Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 To kolo je dobry na nohy a ten spinning to je dřina co?Nezkoušel jsem to ale vím že tam choději většinou holky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak u nás je to tak 50 na 50, ale ženě se stalo že byla na hodině spiningu jediná ženská a 12 chlapů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já to vidím u nás...jakmile se oteplilo tak každej chce hubnout a hned je to fitko nabouchanější což je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Davone: a proč necvičíš aspon nohy nebo lehce protahování? To bys mohl ne? no nevím jestli odpovím za Davona úplně správně, ale podle mne nechodí cvičit z důvodu bolestí v rameni, no a když začneš cvičit, tak se ti chtě nechtě zvýší tep (okysličení krve), tím pádem tlak a potom bolí i to, co neposiluješ, ale třeba má Davon i jiný důvod, já jen tak co mne napadlo, když říká, že ho to i tak pobolívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Asi jo.Je to možny ale stejně to je na pět písmen...Nejhorší je to že když člověk celej život sportuje a pak toho musi z nějakého duvodu nechat Taky to mám za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Palo odpovedel vytecne, za coz mu dekuji a jakakoli namaha a pocit tlaceni tlaci i ten drat v rameni, ktery se splha a chodit protahovat jednu ruku, to muzu byt doma, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Už abys to měl Davone venku! Hrozná představa.Dnes jsem nikam nešel.Přijel jsem po prácí domů a domalovával chodbu. Jde na mě asi jaro či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak já jako zakladatel vlákna sem nahraju tu mučírnu do které chodím...vyloženě činkárna... i když holky k nám taky choději Romane, tos neměl ukazovat, protože už mně tam nedostaneš. To si zase ostudu dělat nebudu, nehledě na to, že bych byl po minutě vyřízený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak dnes stal den za h...o, posilka zavřena havarka umyvarek(a to jsem chtěl dnes pořádně začít), tak jsem cvičil doma s činkama na lavičce, zejtra v práci až do večera další den taky, takže naprd pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome: ty woe...co blbneš.V neděli tě tam čekám jinak jseš mrtvej muž.A ser na city.Každej jednou začínal a kluci ti to potvrdí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Svatá pravda, Romčo, běž do toho Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 jj Tome, já také zase začnu, už jsem skoro OK, jen ta hlava, ale to se už nikdy nespraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No já kdysi makal, to mi ale bylo mezi 13-18. Jsem byl ve formě. Hodně jsem jezdil na kole, tak potvrzuju super vyrýsovaný a tvrdý lýtka. Běhal jsem hodně, silové posilování, ne na objem, ale spíše jsem se snažil na sílu. Nijak vědecky jsem to nepitval. Hodně jsem posiloval nohy. Dělal jsem třeba dřepy se 70kg činkou za krkem,... Tehdá jsem hodně vynikal v silových věcech a všecky silové disciplíny jsem docela s přehledem drtil vrstevníky. Ale to je už v prdeli. Jak jsem odešel na VŠ, tak jsem se vším tímto seknul. Dneska vylezu 2 patra a lapám po dechu. No, ale na nějakou případnou rvačku ještě stačím To jsem si ověřil před 4 lety, kdy mně v hospodě napadl nějakej pičus, kterej si myslel, že když je o 30 čísel větší, tak že se z něj poseru. Sice jsem měl problém mu natáhnout do xychtu, ale když už jsem tam došáhnul, tak ji chytil krásně odspoda. To co si chlapec myslel, že nebude problém, tak jsem se nenechal a myslím, že se moc divil a schytal jich pěkně. Nakonec nás odtrhli, když jsem ho přímažknul do rohu a naklepával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ty voe tady, každej chodí do bušírny kua To si tu musím dávat pozor na pusu hlavně na bouchače TomasB Taky bych chodil jenže mě to samotného nebaví a není s kym chodit. Navíc to chce někoho kdo tomu rozumí. Kamarád chodil a docela se nabouchal jako svině za celkem rozumnou dobu, ale hnul si nějak s páteří bo co protože cvičil blbě. Snažim se aspoň doma trošku sedy-lehy, kliky, a činky. Ale výsledek nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Spis nic, nez moc, co zabiaku. Pritom nick mas jako by jsi ve fitku bydlel :D TomasB - ty voe, ten frajer musel byt z tebe uplne odvarenej, kdyz tatulda s mechem vstane a ma bujnou Jinak 70kg za krkem a drepy neni nejak uctihodny vykon, ale trenink to na to lehce chce, vid Maty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak se koukni na ten věk, kdy jsem to provozoval to mi bylo náct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Davon: Nic to zase ne. Snažím se ob den. Začal jsem bo jsem byl vždy hubenej a začal mi růst z piva vampl, a tak jsem řek ne . Spíš relativně nic moc bo, kdybych chodil do bušírny byl bych asi korba. Ale výsledky jsou . Jinak ta přezdívka vznikla, když mi bylo náct. Měl jsem po ségře mikinu s lebkama, a hráli jsme na hřišti fotbal a já jsem měl takovou mušku, že jsem vždy někoho trefil do ksichtu. No a bylo to A když jsem si registroval první stránky u webzdarma tak mi to j při registraci uniklo a tak jsem to tam nechal bo se to tak v internetu lépe hledá a je to originální. Editováno: 7. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Chlapáci: já teda na to moc nevypadám že bych mohl radit ale osobně bych moc opatrně přistupoval k těm dřepum a mrtvému tahu-tojsou sice dobré cviky ale většina lidi to přežene s váhou a má pak hodně dlouho po prdeli... Jinak Davone: ty nohy se daji nafoukat i s malýma váhama a těch 70 kg je až až...zkus udělat s tím závažím 15-17 opakování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no je fakt, že za těch 50 minut hodiny tělocviku jsem to dal tak 30-50 krát. To jsme měli dobrej tělák, každej mohl dělat co chtěl. Dokonce když někdo nechtěl, tak nemusel dělat nic. Ale stejně si každej něco našel. Ať už fotbal, běhání, posku, pinec, prostě když to bylo všechno dobrovolné, tak každej něco dělal. A to bylo myslím super, kdyby museli všichni dělat tohle a tohle povinně, tak by na to všichni srali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tome: ted jsem přijel z fitka a je mi krásně.Tebe nezničím-neboj.Nejsem magor a uvidíš že budeš spokojený.Léto je za dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ja dneska posiloval cely den kolem baraku tak uz ted ani nikam nepujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To znám...já když se vrátm z celodenní služební cesty nebo makám manuálně tak pak vůbec nemám na sport ani pomyšlení.A nebo se mi stává že se na to moc těším...přijedu...a za pů hodiny jedu pryč protože to prostě nejde.Je to taky hodně o motivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To teda, ja si jeste odpoledne planoval, jak se pujdu aspon doprotahnout, ale prd... jsem rad, ze se udrzim na zidli a budu tady krafat na netu nekde. Ale uz se rysuje sezeni a krb pro hosty, tak aspon neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Houmik: a jinak chodíš pravidelně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jinak pravidelne, kdyz mi do toho neleze nejaky hodne dulezity uceni... Zitra bych sel rano, ale lezou mi do toho snidane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.