TomasB Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tome: neni problém.Dnes od 18:30 na Slavii.Bude se Ti věnovat. tak dneska to po 6 pivech asi nedopadne Ani tam nemám se jak dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ale seriózně, Můžeme se domluvit na příští víkend? Ale musíš mi slíbit, že mně nezabiješ, na mně budeš muset moooooooc opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ty mě sereš! Měl jsi přijet a nechlastat! Za chvilku sem dám fotečky té mučírny kam chodím.Jinak v neděli v 18:00 12dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Sakryš ty řízečky vypadjí luxusně podejte jeden, mám krizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak já jako zakladatel vlákna sem nahraju tu mučírnu do které chodím...vyloženě činkárna... i když holky k nám taky choději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Koukám, že to je to typická hardcore kovárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tady chodim ja chodi tam taky par slecen :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 V takový cvičí správní chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak tak...přesně tak. Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 S tý Michalový bych vzal bar a nějakou tu babu, ale jinak je to moc načančaný, asi je nová viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jj, rok otevrena, zacinal jsem v klasickem fitku, neco jako hodil roman sem, ale tam to bylo uz hodne jety a clovek se stitil osprchovat a pak tam zacali chodit nasi tmavsi spoluobcane a ztracet se veci ze saten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 kdyz jsme tu vsichni svalovci a musime poradne papkat, tak na povzbuzeni, mala ochutnavka ze vcerejsi oslavy u nas doma běžný oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Lejtka se mi tvarujou mojí vahou, hele nechtěj ted moje vidět, jinak u nás v posce je pouze stroj na výpony od gruun sportu a ja si ještě dával činku do ruky na nějakej podstavec a každou nohu zvlášt protáhnul, jinak není špatnej i ten stroj v sedě mi ho nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Mílo: to je supr vid? Žádny přebytečny stroje na hovno...přesně jak píšeš! Je vidět že tomu rozumíš to jsou kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo nerýpej, my se tady rozplýváme nad poskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo: Ty hajzle...abys nedopadl takhle...koukej jakou mám sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Tak tak...přesně tak.Mílo: nejdou mi lejtka...dřu je jako ču... a nic.Co jedeš Ty na lýtka? jednoduše schody sounož vole, za prvé lýtka, za druhé kotníkové svaly i úpony a za třetí budeš i pružný a né jen silný,, jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped, 4 serie intezivního šlapání po 9min. na nějaký slušný převod, který musíš trochu více tahat, ale utáhneš v klidu ale jestli jste někde od HK, tak běž na staďák pod lízátka a dej si denně schody na tribuně v 8 seriích a uvidíš ty lýtka Editováno: 5. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo: Ty hajzle...abys nedopadl takhle...koukej jakou mám sílu co síla, ale ta špína na zdích a v rozích, slušné v tom makat, v lepším případě nějaká hezká alergie, v horším průdušky v hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jestli chceš pořádné lýtka, tak kolo a nebo rotoped presne tak, bicyklovať, veď si vyhral ten nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Palo: ta hala je strašně odflákla! Mimochodem tam trénujou házenkáři-II liga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romane, nevim zda bych byl vice v depresich z toho prostredi, nebo z toho, ze musim cvicit Ja jsem jeden z TOP zakazniku tohoto centra, platim mesicnipausal a nechodim tam http://www.solariumbbc.cz/index.php?id=13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Davone: a proč necvičíš aspon nohy nebo lehce protahování? To bys mohl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já měl přesně před rokem 107,5 kg při výšce 186 cm. A protože mě tato váha už značně omezovala vyskoušel jsem spinning. Po 7 týdnech jsem měl váhu 93kg a tu jsi držím +- pořád jezdím 4x- 5x týdně a super. Přes léto kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.