Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Miles: tak Ty to cvičení máš přímo v popisu práce! Těší mě.Roman.Jak se jmenuješ Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Rome,vyhecuj se sam k jinymu treninku... Sam vis,ze staci pozmnenit a hned se to ukaze... No nic kuciii,ja dam tvaroh a pudu spat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tvaroh na noc??? Ty jsi blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tvaroh na noc ideál , krásně zaplácne žaludek, jen se ho naučit jíst je někdy problém, dnešní době vymýšlej samý night proteiny aspol. Zdraví kancl. krysa Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jaa silu maam, to bych nerek, ze ne, ale proste jak rika Roman, nemuzu se obalit. Spaluje mi to dost rychle no. Merim asi 176cm a vazim 75kg. Chtel bych tech 80. Je pravda, ze nohy jsem vzdal, ty mam proste hubene od narozeni a nechcou pribrat, cvicil jsem je dva roky a zadny vysledek skoro . asi zacnu zase, ale desne me nebavi, ikdyz vim, ze kdo necvici hohy=neroste. Ale sam se k tomu nedokopu Hele,sila muze byt vzdycky jeste vetsi... tak zkus nejaky sacharidaky,abys pribral..Ale chce to hodne bilkovin,ale to urcite vis... taky se zkus hecnout k tem noham,to myslim hodne zabere..Ale vim,co myslis tim,ze Te nebavi.. Me zase nebavi bricho.. ac vim,ze je hodne dulezite.... Ja jsem vysokej cca jak ty,mozna mam 2cm k dobru pred nakejma necelejma ctyrma rokama sem vazil to samy..A konkretne dneska,kdyz jsem se vazil na me bliklo 89,1.. Z cehoz mam radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Miles: čáu Milane.Těší mě myslím že se tady budeme "potkávát" často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Tvaroh na noc??? Ty jsi blázen Proc?Ten je na noc idelani...Jak pise Miles,mas zaplacly zaludek,coz je rano prijemny,ze nemam hlad,to nesnasim.. Ale hlavne...Jako jenda z mala prirodnich bilkovin obsahuje kasein..Navic ho travis prubezne celou noc,dlouho a telo ma po tu dobu stale prisun bilkovin.. Miles: Jj jist ho,je trochu krec..I kdyz ja to resim s trochou mlika,nebo vody a malicko kakaa a rozmixovat a vypit...Nebo se da snist s marmeladou,nebo jablkem...Ale to jablko neni na noc moc ideal kvuli cukrum...Nejvetsi mazec je tvaroh jen rozmixovat s vodou..To je trochu masakr... ale nejrychlejsi zpusob,jak do sebe dostat cistou bilkovinu,temer.. Editováno: 2. Duben 2009, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ahoj Romčo, jj to je téma co mi sedí aspoň mne donutí ze sebou zase něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 chlapy normálně jste mi skazily chuť...otevřel jsem si brambůrky, pročítám pročítam a pohlo se ve mne svědomí...no jdu si dát radši tvaroh Jináč taky nějakej ten rok cvičím - výbornej koníček a hlavně odreagování....jen je to strašně nevděčný, rok poctivýho cvičení, pak měsíc pauza a forma je ta tam PS: vaha není vůbec důležitá...každej má jinou tělesnou stavbu, proto každej může při stejný víšce a váze vypadat naprosto jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kluci: já kdybych si dal tvaroh na noc tak se pobleju a navic z toho těžkého žaludku ani neusnu!!! To fakt ne.To raději ráno přivstanu a namíchám si sacharidák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jo tvarohů těch jsem se najedl v objemovce s pudingama od Olmy, v krizi jen lehce pocukrovat skořicí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kibi: čáu!!! Tys mě rozesmál!!! Ty taky pracuješ u PČR vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 to jete tvaroh, alebo cottage chesse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nejlepší jsou ti vědci co pořád měří obezitu podle BMI, každej je přece jinej třeba já, mám hrozně těžký kosti čím jsem starší tak těžknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tvaroh i cottage ale ten má okolo 4% tuku ale do pomazánky není špatnej, lepší než 45% tavevej sýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Mílo: ty bejku...to samé mi povídá moje mladá hlavně že se máte na co vymluvit vid? Jinak já mám 176cm,váha 85kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jj výmluva se vždycky najde, já 180/a těch prokletejch 117 ale fakt shodím, přísahám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nasadím sacharidový vlny a pude to dolů jako z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Takže dnes 2 dubna 2009 Miles se zavázal shodit pár kilogramu.Za měsic chceme vidět výsledek.Plati??? Máš motivaci bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 OK, beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kdybyste měli někdo zájem jak rychle shodit, ale upozorňuju docela mazec, ale funguje aspoň tedy u mne...http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kibi: čáu!!! Tys mě rozesmál!!! Ty taky pracuješ u PČR vid? Taky?...mi neřikej že jsi kolega? Jináč já piju tvaroh s mlíkem a kakem už asi 4roky pravidelně před spaním...a asi sem zvrhlej protože mi to i chutná A jako sachariďák mixuju piškoty s mlíkem když házíte míry tak já 182/92 - čistě živočišný hmoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já chci taky dát dolu tři kila a spiš se odlehčit...takž etaky za měsic uvidíme...no léto se blíži Nejvic mě sere že když zhubneš na břiše tak shodiš i ruce včetně koz což je na pikaču! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Pripraveno ke konzumaci.. Jinak Kibi mas svym zpusobem pravdu,ale nejaky obrazek to urcite udela..Taky samo zalezi,jestli mas tu vahu ve hmote,nebo tuku.. Naaaahodou,tvaroh a Cottage...Od ty doby,co je delaji s ovocnyma prichutema..idealni svaciny bejem dne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 kibi: slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.