Duben 16, 200916 r by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka Ale na 2. stranu ne... Jelikoz cviceni pred praci me zdrzovalo, mene jsem kvuli tomu spal. Takhle, kdyz prijdu kole 3 rano domu, stejne sedim do 1/2 6 u toho topinkovace (notes) a tukam nesmysle! Takze kdybych si zacvicil pred, mohl jsem spojit prijemne s uzitecnym!
Duben 16, 200916 r Časově by ti to nejspíš vyhovovalo, ale myslím že pro tělo by to nebylo to pravý....ony už takovýhle šichty pěkně tělo huntujou, natožpak když dáš ještě záhul svalstvu ve fitku - já jsem se vykašlal i na cvičení mezi denníma šichtama: nebyl jsem odpočatej a tomu treninku jsem moc nedal a navíc jak jsem pak byl "rozjetej" nemohl jsem usnout, ve výsledku stál trenink za hovno a druhej den jsem byl v práci jak oživlá mrtvola ...je to jen koníček, tak to chce i tak brát
Duben 17, 200916 r Autor Dobré ránko borci.Chystá se někdo dnes do fitu? Miro? Nejdeš dnes? že by jsme šli spolu zabejčit?
Duben 17, 200916 r čauky svalovci ty Romane mě pořád bolej ty kozenky to se mě snad nikdy nestalo:-))takhle dlouho:-)dnes nejdu,dnes mám pracovní den až do večera:-)ale jak říkám...v něděli bych se tam mohl ukázat:-)
Duben 17, 200916 r Autor Fakt jo? Taky je trochu cítim.Míro: tak s Tebou v neděli počítám a budu se těšít.Minule to bylo super.
Duben 17, 200916 r jinak mě se taky líp cvičí navečer:-)kluci od nás z práce choděj cvičit ráno po noční 12tihodinovce..nechápu,a pak jdou teprve spát:-) Miles:181cm a 114kg..sakra ty musíš být bejk
Duben 17, 200916 r zdar, tak dneska už je to mnohem lepší, včera to mělo evidentně vrchol. V neděli ano. Dokonce přemejšlím, že bych šel i dneska, ale bojím se, že bych si to mohl pohnojit, nevím, co by to udělalo a taky bych asi nemohl dělat všeckoé, protože to ještě přecijen dost bolí.
Duben 17, 200916 r jako na kolo chodim sam, na brusle obcas taky ale v ty posilovne me to nikdy samotneho nebavilo, chodil jsem 2 roky s kamaradem a to bylo super. jak prestal chodit tak jsem chvilku po nem prestal taky Hele co tu bulíš? Dyť na kolo sám už nechodíš, na inliny si dořeš nějakou buchtu a v posilce si časem uděláš takový ty zdravící se známý, co normálně pomůžou, případně se s nima domluvíš na společným tréninku Jinak nejvíc to bolí 2 dny poté, pak pohoda už. Já jdu teď, kozy & záda tak jen lehce dneska + břicho. Navrhoval jsem parťákovi nohy, protože o víkendu bude hnus a kolo tak nehrozí, ale nechce se mu je jet dneska, takže přehoupnem na neděli, abysme byli do novýho týdne svěží a mohli pěkně chodit Upraveno Duben 17, 200916 r od P2M
Duben 17, 200916 r Tak dnes to pánové vidím na ramena, záda a břicho, víkend nechám aerobic activity ráno i večer 30min kolo
Duben 17, 200916 r Mílo to jsem jel přesně včera a dneska už mám za sebou triceps a biceps...a úspěšnej trénink jsem spláchnul "lahodným" nápojem tvaroh + nlíko + trochu kakaa
Duben 17, 200916 r Už cvičím ale moc to nejde, večer mne čeká čokoládovej dymatize whey + mražený jahody
Duben 17, 200916 r Pánové, co to tady tak čtu, tak jste do posilování dost zapálení to je nádhera to číst Ale co strava? Co si dáte, když přijdete z fitka?
Duben 17, 200916 r Mílo: to chce překonat a zarputile to dotáhnout do konce....jináč dobrej mls až jsem dostal chuť na ty jahody jayson: já si dicky dám nějakej ten cukr (buď zblajznu banán, nebo hrstku hroznovýho vína) a pak si dělám ten mix tvaroh + mlíko + trochu kakaa a to pomalu upíjím
Duben 17, 200916 r No jak pro koho je to nadhera!! Pro me treba naprosto NE! Za A) stvou me, ze maji pro to takovy cit a dokopou se za stve me to jeste vice ze nemuzu... A dlouho nebudu moci, co mi vcera rekl primar!!! Ach jo, kurnik...
Duben 17, 200916 r Je to mazec potím se jak cip, jinak k tý stravě bych dodal po cvičení do hodiny nějakou lehce stravitelnou bílkovinu(protein 70-85%koncentrací) pokud si ho dáš hned po cvičení s banánem tak se taky prd stane...
Duben 17, 200916 r Davon: ti věřím že to nasere....mi stačí když jsem marod a reptám doma Jináč to není tím že pro to máme cit....to je nutnost! vidět se po svátcích v zrcadle je kur.. hnací síla Co ti sdělil MUDr.c?
Duben 17, 200916 r Mi to povédej z 95kg jaktakž hmoty se stala 118kg nehmota, tady vše stranou prostě musím, teď jedu arnoldky na rameny pálí to jako sviň
Duben 17, 200916 r Sdelil mi po prohlidce, ze RHB a vraceni blize k puvodnim pohybum a rozsahu je NA VELMI DLOUHO!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.