Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

do fitka fakt nechodim, ale jak sem napsal výše tak sem se začal prohánět spolu s přítelkyní na koloběžce

Pěkná ;)

A střídáš nohy? Abys neměl jednu nohu jak kulturista a druhou jak párátko :D

• Autor

TheFrigo: a kolik stoji taková sranda? :help:

do fitka fakt nechodim, ale jak sem napsal výše tak sem se začal prohánět spolu s přítelkyní na koloběžce

Jakej to má výkon Frigo? :kuk:

• Autor

Velmi zajimavá otázka.... lol

Ty koloběžky vypadaj dobře, když jsem byl malej měl jsem zelenou ze sedátkem heč, a věčně píchlou zadní pneu

• Autor

Tak kdo dnes jde s náma cvičit?

Míro: nechceš přijet po práci???

Jayson: to si piš že střídám nohy, jednou nohou se to nedá zvládnout

Romariooo: mno zas až tak levná sranda to není, ceny najdeš zde

Rosťa: no výkon je individuální kus od kusu, při výrobě to poladí tak aby výkon koloběžky odpovídal výkonu toho kdo na ní zrovna koloběží :smich:

Miles: no defektu se docela bojím, jinak se sedátkem dělají taky :)

a naprosto neuvěřitelný jaký je člověk střed pozornosti všude kde se s koloběžkou objevíme, včerajsme jeli od nás z vesnice vlakem do Liberce a vraceli jsme se po cyklostezkách a lidé se všude jen otáčeli a také bylo slyšet takové to "jé hele koloběžky" a podobně :smich:

• Autor

Díky za stranky webovy theFrigo.Myslel jsem si že to nebude tak cenově náročny a jeden kousek si asi brzy budu muset pořídit...prohral jsem to se synem ve fotbale :aggressive:

hehe :smich: ale aby Ti jí synek nezabavil, je to fakt super a troufám si říct že je to někdy i větší makačka než kolo.

• Autor

Boleji Tě z toho stehna?

v kolik dneska? A kdo všechno přijede?

ahoj..Romčo já určo ne...až se mě srovná ta ruka....vidím to tak ještě týden....možná v týdnu?určitě se ozvu...číslo mám:-)

Boleji Tě z toho stehna?

svaly na stehnes cítíš akorát na té noze na které stojíš na koloběžce pokud se dlouho odrážíš tou druhou nohou, ale docela cítím třísla, ty si na koloběžce protáhneš důkladně

• Autor

theFrigo: musim to někdy vyzkoušet.Zkoušel jsem jezdit na kolečkových bruslich a vůbec mi to nejde...na tu koordinaci jsem děsné nemehlo!

Tome: neděli chodim většinou okolo 18 hodiny.Ted jsem skončil sekáním zahrady a uklidem v garáži...pěkně jsem protáhnul tělo a potřeboval bych minimálně měsic abych to tady dal dokupy ale postupně to půjde.Musi!

tak teda na 18. Dneska sebou vemu tu "novou" Octu.

tak, už jsem se nadopoval 30ml carnitinu a za chvíli razím vstříc dřině lol

• Autor

Kdo jde dneska cvičit?????????

:D v 18:30 :)

• Autor

Já bych měl jit taky ale jsem trošku línej ;)

Od půl osmičky jdu taky dnes :)))

mně nějak bolí část zad a za krkem a střílí mi to až do hlavy. Asi jsem si něčím v ned+ěli hnul

Hello chlapi dnes na to s..u, včera jsem přepískl kozy a tricák a dnes bolí, zejtra zase něco asi dám, dnes hážu bobek, dal jsem si dokonce uzenou makrelku dostal jsem na ni chut jako sviň asi jsem těhotnej...

• Autor

Tak já jsem dnes taky nebyl...táta slavil narozeniny a tak byl šašlyk...nemělo to chybu.Půjdu to napravit zitra.

• Autor

Zitra opět začínam se cvičenim...kdo se připoji???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.