Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jayson: to si piš že střídám nohy, jednou nohou se to nedá zvládnout

Romariooo: mno zas až tak levná sranda to není, ceny najdeš zde

Rosťa: no výkon je individuální kus od kusu, při výrobě to poladí tak aby výkon koloběžky odpovídal výkonu toho kdo na ní zrovna koloběží :smich:

Miles: no defektu se docela bojím, jinak se sedátkem dělají taky :)

a naprosto neuvěřitelný jaký je člověk střed pozornosti všude kde se s koloběžkou objevíme, včerajsme jeli od nás z vesnice vlakem do Liberce a vraceli jsme se po cyklostezkách a lidé se všude jen otáčeli a také bylo slyšet takové to "jé hele koloběžky" a podobně :smich:

Vloženo
Boleji Tě z toho stehna?

svaly na stehnes cítíš akorát na té noze na které stojíš na koloběžce pokud se dlouho odrážíš tou druhou nohou, ale docela cítím třísla, ty si na koloběžce protáhneš důkladně

Vloženo

theFrigo: musim to někdy vyzkoušet.Zkoušel jsem jezdit na kolečkových bruslich a vůbec mi to nejde...na tu koordinaci jsem děsné nemehlo!

Tome: neděli chodim většinou okolo 18 hodiny.Ted jsem skončil sekáním zahrady a uklidem v garáži...pěkně jsem protáhnul tělo a potřeboval bych minimálně měsic abych to tady dal dokupy ale postupně to půjde.Musi!

Vloženo

Hello chlapi dnes na to s..u, včera jsem přepískl kozy a tricák a dnes bolí, zejtra zase něco asi dám, dnes hážu bobek, dal jsem si dokonce uzenou makrelku dostal jsem na ni chut jako sviň asi jsem těhotnej...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...