kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No nic jdu chrápat kuci.Zitra naštěsti je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 by ti začli říkat "netopír"...to byla dost blbá myšlenka Ale na 2. stranu ne... Jelikoz cviceni pred praci me zdrzovalo, mene jsem kvuli tomu spal. Takhle, kdyz prijdu kole 3 rano domu, stejne sedim do 1/2 6 u toho topinkovace (notes) a tukam nesmysle! Takze kdybych si zacvicil pred, mohl jsem spojit prijemne s uzitecnym! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Časově by ti to nejspíš vyhovovalo, ale myslím že pro tělo by to nebylo to pravý....ony už takovýhle šichty pěkně tělo huntujou, natožpak když dáš ještě záhul svalstvu ve fitku - já jsem se vykašlal i na cvičení mezi denníma šichtama: nebyl jsem odpočatej a tomu treninku jsem moc nedal a navíc jak jsem pak byl "rozjetej" nemohl jsem usnout, ve výsledku stál trenink za hovno a druhej den jsem byl v práci jak oživlá mrtvola ...je to jen koníček, tak to chce i tak brát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Dobré ránko borci.Chystá se někdo dnes do fitu? Miro? Nejdeš dnes? že by jsme šli spolu zabejčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 čauky svalovci ty Romane mě pořád bolej ty kozenky to se mě snad nikdy nestalo:-))takhle dlouho:-)dnes nejdu,dnes mám pracovní den až do večera:-)ale jak říkám...v něděli bych se tam mohl ukázat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Fakt jo? Taky je trochu cítim.Míro: tak s Tebou v neděli počítám a budu se těšít.Minule to bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jinak mě se taky líp cvičí navečer:-)kluci od nás z práce choděj cvičit ráno po noční 12tihodinovce..nechápu,a pak jdou teprve spát:-) Miles:181cm a 114kg..sakra ty musíš být bejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 kdopak že ještě dorazí??TomášB se snad nebude flákat a co Baurak?Miles? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Miro: prověřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 zdar, tak dneska už je to mnohem lepší, včera to mělo evidentně vrchol. V neděli ano. Dokonce přemejšlím, že bych šel i dneska, ale bojím se, že bych si to mohl pohnojit, nevím, co by to udělalo a taky bych asi nemohl dělat všeckoé, protože to ještě přecijen dost bolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Horsi nez vcera to nebude i kdyz pujdes dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Romane, zvedni toho mobila, chci se s tebou domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) jako na kolo chodim sam, na brusle obcas taky ale v ty posilovne me to nikdy samotneho nebavilo, chodil jsem 2 roky s kamaradem a to bylo super. jak prestal chodit tak jsem chvilku po nem prestal taky Hele co tu bulíš? Dyť na kolo sám už nechodíš, na inliny si dořeš nějakou buchtu a v posilce si časem uděláš takový ty zdravící se známý, co normálně pomůžou, případně se s nima domluvíš na společným tréninku Jinak nejvíc to bolí 2 dny poté, pak pohoda už. Já jdu teď, kozy & záda tak jen lehce dneska + břicho. Navrhoval jsem parťákovi nohy, protože o víkendu bude hnus a kolo tak nehrozí, ale nechce se mu je jet dneska, takže přehoupnem na neděli, abysme byli do novýho týdne svěží a mohli pěkně chodit Editováno: 17. Duben 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Taky jsem mel kombinaci kozy+zada... a fungovalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak dnes to pánové vidím na ramena, záda a břicho, víkend nechám aerobic activity ráno i večer 30min kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mílo to jsem jel přesně včera a dneska už mám za sebou triceps a biceps...a úspěšnej trénink jsem spláchnul "lahodným" nápojem tvaroh + nlíko + trochu kakaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Už cvičím ale moc to nejde, večer mne čeká čokoládovej dymatize whey + mražený jahody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Pánové, co to tady tak čtu, tak jste do posilování dost zapálení to je nádhera to číst Ale co strava? Co si dáte, když přijdete z fitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mílo: to chce překonat a zarputile to dotáhnout do konce....jináč dobrej mls až jsem dostal chuť na ty jahody jayson: já si dicky dám nějakej ten cukr (buď zblajznu banán, nebo hrstku hroznovýho vína) a pak si dělám ten mix tvaroh + mlíko + trochu kakaa a to pomalu upíjím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 No jak pro koho je to nadhera!! Pro me treba naprosto NE! Za A) stvou me, ze maji pro to takovy cit a dokopou se za stve me to jeste vice ze nemuzu... A dlouho nebudu moci, co mi vcera rekl primar!!! Ach jo, kurnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Je to mazec potím se jak cip, jinak k tý stravě bych dodal po cvičení do hodiny nějakou lehce stravitelnou bílkovinu(protein 70-85%koncentrací) pokud si ho dáš hned po cvičení s banánem tak se taky prd stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Davon: ti věřím že to nasere....mi stačí když jsem marod a reptám doma Jináč to není tím že pro to máme cit....to je nutnost! vidět se po svátcích v zrcadle je kur.. hnací síla Co ti sdělil MUDr.c? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mi to povédej z 95kg jaktakž hmoty se stala 118kg nehmota, tady vše stranou prostě musím, teď jedu arnoldky na rameny pálí to jako sviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Sdelil mi po prohlidce, ze RHB a vraceni blize k puvodnim pohybum a rozsahu je NA VELMI DLOUHO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.