Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já bych taky rád, ale návštěva mi bydlí v mé posilovno-pracovně , nějak to musím pořešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 zdárec kulturisti já jsem už drzhej den bez treninku...zítra jdu na 100% pozdravit čínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To zase mám cvičit sám jo? Už 14 dni bouchám panděro a přijde mi větší a větší...nechápu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tak nevím zejtra, táhnou mně ryby A nevím z čeho to vlastně je, ale furt mě bolej ty zasraný záda, furt hledám polohu aby to nebolelo. Nevím, jestli jsem si s něčím hnul minulou neděli, nebo jsem nějak blbě jen spal, ale je to na pikaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No jestli ho cvičíš tak roste jako biceps , je to stejně prdel vše cvičíme, aby bylo větší jen břicho aby bylo menší, pak to tělo neví co má dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Milo: kdy budeme porovnávat Tvoje uspěchy? Sleduješ to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Hele Romčo ted to nešlo tejden ve škole, ted krátký víkend na moravě, ted se do toho chci obout, ale ta návštěva, no musím , raději se nevážím, abych nebyl naštvanej, včera jsem měl 3 gril. párky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No a? Hlavně že cvičiš a citiš se dobře.Vždyt je to o pocitech...však víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No cvičit cvičím to jo , ale dle mých představ to není nejsem na sebe dostatečně tvrdej, dost ještě jím , musím ubrat, od zítřka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 A já zase nemužu najit sparingpartnera což mě taky dost sere.Mě to prostě nevyhovuje cvičit sám a aspon dvakrát týdně potřebuju pořádně zabejčit aspon na benči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No taky už to není ono, cvičím home a přece jenom jak furt přidávám, potřeboval bych překonat mrtvej bod, na to je sparing dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 a já si právě dávám kachní prsíčka co žena dneska upekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ty woe...tomu řikám životospáva!!! Styd se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tohle je ještě dieta. Předtím jsem měl asi 0,6 litru koktejlu z broskví, mléka, šlehačky, cukru, vlákniny a teď jsem dojedl ředkvičky, jeden svazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zitra opět začínam se cvičenim...kdo se připoji??? tož to já bych do toho i šel, ale nebaví mě to samotnýho a za Tebou do Hradce daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tak jsem neodolal,když ředkvičky došly a šáhnul jsem po 0,3 l sklenici domácího kefíru, co dělá žena s pomocí tibetské houby Já za to prostě nemůžu, vždycky takhle na mně dolehnou chutě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ale jednou bys mohl udělat výjimku a přijet ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to si piš že jednou přijedu, ale ne do fitka, se chystám na ten váš místní srazík hradeckej, jestli tedaně jakej bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konys Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak Vás zdravím.... jsem tu novej ale tohle téma se mi líbí ... ja cvičím necelej roka oplývám tím začátečním nadšením ještě jinak co se týče toho benchpressu tak jsem mel problem s 55kg (to jsem vážil 88kg, ted 94kg) činkou ted uz zvednu 100vku a jsem nadmíru nadšenej... ale především si myslím že je duležity držet kondičku pěkně celýmu tělu ... takže asi tolik na začátek xD Zatim ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Konys: vítej v klubu!!! Jsem rád že se Ti naše společné téma líbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ja uz mam posilovani za sebou - do posilky ted chodim maximalne na pas A to jen na sluzebkach, doma beham venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 heh, jak jsem včera čistil tu Octu, což mi teda dalo na celý odpoledne, tak to dneska cejtím jako bych byl v posilovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Počkej...neřikal jsi že to dáš vyčistit nějaké firmě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 čistit jsem dával tu novou a je vyčištěná dobře. Já sám jsem čistil tu starou, aby byla na prodej pěkně nablejskaná, to se líp prodává. Už je v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak dnes si dal Míla: prsa tlaky na rovný jednoručkama systém 10x10, tricák - francouzák systém 8x10, a bicák jen tak jednoručky 3xdo mrtva PS návštěvu jsem poslal do krámu tak se uvolnil homegym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.