Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jsem krásně unavenej a jenom nevím co na véču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Já jdu dnes snad po týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja jsem se uspesne vratil po hodinovem behani v jemnem mrholeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 P.T a kde běháš? V lese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Na hotelech na pasu, doma v lese, po polich, po meste Kam mne nohy zavedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ten les bych docela bral ale na pevném povrchu to je docela o zničení kolen ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mi povidej... Mam navic uz od mala (nejakych 10-11) trochu pochroumane leve koleno - tehdy jsem s nim pri softbalu nabral catchera na domaci mete do hlavy. Takze beham s takovym tim zpevnenim pres koleno. Ale da se.. Hlavne to chce kvalitni boty. Samozrejme beham radsi po mekkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Čest P.T. já vyběhnout na hoďku ven tak mně přivezou za tři dny z nemocnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlokY Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 V jakym modelu a značce běháš? Jestli to neni výrobní tajemství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Beham v Nike, konkretne Livestrong Air Max Torch III. Zbytek obleceni taktez Nike, z kolekce Dri-FIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Miles: Hodka je celkem v pohode Na pasu to ubehne jako nic, venku je to vetsi legrace - zvlast kdyz naposled jsme vybehli s kolegou z hotelu, pul hodiny jsme bezeli porad do kopce, a kopec nechtel skoncit Tak jsme to vzdali a bezeli zase zpatky Drsny to bylo kdyz jsme se pokouseli o 20km na pasu, to jsme teda zatim nedali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Běhání miluju , na střední jsem měl kilák za 3.10 ted za 10:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak ja jsem pomalicku zacal doma rozhybavat sve natvrdle telo Kazdy den od 18:55 do 19:25 si davam rotoped, chcije ze me jak z prasete pri chripce a klepou se mi nohy. Cinky jsem se jeste neodvazil vzit do pacek, rozhybavam to pomalu bez vahoveho zatizeni, ale snad je to na dobre ceste, jen si myslim ze s benchem se muzu rozloucit (vzdycky jsem ho nesnasel ) a s jednorucky tlaky asi taky, alespon prozatim!! Citim se hned vice svezi, jen ten rotoped zvedne psychiku, ze clovek alespon neco dela. Mam 102 KG a chystam se jit dolu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dane: uspěch už je to že se nevzdávaš! Chce to pomaličku a s rozumem...vždyt víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jasan, neni kam spechat, hezky pomalu, opatrne, ale vydrzet! :palec1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Nejhorší je to že každý si mysli že půjde měsic do posilovny a bude z něj kingkong...je to prostě dlouhodobá záležitost a dlouhodobej cíl...řekl bych tak trochu i životní styl protože třikrát týdně hodinu a půl podle mě je dostatečná frekvence chození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To jo.. S tim behanim je to stejne, taky to chce pravidelne.. Jinak to moc smysl nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ucil jsem ted asi 3 dny jezdit malou na 14" kole bez kolecek, takze behani mam nyni v maliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdravím do posilky dlouho jsem tu nebyl... ale cvičení těd nedám pokoj dali jsme se do toho s bráchou a můžu Vám říct že ve dvou je to bomba... Motivace výpomoc... super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já to řikám pořád...ve dvou se to líp táhne škoda že jsem na to cvíčo sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Máš pravdu, sám to je o ničem, nemůžeš zvedat maximum bez toho, že by ses bál že ti to zůstane na hrudi Už týden jsem ve fitku nebyl a sere mě to, že nemam ted partnera, nemá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak já jsem si dokurvil záda při poslední posilovně a bolí mně to naprosto stejně už více jak tejden. Bolí to furt bez ohledu na polohu nebo jestli se hejbu nebo ne. Už se to skoro nedá snášet. Dneska jsme se o tom bavili s kolegyní a ta mi přesně řekla z čeho to mám. Vylezlo z ní, že má dokonce nějaké trenérské zkoušky a přesně mi řekla co se stalo. Namohl jsem si nějakou šlachu kolem lopatky a způsobil jsem si to tím mácháním činkama při lehu. Jel jsem moc do krajní polohy a navíc byla chyba ve váze činek. Jako netrénovaný jsem si měl prý vzít jen symbolické činky a nemácat s tím tak moc do krajní polohy. Tak bych řekl, že jsem to dost pohnojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 TomasB: Hmm, to je špatný Pokud to je šlacha, tak to musíš bez namáhání a to je špatný no. Romario: Jičínsko, konkrétně Lomnice nad Popelkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 JAYSON: já jsem z Vysokého nad Jizerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.