ho travis prubezne celou noc,dlouho a telo ma po tu dobu stale prisun bilkovin.. ;)

Miles: Jj jist ho,je trochu krec..I kdyz ja to resim s trochou mlika,nebo vody a malicko kakaa a rozmixovat a vypit...Nebo se da snist s marmeladou,nebo jablkem...Ale to jablko neni na noc moc ideal kvuli cukrum...Nejvetsi mazec je tvaroh jen rozmixovat s vodou..To je trochu masakr... :) ale nejrychlejsi zpusob,jak do sebe dostat cistou bilkovinu,temer..

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

chlapy normálně jste mi skazily chuť...otevřel jsem si brambůrky, pročítám pročítam a pohlo se ve mne svědomí...no jdu si dát radši tvaroh :smich: Jináč taky nějakej ten rok cvičím - výbornej koníček a hlavně odreagování....jen je to strašně nevděčný, rok poctivýho cvičení, pak měsíc pauza a forma je ta tam :aggressive:

PS: vaha není vůbec důležitá...každej má jinou tělesnou stavbu, proto každej může při stejný víšce a váze vypadat naprosto jinak ;)

Odkaz ke komentáři

Romariooo napsal:
Kibi: čáu!!! Tys mě rozesmál!!! :palec2: Ty taky pracuješ u PČR vid?

Taky?...mi neřikej že jsi kolega? ;)

Jináč já piju tvaroh s mlíkem a kakem už asi 4roky pravidelně před spaním...a asi sem zvrhlej protože mi to i chutná :) A jako sachariďák mixuju piškoty s mlíkem :palec2: když házíte míry tak já 182/92 - čistě živočišný hmoty lol

Odkaz ke komentáři

Pripraveno ke konzumaci.. :)

Jinak Kibi mas svym zpusobem pravdu,ale nejaky obrazek to urcite udela..Taky samo zalezi,jestli mas tu vahu ve hmote,nebo tuku.. ;)

Naaaahodou,tvaroh a Cottage...Od ty doby,co je delaji s ovocnyma prichutema..idealni svaciny bejem dne...

post-1427-1238708986_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...