Duben 2, 200916 r Autor Miles: tak Ty to cvičení máš přímo v popisu práce! Těší mě.Roman.Jak se jmenuješ Ty?
Duben 2, 200916 r Rome,vyhecuj se sam k jinymu treninku... Sam vis,ze staci pozmnenit a hned se to ukaze... No nic kuciii,ja dam tvaroh a pudu spat..
Duben 2, 200916 r Tvaroh na noc ideál , krásně zaplácne žaludek, jen se ho naučit jíst je někdy problém, dnešní době vymýšlej samý night proteiny aspol. Zdraví kancl. krysa Milan
Duben 2, 200916 r Jaa silu maam, to bych nerek, ze ne, ale proste jak rika Roman, nemuzu se obalit. Spaluje mi to dost rychle no. Merim asi 176cm a vazim 75kg. Chtel bych tech 80. Je pravda, ze nohy jsem vzdal, ty mam proste hubene od narozeni a nechcou pribrat, cvicil jsem je dva roky a zadny vysledek skoro . asi zacnu zase, ale desne me nebavi, ikdyz vim, ze kdo necvici hohy=neroste. Ale sam se k tomu nedokopu Hele,sila muze byt vzdycky jeste vetsi... tak zkus nejaky sacharidaky,abys pribral..Ale chce to hodne bilkovin,ale to urcite vis... taky se zkus hecnout k tem noham,to myslim hodne zabere..Ale vim,co myslis tim,ze Te nebavi.. Me zase nebavi bricho.. ac vim,ze je hodne dulezite.... Ja jsem vysokej cca jak ty,mozna mam 2cm k dobru pred nakejma necelejma ctyrma rokama sem vazil to samy..A konkretne dneska,kdyz jsem se vazil na me bliklo 89,1.. Z cehoz mam radost...
Duben 2, 200916 r Tvaroh na noc??? Ty jsi blázen Proc?Ten je na noc idelani...Jak pise Miles,mas zaplacly zaludek,coz je rano prijemny,ze nemam hlad,to nesnasim.. Ale hlavne...Jako jenda z mala prirodnich bilkovin obsahuje kasein..Navic ho travis prubezne celou noc,dlouho a telo ma po tu dobu stale prisun bilkovin.. Miles: Jj jist ho,je trochu krec..I kdyz ja to resim s trochou mlika,nebo vody a malicko kakaa a rozmixovat a vypit...Nebo se da snist s marmeladou,nebo jablkem...Ale to jablko neni na noc moc ideal kvuli cukrum...Nejvetsi mazec je tvaroh jen rozmixovat s vodou..To je trochu masakr... ale nejrychlejsi zpusob,jak do sebe dostat cistou bilkovinu,temer.. Upraveno Duben 2, 200916 r od Martyp
Duben 2, 200916 r chlapy normálně jste mi skazily chuť...otevřel jsem si brambůrky, pročítám pročítam a pohlo se ve mne svědomí...no jdu si dát radši tvaroh Jináč taky nějakej ten rok cvičím - výbornej koníček a hlavně odreagování....jen je to strašně nevděčný, rok poctivýho cvičení, pak měsíc pauza a forma je ta tam PS: vaha není vůbec důležitá...každej má jinou tělesnou stavbu, proto každej může při stejný víšce a váze vypadat naprosto jinak
Duben 2, 200916 r Autor Kluci: já kdybych si dal tvaroh na noc tak se pobleju a navic z toho těžkého žaludku ani neusnu!!! To fakt ne.To raději ráno přivstanu a namíchám si sacharidák.
Duben 2, 200916 r jo tvarohů těch jsem se najedl v objemovce s pudingama od Olmy, v krizi jen lehce pocukrovat skořicí...
Duben 2, 200916 r nejlepší jsou ti vědci co pořád měří obezitu podle BMI, každej je přece jinej třeba já, mám hrozně těžký kosti čím jsem starší tak těžknou
Duben 2, 200916 r tvaroh i cottage ale ten má okolo 4% tuku ale do pomazánky není špatnej, lepší než 45% tavevej sýr
Duben 2, 200916 r Autor Mílo: ty bejku...to samé mi povídá moje mladá hlavně že se máte na co vymluvit vid? Jinak já mám 176cm,váha 85kg
Duben 2, 200916 r jj výmluva se vždycky najde, já 180/a těch prokletejch 117 ale fakt shodím, přísahám
Duben 2, 200916 r Autor Takže dnes 2 dubna 2009 Miles se zavázal shodit pár kilogramu.Za měsic chceme vidět výsledek.Plati??? Máš motivaci bejku!
Duben 2, 200916 r Kdybyste měli někdo zájem jak rychle shodit, ale upozorňuju docela mazec, ale funguje aspoň tedy u mne...http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html
Duben 2, 200916 r Kibi: čáu!!! Tys mě rozesmál!!! Ty taky pracuješ u PČR vid? Taky?...mi neřikej že jsi kolega? Jináč já piju tvaroh s mlíkem a kakem už asi 4roky pravidelně před spaním...a asi sem zvrhlej protože mi to i chutná A jako sachariďák mixuju piškoty s mlíkem když házíte míry tak já 182/92 - čistě živočišný hmoty
Duben 2, 200916 r Autor Já chci taky dát dolu tři kila a spiš se odlehčit...takž etaky za měsic uvidíme...no léto se blíži Nejvic mě sere že když zhubneš na břiše tak shodiš i ruce včetně koz což je na pikaču!
Duben 2, 200916 r Pripraveno ke konzumaci.. Jinak Kibi mas svym zpusobem pravdu,ale nejaky obrazek to urcite udela..Taky samo zalezi,jestli mas tu vahu ve hmote,nebo tuku.. Naaaahodou,tvaroh a Cottage...Od ty doby,co je delaji s ovocnyma prichutema..idealni svaciny bejem dne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.