Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj

Romariooo

Doporučené příspěvky

by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka :D

Ale na 2. stranu ne... Jelikoz cviceni pred praci me zdrzovalo, mene jsem kvuli tomu spal. Takhle, kdyz prijdu kole 3 rano domu, stejne sedim do 1/2 6 u toho topinkovace (notes) a tukam nesmysle! Takze kdybych si zacvicil pred, mohl jsem spojit prijemne s uzitecnym! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Časově by ti to nejspíš vyhovovalo, ale myslím že pro tělo by to nebylo to pravý....ony už takovýhle šichty pěkně tělo huntujou, natožpak když dáš ještě záhul svalstvu ve fitku - já jsem se vykašlal i na cvičení mezi denníma šichtama: nebyl jsem odpočatej a tomu treninku jsem moc nedal a navíc jak jsem pak byl "rozjetej" nemohl jsem usnout, ve výsledku stál trenink za hovno a druhej den jsem byl v práci jak oživlá mrtvola :feve: ...je to jen koníček, tak to chce i tak brát ;)

Odkaz ke komentáři

zdar, tak dneska už je to mnohem lepší, včera to mělo evidentně vrchol. V neděli ano. Dokonce přemejšlím, že bych šel i dneska, ale bojím se, že bych si to mohl pohnojit, nevím, co by to udělalo a taky bych asi nemohl dělat všeckoé, protože to ještě přecijen dost bolí.

Odkaz ke komentáři

jako na kolo chodim sam, na brusle obcas taky ale v ty posilovne me to nikdy samotneho nebavilo, chodil jsem 2 roky s kamaradem a to bylo super. jak prestal chodit tak jsem chvilku po nem prestal taky

Hele co tu bulíš? :D Dyť na kolo sám už nechodíš, na inliny si dořeš nějakou buchtu a v posilce si časem uděláš takový ty zdravící se známý, co normálně pomůžou, případně se s nima domluvíš na společným tréninku ;)

Jinak nejvíc to bolí 2 dny poté, pak pohoda už.

Já jdu teď, kozy & záda tak jen lehce dneska + břicho. Navrhoval jsem parťákovi nohy, protože o víkendu bude hnus a kolo tak nehrozí, ale nechce se mu je jet dneska, takže přehoupnem na neděli, abysme byli do novýho týdne svěží a mohli pěkně chodit :D

Editováno: , autor: P2M
Odkaz ke komentáři

Mílo: to chce překonat a zarputile to dotáhnout do konce....jináč dobrej mls ;) až jsem dostal chuť na ty jahody :feve:

jayson: já si dicky dám nějakej ten cukr (buď zblajznu banán, nebo hrstku hroznovýho vína) a pak si dělám ten mix tvaroh + mlíko + trochu kakaa a to pomalu upíjím ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...