Duben 21, 200916 r Nejhorší je to že vůbec necvičim břícho.Fakt ne.Sice dokážu udělat výmyk(snad je to správně česky) ale sere mě to.Budu muset se nad sebou zamyslet. Pod tohle se taky podepíšu, přesně můj problém
Duben 21, 200916 r No tak dobře Romane, PLATÍ když mě to břicho nebaví cvičit...ruce a ostaní jo... ale bude muset.
Duben 21, 200916 r Hello chlapi, tak dnes není dobře mně, bolí mne rameno a celkově naprd, ráno jsem se samozřejmě na to vydlábl, takže večer kolo a břicho, ale budou to muka...
Duben 21, 200916 r Autor Jinak mě ode dneška řikejte hnusny prase...sežral jsem skoro celou bilou čokoladu...fakt že jo.Dobytek!!!
Duben 21, 200916 r "hnusny prase" ja zase pulku pizzy, stydim se ale ja to dozenu, az mi doma zase daji do ruky lopatu a krompac kolikrat si rikam, proc ja se to vlastne ucim :smich:
Duben 21, 200916 r Si děláte prdel ne, ja dnes taky zhřešil koupil jsem si jablko a na večeři po rotopedu si dávám 5bílků a dva žloutky, 50gr. šunky, 70gr 20%sýra na teflonku osmažit a 4 rýžové chleby k tomu
Duben 21, 200916 r Hosi tak to ja todle vubec neresim ... zeru vsecko vsude a furt ... takze tabulka cokolady pro me neni zadnej problem
Duben 21, 200916 r Čokoláda mi nechybí, ale sladký jako zákusky to jsem úplně na kaši a pak mám rád uzeniny, a domácí pizzu aúúúú
Duben 21, 200916 r Miles: to davas jeste takhle vecer? pfff, to uz bych si nedal, vecer po cviceni jedine "nocni" proteiny. A po cviceni by se stejne hodinu nemelo nic jist...
Duben 21, 200916 r No, kdyz se zavre oko, tak se to da prominout ja dneska vstaval ve ctyri, na cviceni nezbyla sila
Duben 21, 200916 r Já dal only to kolo a nějaká dřepy na protahnutí, ještě zejtra a ve čtvrtek jdu na injekci proti žloutence takže 3 dny necvičit, tak spočnu..
Duben 21, 200916 r Já dal only to kolo a nějaká dřepy na protahnutí, ještě zejtra a ve čtvrtek jdu na injekci proti žloutence takže 3 dny necvičit, tak spočnu.. mě když jí píchli tak jsem šel ten den dělat do lesa a žiju žádný výmluvy
Duben 21, 200916 r čau nabušenci.....jsem tu dlouho nebyl a koukám žádná změna...zase jídlo a jídlo z břicha si nic nedělejte....já ho sice cvičím ale jen tak aby mě to moc nebolelo jináč mám po cvičení....včera jsem si natáhnul triceps ani nevím jak se to podařilo ale bolí to jak čert..takže teď mažu ruznej voltaren a spol:-(auuu....nemohl jsem večer v práci ani ho vytáhnout s kalhot na záchodě...střílí mě to do celé ruky...někdy do ramena někdy dolů do dlaně..chjo....zacvičte si za mě.....pořádně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.