Severe Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdravím mám octu 2002 obsah 1.8 turbo.Při plném plynu mi začala cukat a to dost.Vím,že už se o tom napsalo dost,ale vyměnil jsem postupně ventil N75,lambda sondu,škrtící klapku,čidlo teploty nasávaného vzduchu,váhu vzduchu,svíčky,zap.moduly a ted mi vag hlásí-únik tlaku mezi turbem a škrtící klapkou.Už jsem zoufalej.Poradí někdo?V servisu mi to už nechtějí se smíchem vzít.Prý to jsou hadice.Díky Honza Most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Decelerační ventil a hadice pod sacím potrubím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Plastovy koleno odvetrani kliky bylo vejpul, deceleracni ventil byl deravej a koleno na odvetrani vika melo diru jak vrata. Plus hadice k regulatoru tlaku paliva byla hodne ztvetrala a kdyz jsem se ji dotknul tak se rozpadla., to stejny hadice k decelaracnimu ventilu. Navic casto odchazi ventil podtlaku, ktery je v hadici od priruby sani k odvetrani. Ja jeste menil vahu vzduchu, ale to az asi po pol roce, co jsem resil tohle. Dobry je taky vymenit svicky, zejmena pokud mas cip, tak svicky jdou rychleji do haje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Decelerační ventil mám novej ,svíčky NGK najeto cca 10000.Tak se zítra vrhnu na ty hadice a budu hledat.Horší je že nemám kde.Díky za každý info....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 ty gumovy hadice jsou nestesti jak starnou, zacinaji byt krehky a delaji se v nich diry. Jenom vymena vsech tech deravejch hadic me stala 6000 Kc. Hodn krehnou a praskaji i ty plastovy trubky odvetrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 A to jsi je měnil sám???Já bohužel nemám kde a na hodinku to asi nebude ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 A to jsi je měnil sám???Já bohužel nemám kde a na hodinku to asi nebude .....jo zapoměl jsem napsat že se mi po cukání rozsvítí kontrolka ASR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dělá Ti to aji když ubereš plyn? Já totiž nedávno měnil spojku a začalo mi to tohle dělat. Když jsem přidal nebo ubral, pocukávalo to jako prase. Vyměnil jsem svíčky, silemblok převodovky a ten podélnej dole, potom jsem byl za týpkem kvůli čipu. Ovšem všehno naprosto zbytečně. Šak to znáš, servisy. Bylo to novou spojkou Valeo se setrvákem. Bylo tot tou dvouhmotou. Vyreklamoval jsem to, dal LUK a je všechno oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Když nepřidám hned plnej plyn tak to bez problémů jede až do 160 pak to cuká.Uberu a jedeto zase normálně.Ale když dám rychle po rozjezdu 123 tak to mezi kvaltama cuká taky.Uberu a po chviličce se to rozjede normálně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 A to jsi je měnil sám???Já bohužel nemám kde a na hodinku to asi nebude .....jo zapoměl jsem napsat že se mi po cukání rozsvítí kontrolka ASR... jasne ze sam. U sebe v garazi kontrolka ASR ? a pak zhasne nebo ne ? tohle je celkem zasadni, protoze to vypada, ze spis bude problem s ABS/ASR. ASR ti zacne ubirat plyn primo na skrtici klapce protoze zacnou prokluzovat kola. Asi je nekdy chybka, takze to zacne nahodne ubyrat plyn a cuka to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak a je po opravě.Dneska jsem se do toho pustil a podle návodu který jsem našel zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62275 je to opravdu snadné,až na ten přístup.Měl jsem prasklou odvětrávací hadici 06A103221AF.Práce¨tak dvě hodky a jezdí to opět tak jak má.Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.