Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tome: neni problém.Dnes od 18:30 na Slavii.Bude se Ti věnovat.

tak dneska to po 6 pivech asi nedopadne lol Ani tam nemám se jak dostat

ale seriózně, Můžeme se domluvit na příští víkend? Ale musíš mi slíbit, že mně nezabiješ, na mně budeš muset moooooooc opatrně. ;):)

• Autor

Ty mě sereš! Měl jsi přijet a nechlastat! Za chvilku sem dám fotečky té mučírny kam chodím.Jinak v neděli v 18:00 12dubna :)

kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma

post-26532-1238963674_thumb.jpg

Sakryš ty řízečky vypadjí luxusně podejte jeden, mám krizi

• Autor

Tak já jako zakladatel vlákna sem nahraju tu mučírnu do které chodím...vyloženě činkárna... :)kol5 i když holky k nám taky choději :)

Koukám, že to je to typická hardcore kovárna :palec2:

• Autor

Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš :palec2:

V takový cvičí správní chlapi kol8

• Autor

Tak tak...přesně tak.

Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka?

S tý Michalový bych vzal bar a nějakou tu babu, ale jinak je to moc načančaný, asi je nová viď?

Jj, rok otevrena, zacinal jsem v klasickem fitku, neco jako hodil roman sem, ale tam to bylo uz hodne jety a clovek se stitil osprchovat a pak tam zacali chodit nasi tmavsi spoluobcane a ztracet se veci ze saten :aggressive:

kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma

běžný oběd :)

Lejtka se mi tvarujou mojí vahou, hele nechtěj ted moje vidět, jinak u nás v posce je pouze stroj na výpony od gruun sportu a ja si ještě dával činku do ruky na nějakej podstavec a každou nohu zvlášt protáhnul, jinak není špatnej i ten stroj v sedě mi ho nemáme <_<

Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš :palec2:

to jsou kecy :doh

Palo nerýpej, my se tady rozplýváme nad poskama -_-

• Autor

Palo: Ty hajzle...abys nedopadl takhle...koukej jakou mám sílu :smich:

Tak tak...přesně tak.

Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka?

jednoduše schody sounož vole, za prvé lýtka, za druhé kotníkové svaly i úpony a za třetí budeš i pružný a né jen silný,, jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped, 4 serie intezivního šlapání po 9min. na nějaký slušný převod, který musíš trochu více tahat, ale utáhneš v klidu

ale jestli jste někde od HK, tak běž na staďák pod lízátka a dej si denně schody na tribuně v 8 seriích a uvidíš ty lýtka

Upraveno od Palo

Palo: Ty hajzle...abys nedopadl takhle...koukej jakou mám sílu :smich:

co síla, ale ta špína na zdích a v rozích, slušné v tom makat, v lepším případě nějaká hezká alergie, v horším průdušky v hajzlu

jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped

presne tak, bicyklovať, veď si vyhral ten nový :)

• Autor

Palo: ta hala je strašně odflákla! Mimochodem tam trénujou házenkáři-II liga.

Romane, nevim zda bych byl vice v depresich z toho prostredi, nebo z toho, ze musim cvicit :D

Ja jsem jeden z TOP zakazniku tohoto centra, platim mesicnipausal a nechodim tam :D

http://www.solariumbbc.cz/index.php?id=13

• Autor

Davone: a proč necvičíš aspon nohy nebo lehce protahování? To bys mohl ne?

Já měl přesně před rokem 107,5 kg při výšce 186 cm. A protože mě tato váha už značně omezovala vyskoušel jsem spinning. Po 7 týdnech jsem měl váhu 93kg a tu jsi držím +- pořád jezdím 4x- 5x týdně a super. Přes léto kolo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.