Duben 5, 200916 r Tome: neni problém.Dnes od 18:30 na Slavii.Bude se Ti věnovat. tak dneska to po 6 pivech asi nedopadne Ani tam nemám se jak dostat
Duben 5, 200916 r ale seriózně, Můžeme se domluvit na příští víkend? Ale musíš mi slíbit, že mně nezabiješ, na mně budeš muset moooooooc opatrně.
Duben 5, 200916 r Autor Ty mě sereš! Měl jsi přijet a nechlastat! Za chvilku sem dám fotečky té mučírny kam chodím.Jinak v neděli v 18:00 12dubna
Duben 5, 200916 r kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma
Duben 5, 200916 r Autor Tak já jako zakladatel vlákna sem nahraju tu mučírnu do které chodím...vyloženě činkárna... i když holky k nám taky choději
Duben 5, 200916 r Autor Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš
Duben 5, 200916 r Autor Tak tak...přesně tak. Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka?
Duben 5, 200916 r S tý Michalový bych vzal bar a nějakou tu babu, ale jinak je to moc načančaný, asi je nová viď?
Duben 5, 200916 r Jj, rok otevrena, zacinal jsem v klasickem fitku, neco jako hodil roman sem, ale tam to bylo uz hodne jety a clovek se stitil osprchovat a pak tam zacali chodit nasi tmavsi spoluobcane a ztracet se veci ze saten
Duben 5, 200916 r kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma běžný oběd
Duben 5, 200916 r Lejtka se mi tvarujou mojí vahou, hele nechtěj ted moje vidět, jinak u nás v posce je pouze stroj na výpony od gruun sportu a ja si ještě dával činku do ruky na nějakej podstavec a každou nohu zvlášt protáhnul, jinak není špatnej i ten stroj v sedě mi ho nemáme
Duben 5, 200916 r Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš to jsou kecy
Duben 5, 200916 r Tak tak...přesně tak.Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka? jednoduše schody sounož vole, za prvé lýtka, za druhé kotníkové svaly i úpony a za třetí budeš i pružný a né jen silný,, jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped, 4 serie intezivního šlapání po 9min. na nějaký slušný převod, který musíš trochu více tahat, ale utáhneš v klidu ale jestli jste někde od HK, tak běž na staďák pod lízátka a dej si denně schody na tribuně v 8 seriích a uvidíš ty lýtka Upraveno Duben 5, 200916 r od Palo
Duben 5, 200916 r Palo: Ty hajzle...abys nedopadl takhle...koukej jakou mám sílu co síla, ale ta špína na zdích a v rozích, slušné v tom makat, v lepším případě nějaká hezká alergie, v horším průdušky v hajzlu
Duben 5, 200916 r jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped presne tak, bicyklovať, veď si vyhral ten nový
Duben 5, 200916 r Autor Palo: ta hala je strašně odflákla! Mimochodem tam trénujou házenkáři-II liga.
Duben 5, 200916 r Romane, nevim zda bych byl vice v depresich z toho prostredi, nebo z toho, ze musim cvicit Ja jsem jeden z TOP zakazniku tohoto centra, platim mesicnipausal a nechodim tam http://www.solariumbbc.cz/index.php?id=13
Duben 6, 200916 r Já měl přesně před rokem 107,5 kg při výšce 186 cm. A protože mě tato váha už značně omezovala vyskoušel jsem spinning. Po 7 týdnech jsem měl váhu 93kg a tu jsi držím +- pořád jezdím 4x- 5x týdně a super. Přes léto kolo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.