Béda Čech Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nejhorší je to že vůbec necvičim břícho.Fakt ne.Sice dokážu udělat výmyk(snad je to správně česky) ale sere mě to.Budu muset se nad sebou zamyslet. Pod tohle se taky podepíšu, přesně můj problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Béda: tak ode dneška jdeme na to jo? aspon pět sérii a odchod. PLATÍ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No tak dobře Romane, PLATÍ když mě to břicho nebaví cvičit...ruce a ostaní jo... ale bude muset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hello chlapi, tak dnes není dobře mně, bolí mne rameno a celkově naprd, ráno jsem se samozřejmě na to vydlábl, takže večer kolo a břicho, ale budou to muka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 klobouk dolů... já necvičím vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A proč? Nebavi Tě to? A tak třeba jiný sport ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ty sporty se musi stridat, to je fakt... a ne jen sporty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Aspon nějaký pohyb by měl mit každý-to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jinak mě ode dneška řikejte hnusny prase...sežral jsem skoro celou bilou čokoladu...fakt že jo.Dobytek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 "hnusny prase" ja zase pulku pizzy, stydim se ale ja to dozenu, az mi doma zase daji do ruky lopatu a krompac kolikrat si rikam, proc ja se to vlastne ucim :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Si děláte prdel ne, ja dnes taky zhřešil koupil jsem si jablko a na večeři po rotopedu si dávám 5bílků a dva žloutky, 50gr. šunky, 70gr 20%sýra na teflonku osmažit a 4 rýžové chleby k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hosi tak to ja todle vubec neresim ... zeru vsecko vsude a furt ... takze tabulka cokolady pro me neni zadnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Čokoláda mi nechybí, ale sladký jako zákusky to jsem úplně na kaši a pak mám rád uzeniny, a domácí pizzu aúúúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Miles: to davas jeste takhle vecer? pfff, to uz bych si nedal, vecer po cviceni jedine "nocni" proteiny. A po cviceni by se stejne hodinu nemelo nic jist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Taky píšu, že jsem zhřešil, a bylo to 50min po cvičení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 No, kdyz se zavre oko, tak se to da prominout ja dneska vstaval ve ctyri, na cviceni nezbyla sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já dal only to kolo a nějaká dřepy na protahnutí, ještě zejtra a ve čtvrtek jdu na injekci proti žloutence takže 3 dny necvičit, tak spočnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak at s tebou zacvici doma, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Až zejtra je středa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já dal only to kolo a nějaká dřepy na protahnutí, ještě zejtra a ve čtvrtek jdu na injekci proti žloutence takže 3 dny necvičit, tak spočnu.. mě když jí píchli tak jsem šel ten den dělat do lesa a žiju žádný výmluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Veset faborky uz zacnou ty detsky tabory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Vy klucí z lesa jste odolní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak jsem to nemyslel ... spíš mi sestřička zapoměla říct, že bych to měl setřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 čau nabušenci.....jsem tu dlouho nebyl a koukám žádná změna...zase jídlo a jídlo z břicha si nic nedělejte....já ho sice cvičím ale jen tak aby mě to moc nebolelo jináč mám po cvičení....včera jsem si natáhnul triceps ani nevím jak se to podařilo ale bolí to jak čert..takže teď mažu ruznej voltaren a spol:-(auuu....nemohl jsem večer v práci ani ho vytáhnout s kalhot na záchodě...střílí mě to do celé ruky...někdy do ramena někdy dolů do dlaně..chjo....zacvičte si za mě.....pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ty chodis na zachod sam? to mas spatne zarizeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.