Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka :D

• Autor

No nic jdu chrápat kuci.Zitra naštěsti je pátek :palec2:

by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka :D

Ale na 2. stranu ne... Jelikoz cviceni pred praci me zdrzovalo, mene jsem kvuli tomu spal. Takhle, kdyz prijdu kole 3 rano domu, stejne sedim do 1/2 6 u toho topinkovace (notes) a tukam nesmysle! Takze kdybych si zacvicil pred, mohl jsem spojit prijemne s uzitecnym! ;)

Časově by ti to nejspíš vyhovovalo, ale myslím že pro tělo by to nebylo to pravý....ony už takovýhle šichty pěkně tělo huntujou, natožpak když dáš ještě záhul svalstvu ve fitku - já jsem se vykašlal i na cvičení mezi denníma šichtama: nebyl jsem odpočatej a tomu treninku jsem moc nedal a navíc jak jsem pak byl "rozjetej" nemohl jsem usnout, ve výsledku stál trenink za hovno a druhej den jsem byl v práci jak oživlá mrtvola :feve: ...je to jen koníček, tak to chce i tak brát ;)

• Autor

Dobré ránko borci.Chystá se někdo dnes do fitu? Miro? Nejdeš dnes? že by jsme šli spolu zabejčit?

čauky svalovci lol ty Romane mě pořád bolej ty kozenky :palec2: to se mě snad nikdy nestalo:-))takhle dlouho:-)dnes nejdu,dnes mám pracovní den až do večera:-)ale jak říkám...v něděli bych se tam mohl ukázat:-)

• Autor

Fakt jo? Taky je trochu cítim.Míro: tak s Tebou v neděli počítám a budu se těšít.Minule to bylo super.

jinak mě se taky líp cvičí navečer:-)kluci od nás z práce choděj cvičit ráno po noční 12tihodinovce..nechápu,a pak jdou teprve spát:-)

Miles:181cm a 114kg..sakra ty musíš být bejk ;)

kdopak že ještě dorazí??TomášB se snad nebude flákat a co Baurak?Miles? :)

• Autor

Miro: prověřím :)

zdar, tak dneska už je to mnohem lepší, včera to mělo evidentně vrchol. V neděli ano. Dokonce přemejšlím, že bych šel i dneska, ale bojím se, že bych si to mohl pohnojit, nevím, co by to udělalo a taky bych asi nemohl dělat všeckoé, protože to ještě přecijen dost bolí.

Horsi nez vcera to nebude i kdyz pujdes dnes :)

Romane, zvedni toho mobila, chci se s tebou domluvit.

jako na kolo chodim sam, na brusle obcas taky ale v ty posilovne me to nikdy samotneho nebavilo, chodil jsem 2 roky s kamaradem a to bylo super. jak prestal chodit tak jsem chvilku po nem prestal taky

Hele co tu bulíš? :D Dyť na kolo sám už nechodíš, na inliny si dořeš nějakou buchtu a v posilce si časem uděláš takový ty zdravící se známý, co normálně pomůžou, případně se s nima domluvíš na společným tréninku ;)

Jinak nejvíc to bolí 2 dny poté, pak pohoda už.

Já jdu teď, kozy & záda tak jen lehce dneska + břicho. Navrhoval jsem parťákovi nohy, protože o víkendu bude hnus a kolo tak nehrozí, ale nechce se mu je jet dneska, takže přehoupnem na neděli, abysme byli do novýho týdne svěží a mohli pěkně chodit :D

Upraveno od P2M

Taky jsem mel kombinaci kozy+zada... a fungovalo to :D

Tak dnes to pánové vidím na ramena, záda a břicho, víkend nechám aerobic activity ráno i večer 30min kolo

Mílo to jsem jel přesně včera :palec2: a dneska už mám za sebou triceps a biceps...a úspěšnej trénink jsem spláchnul "lahodným" nápojem tvaroh + nlíko + trochu kakaa :)

Už cvičím ale moc to nejde, večer mne čeká čokoládovej dymatize whey + mražený jahody :t

Pánové, co to tady tak čtu, tak jste do posilování dost zapálení :) to je nádhera to číst :D

Ale co strava? Co si dáte, když přijdete z fitka? :D

Mílo: to chce překonat a zarputile to dotáhnout do konce....jináč dobrej mls ;) až jsem dostal chuť na ty jahody :feve:

jayson: já si dicky dám nějakej ten cukr (buď zblajznu banán, nebo hrstku hroznovýho vína) a pak si dělám ten mix tvaroh + mlíko + trochu kakaa a to pomalu upíjím ;)

No jak pro koho je to nadhera!! Pro me treba naprosto NE! Za A) stvou me, ze maji pro to takovy cit a dokopou se

za B) stve me to jeste vice ze nemuzu... A dlouho nebudu moci, co mi vcera rekl primar!!! Ach jo, kurnik...

Je to mazec potím se jak cip, jinak k tý stravě bych dodal po cvičení do hodiny nějakou lehce stravitelnou bílkovinu(protein 70-85%koncentrací) pokud si ho dáš hned po cvičení s banánem tak se taky prd stane...

Davon: ti věřím že to nasere....mi stačí když jsem marod a reptám doma :feve: Jináč to není tím že pro to máme cit....to je nutnost! vidět se po svátcích v zrcadle je kur.. hnací síla lol Co ti sdělil MUDr.c?

Mi to povédej z 95kg jaktakž hmoty se stala 118kg nehmota, tady vše stranou prostě musím, teď jedu arnoldky na rameny pálí to jako sviň :t

Sdelil mi po prohlidce, ze RHB a vraceni blize k puvodnim pohybum a rozsahu je NA VELMI DLOUHO! :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.